Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
752
17.5.11 14:07
damia píše:
super, povedlo se :palec: zatím to vypadá normálně, jak dlouhý míváš cyklus? Já mám 30 dní, ovulaci mám 15 DC. Kdyby jsi to měla stejně nebo o něco míň, tak by jsi měla mít teoreticky ovulaci v následujících dnech a teplota by ti měla pak jít nahoru. U toho prvního měsíce měření musíš počkat, jak to bude, pak už budeš vědět víc :-D

no tak jak dlouhej mám cyklus to nevim :lol: jsem to nikdy nikde neznačila :oops: tak teda počkam do doalší MS pak to tady dám znovu a poradíte kdy byla ta ovulka a dalši měsíc už si na ni dam bacha :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
17.5.11 14:17

no počkej, tento cyklus taky podchytíme :-D píšeš, že máš ms každý měsíc 6týho jo? Tak to by jsi měla mít cyklus 30-31 dní, takže teoreticky vychází ovulka 15-16 DC. Dnes jsi 12 DC, tak se začněte od zítřka obden snažit a budem sledovat teplotu. Ovulka je poslední den nízkých teplot, pak stoupá, budem sledovat graf a zjistíme to :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
752
17.5.11 14:31
damia píše:
no počkej, tento cyklus taky podchytíme :-D píšeš, že máš ms každý měsíc 6týho jo? Tak to by jsi měla mít cyklus 30-31 dní, takže teoreticky vychází ovulka 15-16 DC. Dnes jsi 12 DC, tak se začněte od zítřka obden snažit a budem sledovat teplotu. Ovulka je poslední den nízkých teplot, pak stoupá, budem sledovat graf a zjistíme to :wink:

tak to jsem nevěděla že to jde zjistit hned první cyklus přesně myslela jsem že musím měřit tak 3 měsíce to by bylo fajn věděla bych to rychleji . No my se snažíme obden ale kdyby bylo na přiteli tak je to tak 2× denně :mrgreen: :mrgreen: snažime se už od září 2010 ale asi uplně blbě :lol: :lol: protože přitel chce každy den a potom ty spermie nejsou dostatečně zralé potom se zase nechtělo mě takže tyden nic to jsme možná vždy zmeškali ovulku tak jsme takový amateři :mrgreen:

nebo je třetí možnost že máme nějaky problem ale to snad ne uvidime :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
17.5.11 14:39

stačí se snažit obden, ať jsou spermíci silnější a bojovnější :mrgreen: budem to sledovat, ale blíží se ti ovulka tak na tom pracujte, spermíci tam vydrží čekat na vajíčko :mrgreen: a podle teploty to budeš mít na příští cyklus o něco jednodušší, doufejme :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
752
17.5.11 15:32
damia píše:
stačí se snažit obden, ať jsou spermíci silnější a bojovnější :mrgreen: budem to sledovat, ale blíží se ti ovulka tak na tom pracujte, spermíci tam vydrží čekat na vajíčko :mrgreen: a podle teploty to budeš mít na příští cyklus o něco jednodušší, doufejme :-D

bojujou ale asi to zatím prohravali :-D
jak poznaš ovulku?? Jde to taky podle toho že máš dole vlhko ?? nebo jen podle hlenu ?? :lol: sakra to jsou otázky :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
17.5.11 15:39

to vlhko značí období před ovulkou, a hlen se postupně mění vlhký - krémový - bílkový. Ten bílkový je plodný, to je ovulace, pak je sucho. Takže já sleduji i BT i hlen, ale vím už z předchozích cyklů, kdy bude ovulka, tak to pak jistíme, tak se taky snažte :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
752
17.5.11 15:47
damia píše:
to vlhko značí období před ovulkou, a hlen se postupně mění vlhký - krémový - bílkový. Ten bílkový je plodný, to je ovulace, pak je sucho. Takže já sleduji i BT i hlen, ale vím už z předchozích cyklů, kdy bude ovulka, tak to pak jistíme, tak se taky snažte :mrgreen:

a jak dlouho se snažite o mimi ?? a máte nějakého drobečka ?? nebo to bude přvní mimi ?? My se snažíme o prvního mimiska :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
17.5.11 19:16

Ahoj holky

týden jsem tu nebyla. Byla jsem pracovně a rodinně mimo domov a neměla přístup na net.

Vy co děláte ovu testy, jak rychle čárka sílí????
Dneska jsem dělala jeden a byla slabounká a jsem 12dc, minulý měsíc, když jsem byla 12dc na utz,tak vajíčko bylo 17mm, dr říkala zralé akorát.
Tak jestli třeba za dva dny může být pozitivní???

• Citovat
  • Upravit
8283
17.5.11 19:28

Ahoj holky tak se k vám přidávám jesli můžu… už přes rok se snažíme s přítelem o druhé mimi… dnes jsem byla u lékaře kde mi řekl, že mám za sebou zamlčené těhotenství, tak doufám že to příště vyjde… aspon už vím, že to jde… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
17.5.11 19:44
Marsi86 píše:
damia píše:
to vlhko značí období před ovulkou, a hlen se postupně mění vlhký - krémový - bílkový. Ten bílkový je plodný, to je ovulace, pak je sucho. Takže já sleduji i BT i hlen, ale vím už z předchozích cyklů, kdy bude ovulka, tak to pak jistíme, tak se taky snažte :mrgreen:
a jak dlouho se snažite o mimi ?? a máte nějakého drobečka ?? nebo to bude přvní mimi ?? My se snažíme o prvního mimiska :wink:

já už mám doma drobky dva, mám je v podpisu, pokud nevidíš, tak si to musíš nastavit :-D Budou mít v létě 7 let a 3 roky, tak se snažíme už o třetí :-D tak hlavně ať to vyjde :-D my jsme měli první hned :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
17.5.11 19:50
lokofa píše:
Ahoj holky

týden jsem tu nebyla. Byla jsem pracovně a rodinně mimo domov a neměla přístup na net.

Dneska jsem dělala jeden a byla slabounká a jsem 12dc, minulý měsíc, když jsem byla 12dc na utz,tak vajíčko bylo 17mm, dr říkala zralé akorát.

já zkusila dnes ovu testík poprvé, tak jsem začátečník, ale pozitivní ovu test se ti může zobrazit kdykoliv :think: já zkouším, jestli je to podle BT i hlenu fakt ovulace :mrgreen: jsem takový zvědavec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
17.5.11 19:52
zanetka2712 píše:
Ahoj holky tak se k vám přidávám jesli můžu… už přes rok se snažíme s přítelem o druhé mimi… dnes jsem byla u lékaře kde mi řekl, že mám za sebou zamlčené těhotenství, tak doufám že to příště vyjde… aspon už vím, že to jde… :-)

hlavně, že jsi ok :wink: a nebuď smutná, hodně tady holky píšou, že když se to stane, tak další měsíc je pohnojeno :mrgreen: a máš větší šanci na // tak držím palečky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
17.5.11 19:53
damia píše:
lokofa píše:
Ahoj holky

já zkusila dnes ovu testík poprvé, tak jsem začátečník, ale pozitivní ovu test se ti může zobrazit kdykoliv :think: já zkouším, jestli je to podle BT i hlenu fakt ovulace :mrgreen: jsem takový zvědavec :mrgreen:

No je mi divný,že minule dle utz 12 dc mela byt ovu podle vajicka a tedka jsem tez 12dc a na testu nic.
Tak jestli treba za den,dva muze byt pozitivni.

Jinak na utz jdu stejne ve ctvrtek,tak uvidim. Ale stejne mám manžela pracovně pryč. my se doma tak nějak míjíme.

• Citovat
  • Upravit
17211
17.5.11 20:02
lokofa píše:
damia píše:
lokofa píše:
Ahoj holky

já zkusila dnes ovu testík poprvé, tak jsem začátečník, ale pozitivní ovu test se ti může zobrazit kdykoliv :think: já zkouším, jestli je to podle BT i hlenu fakt ovulace :mrgreen: jsem takový zvědavec :mrgreen:

No je mi divný,že minule dle utz 12 dc mela byt ovu podle vajicka a tedka jsem tez 12dc a na testu nic.

Jinak na utz jdu stejne ve ctvrtek,tak uvidim. Ale stejne mám manžela pracovně pryč. my se doma tak nějak míjíme.

podle mě ovu můžeš mít třeba zítra, testuj a uvidíš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
17.5.11 20:04
damia píše:
lokofa píše:
damia píše:
lokofa píše:
Ahoj holky

podle mě ovu můžeš mít třeba zítra, testuj a uvidíš :wink:

Jo zítra zkusím, v balení byly tři testíky. Zítra ho zkusím a ve čtvrtek ne, když jdu na utz a pak eventuelně v pátek.

Ona i teplota je pořád kolem 36,7 a zatím žádný pokles, ale ten být nemusí, muže vylítnout nahoru a stačí

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex