Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
damia píše:
super, povedlo sezatím to vypadá normálně, jak dlouhý míváš cyklus? Já mám 30 dní, ovulaci mám 15 DC. Kdyby jsi to měla stejně nebo o něco míň, tak by jsi měla mít teoreticky ovulaci v následujících dnech a teplota by ti měla pak jít nahoru. U toho prvního měsíce měření musíš počkat, jak to bude, pak už budeš vědět víc
no tak jak dlouhej mám cyklus to nevim
jsem to nikdy nikde neznačila
tak teda počkam do doalší MS pak to tady dám znovu a poradíte kdy byla ta ovulka a dalši měsíc už si na ni dam bacha ![]()
no počkej, tento cyklus taky podchytíme
píšeš, že máš ms každý měsíc 6týho jo? Tak to by jsi měla mít cyklus 30-31 dní, takže teoreticky vychází ovulka 15-16 DC. Dnes jsi 12 DC, tak se začněte od zítřka obden snažit a budem sledovat teplotu. Ovulka je poslední den nízkých teplot, pak stoupá, budem sledovat graf a zjistíme to ![]()
damia píše:
no počkej, tento cyklus taky podchytímepíšeš, že máš ms každý měsíc 6týho jo? Tak to by jsi měla mít cyklus 30-31 dní, takže teoreticky vychází ovulka 15-16 DC. Dnes jsi 12 DC, tak se začněte od zítřka obden snažit a budem sledovat teplotu. Ovulka je poslední den nízkých teplot, pak stoupá, budem sledovat graf a zjistíme to
tak to jsem nevěděla že to jde zjistit hned první cyklus přesně myslela jsem že musím měřit tak 3 měsíce to by bylo fajn věděla bych to rychleji . No my se snažíme obden ale kdyby bylo na přiteli tak je to tak 2× denně
snažime se už od září 2010 ale asi uplně blbě
protože přitel chce každy den a potom ty spermie nejsou dostatečně zralé potom se zase nechtělo mě takže tyden nic to jsme možná vždy zmeškali ovulku tak jsme takový amateři ![]()
nebo je třetí možnost že máme nějaky problem ale to snad ne uvidime ![]()
stačí se snažit obden, ať jsou spermíci silnější a bojovnější
budem to sledovat, ale blíží se ti ovulka tak na tom pracujte, spermíci tam vydrží čekat na vajíčko
a podle teploty to budeš mít na příští cyklus o něco jednodušší, doufejme ![]()
damia píše:
stačí se snažit obden, ať jsou spermíci silnější a bojovnějšíbudem to sledovat, ale blíží se ti ovulka tak na tom pracujte, spermíci tam vydrží čekat na vajíčko
a podle teploty to budeš mít na příští cyklus o něco jednodušší, doufejme
bojujou ale asi to zatím prohravali ![]()
jak poznaš ovulku?? Jde to taky podle toho že máš dole vlhko ?? nebo jen podle hlenu ??
sakra to jsou otázky ![]()
to vlhko značí období před ovulkou, a hlen se postupně mění vlhký - krémový - bílkový. Ten bílkový je plodný, to je ovulace, pak je sucho. Takže já sleduji i BT i hlen, ale vím už z předchozích cyklů, kdy bude ovulka, tak to pak jistíme, tak se taky snažte ![]()
damia píše:
to vlhko značí období před ovulkou, a hlen se postupně mění vlhký - krémový - bílkový. Ten bílkový je plodný, to je ovulace, pak je sucho. Takže já sleduji i BT i hlen, ale vím už z předchozích cyklů, kdy bude ovulka, tak to pak jistíme, tak se taky snažte
a jak dlouho se snažite o mimi ?? a máte nějakého drobečka ?? nebo to bude přvní mimi ?? My se snažíme o prvního mimiska ![]()
Ahoj holky
týden jsem tu nebyla. Byla jsem pracovně a rodinně mimo domov a neměla přístup na net.
Vy co děláte ovu testy, jak rychle čárka sílí????
Dneska jsem dělala jeden a byla slabounká a jsem 12dc, minulý měsíc, když jsem byla 12dc na utz,tak vajíčko bylo 17mm, dr říkala zralé akorát.
Tak jestli třeba za dva dny může být pozitivní???
Ahoj holky tak se k vám přidávám jesli můžu… už přes rok se snažíme s přítelem o druhé mimi… dnes jsem byla u lékaře kde mi řekl, že mám za sebou zamlčené těhotenství, tak doufám že to příště vyjde… aspon už vím, že to jde… ![]()
Marsi86 píše:damia píše:a jak dlouho se snažite o mimi ?? a máte nějakého drobečka ?? nebo to bude přvní mimi ?? My se snažíme o prvního mimiska
to vlhko značí období před ovulkou, a hlen se postupně mění vlhký - krémový - bílkový. Ten bílkový je plodný, to je ovulace, pak je sucho. Takže já sleduji i BT i hlen, ale vím už z předchozích cyklů, kdy bude ovulka, tak to pak jistíme, tak se taky snažte
já už mám doma drobky dva, mám je v podpisu, pokud nevidíš, tak si to musíš nastavit
Budou mít v létě 7 let a 3 roky, tak se snažíme už o třetí
tak hlavně ať to vyjde
my jsme měli první hned ![]()
lokofa píše:
Ahoj holkytýden jsem tu nebyla. Byla jsem pracovně a rodinně mimo domov a neměla přístup na net.
Dneska jsem dělala jeden a byla slabounká a jsem 12dc, minulý měsíc, když jsem byla 12dc na utz,tak vajíčko bylo 17mm, dr říkala zralé akorát.
Tak jestli třeba za dva dny může být pozitivní???
já zkusila dnes ovu testík poprvé, tak jsem začátečník, ale pozitivní ovu test se ti může zobrazit kdykoliv
já zkouším, jestli je to podle BT i hlenu fakt ovulace
jsem takový zvědavec ![]()
zanetka2712 píše:
Ahoj holky tak se k vám přidávám jesli můžu… už přes rok se snažíme s přítelem o druhé mimi… dnes jsem byla u lékaře kde mi řekl, že mám za sebou zamlčené těhotenství, tak doufám že to příště vyjde… aspon už vím, že to jde…
hlavně, že jsi ok
a nebuď smutná, hodně tady holky píšou, že když se to stane, tak další měsíc je pohnojeno
a máš větší šanci na // tak držím palečky ![]()
damia píše:lokofa píše:já zkusila dnes ovu testík poprvé, tak jsem začátečník, ale pozitivní ovu test se ti může zobrazit kdykoliv
Ahoj holkytýden jsem tu nebyla. Byla jsem pracovně a rodinně mimo domov a neměla přístup na net.
Tak jestli třeba za dva dny může být pozitivní???já zkouším, jestli je to podle BT i hlenu fakt ovulace
jsem takový zvědavec
No je mi divný,že minule dle utz 12 dc mela byt ovu podle vajicka a tedka jsem tez 12dc a na testu nic.
Tak jestli treba za den,dva muze byt pozitivni.
Jinak na utz jdu stejne ve ctvrtek,tak uvidim. Ale stejne mám manžela pracovně pryč. my se doma tak nějak míjíme.
lokofa píše:damia píše:lokofa píše:já zkusila dnes ovu testík poprvé, tak jsem začátečník, ale pozitivní ovu test se ti může zobrazit kdykoliv
Tak jestli třeba za dva dny může být pozitivní???já zkouším, jestli je to podle BT i hlenu fakt ovulace
jsem takový zvědavec
No je mi divný,že minule dle utz 12 dc mela byt ovu podle vajicka a tedka jsem tez 12dc a na testu nic.
Jinak na utz jdu stejne ve ctvrtek,tak uvidim. Ale stejne mám manžela pracovně pryč. my se doma tak nějak míjíme.
podle mě ovu můžeš mít třeba zítra, testuj a uvidíš ![]()
damia píše:lokofa píše:podle mě ovu můžeš mít třeba zítra, testuj a uvidíšdamia píše:lokofa píše:já zkusila dnes ovu testík poprvé, tak jsem začátečník, ale pozitivní ovu test se ti může zobrazit kdykoliv
jsem takový zvědavec
Jo zítra zkusím, v balení byly tři testíky. Zítra ho zkusím a ve čtvrtek ne, když jdu na utz a pak eventuelně v pátek.
Ona i teplota je pořád kolem 36,7 a zatím žádný pokles, ale ten být nemusí, muže vylítnout nahoru a stačí