Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
lokofa píše:Sine1 píše:Už jsme stihli!!!!!lokofa píše:Lokofo, jestli fakt platí těch 48 hodin (všude to píšou.., tak snad je to věděcky podloženýýzlatuna píše:No pro mě je nejhorší pocit, že příští měsíc 100% nic…
jojo určitě dopoledne je to v pohoděplodné dny jsou tak 3 před ovulkou a 1 den po ní a ty ji teprve budeš mít, i kdyby za dva dny, tak se snad trefíte
lokofa píše:zlatuna píše:Nooo jsme to zkoušeli, bohužel. Nic z toho „nekáplo“ a už spí.
to je škoda, zkus ho nějak přesvědčit, protože ty dvě čárky značí ovulku během příštích 48 hodinJá si teď taky dělám ovu testy. Ale nevim, jak často, jestli obden, fakt nevím
MS skončila v pondělí 16.5.
lokofa píše:
A zrovna dnes je chlap totál KO. Chjo
Zkusíme zítra dopo, ale nevím no.
Já jsem ovu test dělala ráno a byl negativní a pak ted navečer a pozitivní. Eventuelně by to zítra dopo mohlo stačit, ale zase to až tak nechci hrotit no.), tak to určo stihnete!! Držím palečky, ať se zadaří
![]()
![]()
![]()
Miláček se probral a překonal
ahoj tak už tři dny se mi teplota drží stejně tak doufám že probíhá ovulka a teplota soupne doufám že o vice než jeden stupeň.
a co je u vás nového holky ?,
lokofa píše:
Tak jsem ted odpoledne udelala jeste jeden ovulak, poboliva me leva strana. a je o hodne silnejsi,nezu ta ranni.
Prikladam fotku.
Prvni je ze včera, prostřední z rána a poslední z tedka.
tak to je ovu jak vyšitá, tak snad se zadařilo ![]()
Verčule píše:ahojky holky,delsi dobu jsem se sem nedostala
prace,koukam ze vsechny pylne pracujete na //
ja jsem ted zmatena jak lesni vcela MS skoncila 10.5. pak jsme se s pritelem oddavali tuleni co den a nejak sem nepremyslela jestli ovu neovu proste jen na nas vlezlo jaro
no a vcerejskem pocinaje je mi spatne od zaludku prsa jak z olova a citlivost silena a do toho jsem dostala vytok a pichani v podbrisku jako pri namozeni svalstva
jsem se chtela jen poradit a pozdravit vas
at se vsem dari pri mnozeni
a nemáš ovulaci? Při tom bývají takové symptony a ten výtok může být třeba jen hlen ![]()
Marsi86 píše:
ahoj tak už tři dny se mi teplota drží stejně tak doufám že probíhá ovulka a teplota soupne doufám že o vice než jeden stupeň.a co je u vás nového holky ?,
tak to vypadá nadějně, tak šup na to ![]()
jinak já mám teplotu zase vysokou, ale jsem stále nachlazená, tak se podle teplot teď řídit nemůžu a dělám ovu testy. Dnešní byl silnější než předevčírem, tak o víkendu bude ovu, jak předpokládám ![]()
tak mi na to hupsnem zítra
včera jsme si to taky jistili vlastně si to jistíme obden
![]()
chci se zeptat to jste vždy měřili BT nebo jste otěhotněli ani nevíte jak
??
to první jsem neřešila a bylo druhý měsíc. To druhý bylo po roce a půl, ale až měsíc po laparce, BT jsem měřila až ten měsíc po laparce.
no i to je moznost
ale nemivam to takze netusim co se deje ale i kdyby tak mam smolicka drahousek je daleko
holky vsem hodne zdaru
![]()
Verčule píše:
no i to je moznostale nemivam to takze netusim co se deje ale i kdyby tak mam smolicka drahousek je daleko
holky vsem hodne zdaru
![]()
třeba tam nějaká spermijka přežila a bojovala, uvidíš za 14 dní ![]()
já se teda v ovu testech nevyznám protože jsem si ho nedělala, ale četla jsem že ovulační test, pokud je slabounká čárka tak je ovu a pokud silná tak už se tom moc nestihne prej je ovu v plném proudu, a lepší je se snažit když máš na testu ducha,tak nevím,třeba kecám ale v tom článku to tak bylo ![]()
co já jsem četla na jiných diskusích od holek, tak většinou píšou, že čárky musí být stejně silné nebo testovací silnější. Mohou být i více dnů, ovu se pak počítá od posledního pozitivního testu, přijde 12-48 hodin na to. Takže silné čárky jsou znamením, že přijde ovu a šup na to ![]()
Tak včera ovu test pozitivní a dneska na utz je stále vajíčko velikosti 22mm.
Takže není pravda, že když je druhá tlustá, už se nic nestihne.
Dostala jsem pregnyl a na zítra rozkaz akce.,
Už jsme stihli!!!!!

Miláček se probral a překonal