Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Marsi86 píše:Kvido píše:moccccc gratuluji a přeji aby vše dobře dopadlo
Tak dneska jsem testila a byly tam //. Tak teď se zas budu bát, aby bolo všechno ok.
Děkuju moc!
jinak teda od zitřka začínam měřit tu BT měření v puse je na prdlačky byli moc nizke teploty .. tak uvidime jaka bude za měsic křivka jen doufám že s toho poznám ovulku moc se v tom neorientuju
Kvido píše:
Tak dneska jsem testila a byly tam //. Tak teď se zas budu bát, aby bolo všechno ok.
JJ tak to se přidávám k gratulacím a ať je vše OK ![]()
Marsi86 píše:
jinak teda od zitřka začínam měřit tu BT měření v puse je na prdlačky byli moc nizke teploty .. tak uvidime jaka bude za měsic křivka jen doufám že s toho poznám ovulku moc se v tom neorientuju
My ti když tak pomůžem, spolu to dáme dohromady ![]()
Jane29 píše:Marsi86 píše:My ti když tak pomůžem, spolu to dáme dohromady
diky moc ![]()
Kvido píše:
Kvido, to je paráda!!!
Moc blahopřeju!! A bude to dobré, uvidíš! ![]()
Kvido píše:
jů, gratuluji, aspoň někomu to vyšlo a mooooc přeji, aby bylo vše bez problémů
![]()
ahoj holky, všem kteří stále čekají, tak ať se zadaří
já jsem z posledních 2 cyklů zjistila ovulku i podle hlenu a bolení podbřišku, tak měřím dál a ovu testy zatím kupovat nebudu, za měsíc se máme stěhovat, tak mám trošku jiný starosti, ale snažení o ovulce nevynechám ![]()
Ahoj, snažíme se první měsíc. Opravdu test pozná těhotenství až těsně před plánovanou MS? Děkuju
Radka85 píše:
Ahoj, snažíme se první měsíc. Opravdu test pozná těhotenství až těsně před plánovanou MS? Děkuju
každý to má jinak, záleží na hladině HCG. Většinou jsme nedočkaví a testujem tak 10 DPO, ale musíš vědět, kdy jsi měla ovulku. Taky se stává, že máš 2 čárky a ms přijde, to se vajíčko neudrželo. Tak kvůli zklamání je lepší počkat až do vynechání ms. Záleží na tobě ![]()
Jj, děkuju za info. Zatím jsem teď po vysazení testík nedělala, tak proto se ptám, kdy je nejvhonější doba…Dá se u ovulace spoléhat na přibližnou dobu kdy by měla přijít? Čili těch cca 12 dní po začátku krvácení?
Radka85 píše:
Jj, děkuju za info. Zatím jsem teď po vysazení testík nedělala, tak proto se ptám, kdy je nejvhonější doba…Dá se u ovulace spoléhat na přibližnou dobu kdy by měla přijít? Čili těch cca 12 dní po začátku krvácení?
no na tohle právě spoléhat nemůžeš
každý má ovulku jindy. Někdo má třeba už 10 DC, já třeba 15 DC, nebo můžeš mít i později. Zkus si měřit BT a už po 2 cyklech se to dá vypozorovat
Radka85 píše:
Průměr je 10-15 den od začátku ms, ale je hodně případů, co ji mají dřív nebo později..