Nechali byste tchánovce samotné u vás doma?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26583
4.6.19 20:49
@stín katedrál píše:
Pošli ji k nám, potřebuju vyklidit půdu a sklep a přerovnat skříně, mě to z duše neba. :mavam:

Ty jo, vyklidit sklep, ja bych ji tak milovala :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
4.6.19 20:57

Nedovedu si predstavit rict jim, ze u nas spat nemohou 8o At jdou do hotelu… Ale nesnesla bych, aby mi nekdo spal v posteli :D Takze gauc to jisti. Ale asi mam divnou tchyni. Nikdy mi neuklidila :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
797
4.6.19 21:28

Jedno mas jisty, tchyne te pomluvi v kazdem pripade!!! Bud zes ji poslala na hotel nebo zes ji ubytovala doma ve chleve, nebo si neco proste najde… Ja bych ji ubytovala ale loznici bych zamkla. Verejne bych se ji zeptala jestli by opravdu chtela nocovat ve chleve, ze donesu cistou slamu kvuli zutulneni (a smala bych se u toho, aby videla ze se tim netrapim). Spolecne prostory bytu ukazu komukoliv, i do lednice at se podiva, nemam nic nablyskane a je mi jedno, co na to tchyne. Musis si to ujasnit hlavne sama pred sebou a vystupovat sebevedome :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
5.6.19 10:38
@Meduzata píše:
Nedovedu si predstavit rict jim, ze u nas spat nemohou 8o At jdou do hotelu… Ale nesnesla bych, aby mi nekdo spal v posteli :D Takze gauc to jisti. Ale asi mam divnou tchyni. Nikdy mi neuklidila :P

Tak v mojí posteli, to by mi taky vadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
5.6.19 11:34

Hele u nas byli tchani tyden, když jsme byli na dovolene. Jakoze hlidat. Takze jsem jak blba uklízela a povlikala nez prijeli a pak uklízela jeste po nich. A to jeste tchyne prohlasovala, jak vytirala. Navíc jsem pak nachazela znicene věci jako vytírací Liefheit kybl (soucast sady), podrápanou desku kuchynske linky, spinavy hrnec, strceny mezi ciste nadobi a podobne. A jako bonus uschle kytky, které nebyly schopni za tyden zalejt. Takze víckrát u nas nebyli. Tchan ma problem si i u sprchy pustit termostatickou baterii a není mu blbe vlezt s botama v detskem pokojiku na koberec. Jinde mame dlazbu a chodime v botech bezne…Takze pro priste uz ne e..

Takze normalni tchyni bych na jednu noc ubytovala, ale tchyni, která mne pomlouva, ze jsem prase a doma mam spinu, tu bych poslala s klidem do hotelu…

• Citovat
  • Upravit
12154
5.6.19 11:46

Svou tchýni ano, je zlatá a nehrabe se mi ve věcech a neřekla by, že jsme prasata. Tvé tchýni bych schovala do šuplíku hady - hračky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová