Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já nechala. Tvoji tchýni neznám.
Tvé tchýni bych nechala klíče a do nočního stolku ostentativně schovala nějakou intimní hračku.
@SlečnaDahlia píše:
Já nechala. Tvoji tchýni neznám.Tvé tchýni bych nechala klíče a do nočního stolku ostentativně schovala nějakou intimní hračku.
Tak jsi mě předběhla
. Ale já bych to schovala spíš mezi prádlo, tam to nebude čekat a o to větší překvápko to bude
. A nejlíp několik …...
Záleží jaké mate vztahy… pokud jsou s nimi vztahy na pohodu, tak proč ne… ale tady na pohodu asi moc nejsou, když se ptáš.
Těžko říci - jsou lidi které bych doma nechala a jsou tací které nechci ani když jsem doma já ![]()
@Tazvesnice ona hrozne rada uklizi a prerovnava veci aniz by ji nekdo o to pozadal… ![]()
Vztahy jsou posledni dobou na bodu mrazu.. Hrozne si ke mne dovoluje.. Cekam az mi rupnou nervy..
@Anonymní píše:
@Tazvesnice ona hrozne rada uklizi a prerovnava veci aniz by ji nekdo o to pozadal…
Tak jedině snad jim nechat jen jeden pokoj (obývák) a ostatní zamknout.
@Anonymní píše:
Vztahy jsou posledni dobou na bodu mrazu.. Hrozne si ke mne dovoluje.. Cekam az mi rupnou nervy..
Tak jim zarezervujte hotel a nemusíš se tím vůbec zaobírat ![]()
Nechala, jen bych nějaké věci schovala. Tvoji mámu by jsi taky určitě nechala, tak proč ne tchýni ![]()
Nechala, ona by zase nechala nás… tvoji tchýni neznám, ale zase tak hrozny to nebude, neboj ![]()
@Anonymní píše:
@Tazvesnice ona hrozne rada uklizi a prerovnava veci aniz by ji nekdo o to pozadal…
Chapu, to je jako moje vlastni matka
ji bych u sebe v baraku nenechala nikdy, tchyni klidne.. a klidne bych tu nechala i kamaradku, ale matku ne ![]()
@Anonymní píše:
Holky, pojedeme s manzelem na dovolenou a tchanovci si potrebuji neco zaridit v nasem meste. Bydli hodne daleko (700 km), takze tu budou potrebovat prespat. Nechaly byste jim klice od bytu at prespi u vas? Tchyne se rada hrabe v soukromych vecech… Vubec se mi do toho nechce…
Zcela samozřejmě.
Ano nechala. Tchanovce uplne bez problemu. Ale mame super vztah a vim ze cti soukromi a nikdy by nam do veci nevlezli. Uz u nas doma kolikrat byli bez nas. Ale pokud mas pochybnost ze se vam tam budou hrabat tak bych to spis nechtela, ale zase bych nechtela tim odmitnutim vyvolat zle v rodine. Tezko radit ![]()
Holky, pojedeme s manzelem na dovolenou a tchanovci si potrebuji neco zaridit v nasem meste. Bydli hodne daleko (700 km), takze tu budou potrebovat prespat. Nechaly byste jim klice od bytu at prespi u vas? Tchyne se rada hrabe v soukromych vecech… Vubec se mi do toho nechce…