Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ontario7 píše:
prej za pade v kaufu![]()
tak zase je originální, tak to ber
nedal ti k tomu tatranky v akci?:
To už je jiný příběh. Však víš, odkud… ![]()
@Cullenova píše:
@ontario7 Říkám, že mu nepolezu do zadku a on hned: „Ale já tobě lezu, chtěl jsem být s tebou.“ „Řekl jsi, že ti to je jedno, tak jsem se podle toho zařídila.“ „Ale..no..“ kokty, kokty
Přemož se a začni s nějakým tím kámošem flirtovat před mužem a řekni mu, že si nakonec ráda, že je vzal s sebou
je zaručené, že už s váma nikdy nekam nepujdou
![]()
Podle mě spí s tou kamarádkou. Proto si mu u pr. Jdi s nima a nenech si ho vzít.
Máš partnera sobce. Můžeš se s tím smířit, nebo odejít. Ale rozhodně ho nezměníš.
Každopádně bych se tomu nepoddávala, odmítl, zařiď si svůj program a neměň ho - to už je z jeho strany manipulace. Zkouší se k tobě chovat jak k hadru, nenech se.
@krasnoocko píše:
Podle mě spí s tou kamarádkou. Proto si mu u pr. Jdi s nima a nenech si ho vzít.
oceňuju tvojí skvělou intuici
kolik bdeme hrát s těma Chorvatama, že bych si vsadil??
@kdochcekam píše:
Nemáte pravidlo. Důležitý pravidlo. Domlouváme se nejdříve spolu a potom s ostatními. On měl kámošům říct, že se domluví dom, ty bys mu řekla, že bys byla raději kdyby jste byli sami a on by pak kámošům řekl, že pojedete sólo a třeba se potkáme na chvilku…
Upřímně řečeno, mám kamarádku, která na jakýkoliv můj dotaz odpoví „musím se zeptat manžela“, příjde mi jak nesvéprávná. ![]()
@kdochcekam píše:
není to o tom, že se musím zeptat manžela, ale domlouváme si společný volný čas poslu s rodinou, takže pak neodpálkuju svoje nejbližší kvůli nějaké blbosti s kamarádkou, kterou můžu spáchat jindy a ne na úkor rodiny. Stejně tak chlap, když chce na jedno, tak řekne: šel bych s chlapama na jedno, nemáš něco? ne nemám, klidně jdi, budu s dětma doma. A chlap: dojdeš za náma? A já: to určitě…haha. pak napíše borcům ať jdou na jedno. Co je na tom?
Cau, jdem na pivo?
Pockej, zeptam se manzelky…
![]()
Tak jo, muzu ![]()
Tak to u nas nechodi ![]()
@Žirafa 69 píše:
To už je jiný příběh. Však víš, odkud…
jjj, ale nějak se to podobá
stejný akce ![]()
@krasnoocko píše:
čéče ty jsi nějaká vědma ![]()
To je život..Většinou chlap když má jinou tak nekouká napravo ani na
levo..A jak píše zakladatelka asi bych v tom hledala víc když se takhle dokáže chovat.
Většinou to manželka nechce vidět ale měla bys nad tím zapřemýšlet.
S.