Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja bych mu zase vzala klice od toho rodinneho domku kde bydlite treba jo to trkne. Jinak nevim co s nim
snad jenom pamvi po hlave treba se mu tam rozsviti ![]()
Nedá se to považovat za rodinnou domácnost, takže má plné právo sebrat klíče komu chce. Ale proč ![]()
Možná tam pálí načerno kořalku jinak nevím.
Chápu, že je to nepříjemné a mrzí tě to, ale řekla bych mu, ať si to strčí do trenek a nejela tam hnout ani prstem. Ať si tam maká sám když je to jenom jeho. Nějak mu to vlezlo do hlavy ne?
Mi přijde taky, že mu jeblo nebo se cítí nějak nedoceněný. Já bych ho v tom „jen moje“ nechala asi vykoupat, nejezdila tam nebo jen jako návštěva, návštěva nepracuje
.
Snad to nebude náš případ, vyprávěla mi jedna známá, že její manžel si v manželství nárokoval, že všechno je jeho - bydleli v domě, který si z ruiny od základu postavili, tu ruinu ale kdysi jejímu manželovi darovali jeho rodiče, takže dům byl jeho. Garáž, co stále vedle už ne, protože tu s manželem ona koupila. Stejně tak chalupa vzdálená asi 30 km daleko - taky jí koupili. Oni teda toho majetku měli víc, ještě nějaké firmy a tak. A při jedné situaci (on podnikal a bral si milionové půjčky, ale tak, aby ona o tom nevěděla) ona chtěla, aby si rozdělili majetek. Jenže on chtěl skoro všechno jen pro sebe. Tak si to v hlavě rozdělil tak, že ona dostane ten domek a on všechno ostatní. Akorát jí to neřekl a odstěhoval se na chalupu a sebral jim všem klíče, jakože tam bydlí jen on. A když se za nimi stavil třeba v neděli na oběd, tak i když měl od toho domku klíče, tak zvonil a čekal, až ho někdo pustí dovnitř. Ona tehdy nechápavě kroutila hlavou. A došlo to tak daleko, že se stejně rozvedli a on ji nechal soudně z toho domku vystěhovat, zatímco na té chalupě pořád bydlel sám a ona tam nesměla. Tak s dětmi bydlela po podnájmech a jak to dopadlo nevím, odstěhovala se s dětmi dost daleko, neměla kde bydlet.
@Magical-eyes píše:
Spíš mu prostě jeblo
Tak nejak…osobne bych odmitla jakekoliv prace na te usedlosti, je jen a jen jeho, tak at tam maka jen a jen on.
@Anonymní píše:
Bydlíme spolu, nebydlíme tam, co jsou ty hospodářské budovy, bydlíme celá rodina asi 20 km daleko. Rozvádět se nechceme. Teda alespoň já o ničem nevím.
Tak tam jednoduse nejezdete ne? At si tam jezdi sam, pokud mu tam z nejakeho duvodu vadite.
Nebo se chces soudit s vlastnim manželem o majetek JEHO rodicu? Kdybys to udelala, tak je to v podstate jasna pobidka k rozvodu, a to snad zbytecny, pokud vam to jinak ve vsem ostatnim bez problemu klape, jak tvrdis.
![]()
Ja nevim, nestalo se mu neco? V praci nebo..? Nehadali jste se o necem a on ti to ted takhle blbe vraci? Nechova se jeste v necem jinym jinak nez obvykle?
Příspěvek upraven 02.04.18 v 17:33
@Anonymní píše:
Má nějaké spory s dospívající dcerou - nic závažného, prostě se neshodnou v nějakých věcech typu dáme psovi červené nebo modré vodítko nebo kde bude viset vodíko (na levém nebo pravém věšáku) - jsou to příklady, fakt jsou to prkotiny. A protože holka si to chce udělat po svém, tak on jí třeba sebere klíče (potajmu), aby se třeba do toho domku nemohla dostat. Jak byly ty mrazy a měli jarňáky, tak jela za zvířaty a byla celý den venku a nemohla si ani uvařit čaj, ani se ohřát - byla jsem na mrtvici, když jsem se to dozvěděla. Já byla daleko, jela jsem ten den daleko na služebku s návratem večer. A on jí ještě zaúkoloval, co tam všechno má udělat. Ale klíče jí sebral. Když jsem se ho po telefonu ptala, proč to udělal, nebyl schopen nic odpovědět. Mně klíče nedal nikdy, že prý je nepotřebuju, když tam nejezdím. Anebo když tam jedu, tak s někým. No co se s ním budu hádat…
Ty jo, kdyby nebylo to s tou dcerou, tak řeknu, že si třeba našel milenku a má ji tam a proto vás tam nechce pouštět, ale takhle si taky myslím, že nu hráblo…
@Lenka_Hal píše:
Tak nejak…osobne bych odmitla jakekoliv prace na te usedlosti, je jen a jen jeho, tak at tam maka jen a jen on.
Asi tak nejak.
@Božislava píše:
No, jakýho manžela sis vzala, takovýho máš. Rozveď se s ním a vysuď si na něm polovinu společného jmění manželů. Když je takový krkoun.
Jakého jmění? Myslíš toho, co dostal darem a nespadá do SJM? Zakl. já se svojí povahou bych zabouchla dveře a už by mě tam nikdo neviděl.
@Černá vdova píše:
Co se to teď s těma chlapama děje, že všem hrabe?
Jaro a krize středního věku
No s mojí povahou už by mě tam neviděl. A makat by si tam mohl taky sám.