Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj zakladatelko a ostatní podváděné,
vím přesně, jak se cítíte, protože mám doma úplně to samé, manžel po půl roce zapírání a podvádění dostal na výběr, zda já+roční dcerka, nebo milenka. Vybral si nás, ale hned za dva dny jsem ho znovu přistihla lhát a podvádět mě. Protože nevěru tolerovat nehodlám a trpělivost mi právě došla, nefér manžela s okamžitou platností diskvalifikuju. Dostal na výběr a přesto v podvádění pokračuje…nevím, jestli je to nejšťastnější řešení, ale když se na něj podívám, vím, že mu už nevěřím a je mi špatně z toho jak mě podvádí s jinou… no moc vám všem držím palce, přeju hodně sil a nevěrným chlapům dejte co proto! ![]()
etatinek píše:
No ženský… Já tedy koukám, co všechno si necháte od těch chlapů líbit, tfuj, je mi z nich/toho zle…
K čemu je tahle věta? Mě je zle někdy z vás, chlapů.
plgp píše:
život po nevěřepodívej se sem - snad ti to pomůže
Mrkla jsem na to, dobrý. Určitě to tak je. Mám pocit, že na mě visí takhle můj nový přítel. Takže řeším, že to skončím. Je jak koule na noze.
Je těžké najít zlatou střední cestu. Bojím se, abych jí sama někdy vůbec našla.
Ahoj holky, prošla jsem si něčím podobným už v těhotenství mě ex podváděl, nejdříve jsem chtěla zachovat rodinu ale když jsem viděla že není šance, nejlepším řešením byl rozvod. Ono není moc příjemné být doma s dětmi a vědět že zrovna manžel odchází za jinou, zaprvé vám to změní pohled na toho člověka a zadruhé to šíleně bolí a to i každý telefon a sms co příjde na jeho mobil. Po rozvodu(netvrdím že to bylo jednoduché museli jsme také prodat dům) se mi ale ulevilo, nebyla jsem ve stresu kde zas ex lítá a začala jsem si žít svůj vlastní život a hlavně viděla jsem svět zas trochu růžověji. Držím palce ať je rozhodnutí jakékoliv, ale z vlastní zkušenosti vím že co se táhne, bolí 2× víc než když se udělá radikální řez. Bohužel chlapi v tomto období když lítají za milenkou nevidí že ten co je miluje tím strašně trpí, spíš se množí hádky a napětí což dětem vůbec nesvědčí.
Vím, že diskuse je stará, ale kdyby to někdo četl.
„Může chlap milovat dvě ženy najednou?“
„Ne, ale lhát a podvádět ano“