Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Holky, jsem trochu rozčarovaná z jednoho muže.Poznali jsme se na Tinderu, proběhly 4 schůzky, psaní každý den… chtěl, abychom spolu oslavili Silvestra. Pořád nedošlo k fyzickému kontaktu, tak jsem si říkala, že se to prolomí alespoň na novoroční přípitek
ale nic. Spal u mě, pak přišlo mazlení, pořád mě objímal a držel za ruku, na kterou mi i dával pusu. Druhý den byl se mnou až do večera, taky objímání. Po příjezdu domu hned psal. Ale nedal mi za celou dobu ani obyč pusu. Což mi přijde dost divný. Oběma nám je přes 30 a hned jsme si řekli, že hledáme vážný vztah.
Máte s ničím podobným zkušenost? Jsem z toho zmatená. Chce se vidět znovu, to mi řekl i pak psal. Ale nevím no, abych neztrácela čas…
Moc děkuji za vaše reakce
No nevím. Vyhodnotila bych, že ho nepřitahuju a ukončila bych to.
Přijde mi, že do vás není nijak zvlášť blázen. Prostě nemá žádné nutkání vás políbit. Ono se to psaním nepozná no. Ve zprávách si můžete skvěle rozumět a pak naživo tam prostě nic není. A s tím nepohnete… Je tu ta varianta, že on tak trochu čeká, jestli přece něco nepřeskočí. Ale myslím, že ne. Silvestr je ideální příležitost někoho úplně přirozeně políbit. V takovou chvíli to zvládne i ten, kdo se extrémně stydí…
No pak je tu ještě varianta, že vám páchne z pusy. A to si nedělám legraci. Kámošovi se takhle líbila slečna, ale když se k ní dostal blíž a ona na něj promluvila, tak málem hodil šavli. K puse vůbec nedošlo a protože mu bylo blbé říkat jí, že by asi měla navštívit zubaře a ani si zas tak moc nerozuměli, tak to nechal vyšumět a už se s ní znovu nesetkal…
Ale první varianta je pravděpodobnější. Prostě z vás nemá pocit, že by to bylo ono. Co takhle zkusit být prostě přátelé - pokud o tohle vůbec někdo z osazenstva tinderu stojí. Spíš asi ne…
@Annabela11 píše:
Zkušenost takovou nemám…myslím si že pokud to chtějí oba tak to po této době a za této situaci většinou skončí sexem…
Přesně. Mě je taky třicet, ale kdyby proběhly 4 schůzky a z toho jedna byla Silvestrovská, na které dáváte pusu i vlastní babičce - a on by ani nevypadal, že nad pusou uvažuje, tak bych z toho velmi jasně usoudila, že do mě blázen zrovna není… Na chlapovi dost dobře poznáte, že vás chce, i když si o to neřekne hned a nevyužije příležitosti. Ve vzduchu je prostě určitá sexuální energie. Tady to vypadá, že se jako zkusil pomazlit, jestli třeba něco nepřeskočí, ale na mě to působí, že prostě nic no…
@annali píše:
Mě jako první napadlo, že mohl mít nějaký problém v puse - třeba se zuby. Já bych teda pusu taky čekala. Hlavně když jiný bližší tělesný kontakt proběhl.V každém případě zájem evidentně má, tak bych ještě počkala. Třeba si opravdu nechává líbání na pusu až na později. Nebo se prostě nerad líbá.
A proto jde hledat babu na tinder - na seznamku, kde 99 % lidí hledá sex?
![]()
@vertunka Tak se chlap nemusí nechat pozvat ale když je to kurevnik tak to udělá no…
@vertunka píše:
Proc zves ženatýho chlapa k sobě domů na kafe?? A pak mu dáš ještě zapich…?? My ženský jsme fakt divnej klan. Všude se říká, jak chlap neudrží klacek v kalhotách. Ale kdo by ho udržel, když se mu ku.rvy nabízeji na zlatem podnose??
Neboj se, to nebyl ten tvůj, ten by určo nikdy nikdy ani okem na jiné nespočinul ![]()
@Noelia_Z píše:Za mne ma zacit chlap
A ty ses mu ji snažila dat? Anebo si čekala na nej? Já jen že pokud jsi ji chtěla, tak jsi ho měla políbit - není žádné pravidlo že chlap líbá první ne? Třeba si není jistý anebo nemá pocit, že na 4. schůzce musí být hned ruka v kalhotách 😀Buď se ho zeptej jako dospěla ženská, anebo mu pusu dej ty sama. Potom uvidis.
@Annabela11 píše:Prave proto je to divny
@Noelia_Z No vidíš to a nedávno tu byla diskuze že jak si pozveš chlapa domu je to pro něj okamžitá nabídka sexu
@vertunka píše:
Proc zves ženatýho chlapa k sobě domů na kafe?? A pak mu dáš ještě zapich…?? My ženský jsme fakt divnej klan. Všude se říká, jak chlap neudrží klacek v kalhotách. Ale kdo by ho udržel, když se mu ku.rvy nabízeji na zlatem podnose??
Ze se mi neco nabizi je prave ta zkouska charakteru.
Mám trochu pocit, jestli v tom není ex. Mluví o ní každou schůzku.
Vlastně bych se ani nedivila, jsem magnet na muže s nevyřešenou minulostí ![]()
Jinak dneska mi zase psal, co dělám, jak jsem se vyspala… nechápu, proč by to zase dělal, když by nebyl zájem ![]()
@Anonymní píše:
Mám trochu pocit, jestli v tom není ex. Mluví o ní každou schůzku.
Vlastně bych se ani nedivila, jsem magnet na muže s nevyřešenou minulostí
Jinak dneska mi zase psal, co dělám, jak jsem se vyspala… nechápu, proč by to zase dělal, když by nebyl zájem
tak to by bylo nejlogictejsi vysvetleni- ze mysli jeste na ex, pripadne doufa v jeji navrat..
a ze se o tebe zajima- chlapi tohle delaji celkem bezne, maji vic zelizek v ohni, atd.
tak at to dopadne tak, jak si prejes!
@pazitka já se tím netrápím, spíš mi to přijde divný. Každopádně jsem se rozhodla, že budu taky randit s vícero, jako to dělají oni. Od nového roku si vybírám já ![]()
@Anonymní píše:
@pazitka já se tím netrápím, spíš mi to přijde divný. Každopádně jsem se rozhodla, že budu taky randit s vícero, jako to dělají oni. Od nového roku si vybírám já
skvely pristup!
@Anonymní píše:
@pazitka já se tím netrápím, spíš mi to přijde divný. Každopádně jsem se rozhodla, že budu taky randit s vícero, jako to dělají oni. Od nového roku si vybírám já
Zjistit, že potencionální partnerka randí s vícero, tak ji asi hodím do studny ![]()
@jipo píše:
Zjistit, že potencionální partnerka randí s vícero, tak ji asi hodím do studny
Stačí z ní udělat bývalou potenciální…
![]()
@jipo píše:
Zjistit, že potencionální partnerka randí s vícero, tak ji asi hodím do studny
to jako fakt??
vzdyt je to prece uplne bezne, kdyz je potencialni, ne??
Moc nevím, jak si to mazlení bez pusy představit, můžeš to trochu osvětlit? Jakože jste se objimali jako sourozenci? Tys mu tu pusu nedala proč? Třeba je to stará škola, kde si má tempo dirigovat žena. Mně by to přišlo divné, ale já bych si to asi dirigovala jinak, kdybych měla zájem, takže mi přijdete divní oba.