Nechce se líbat - máte zkušenost?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3977
2.1.22 22:09
@pazitka píše:
to jako fakt?? :) vzdyt je to prece uplne bezne, kdyz je potencialni, ne??

Ber to s rezervou, zvolil bych řešení podle @Kutil Tom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11863
2.1.22 22:11
@jipo píše:
Ber to s rezervou, zvolil bych řešení podle @Kutil Tom

uz jsem se trochu lekla :) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3005
2.1.22 22:11
@Anonymní píše:
Mám trochu pocit, jestli v tom není ex. Mluví o ní každou schůzku.
Vlastně bych se ani nedivila, jsem magnet na muže s nevyřešenou minulostí :(
Jinak dneska mi zase psal, co dělám, jak jsem se vyspala… nechápu, proč by to zase dělal, když by nebyl zájem :nevim:

Aha, ex, tak bůhví jestli se jí nesnaží ukázat, jakém je o něj zájem, aby ještě přišla zpátky. Lidi hrají různý divný hry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2778
3.1.22 08:55

Asi se cítí sám a nemá si s kým jiným povídat.
Já jsem si vzpomněla, kdysi jsem „chodila“ s někým, s kým jsem chodit nechtěla - on to blbě pochopil a najednou koukám, že on si myslí, že spolu chodíme. Bylo to v mých nácti na takovém týdenním pobytu a protože by to byl už druhý kluk během toho týdne, co jsem ho odmítla (ten první se urazil, znali jsme se dlouho, ale mě se nelíbil, celkově trapas), řekla jsem si, že to ty 3 dny do konce pobytu nějak vydržím a on se pak vrátí na Slovensko a já na druhou stranu republiky.
Vodit se a držet za ruku, opřít se o něj a tak, to mi nevadilo. Ale kdybych mu měla dát pusu, tak bych asi utekla - toho jsem se děsila a naštěstí ho to ani „na rozloučenou“ nenapadlo.
Takže možná se mu tak prostě nelíbíš, ale dobře se mu s tebou povídá.
Ale není vyloučeno, že má opravdu nějaký problém v puse nebo je nesmělý. Možná by ses ho mohla normálně zeptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.22 16:32

@safina taky bych si rekla, ze se mu nelíbím. Jako naživo mi nikdy nezalichotil, jen psal, že jsem fakt pěkná holka. Jakože fakt to nechápu.
Ale vzpomněla jsem si, že když mi bylo nějakých 26, tak jsem randila s jednim a 5. rande a taky pusa nikde. To jsem se tehdy ozvala :D A rikal, ze to je moc brzo. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
743
3.1.22 17:36
@jipo píše:
Zjistit, že potencionální partnerka randí s vícero, tak ji asi hodím do studny :mrgreen:

Toho večera byl otec poněkud neklidný… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11863
5.1.22 11:25

Zakladatelko, jak to dopadlo? posunuli jste se nekam? nebo to nejak vysvetlil? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
6.1.22 15:18
@Anonymní píše:
@safina taky bych si rekla, ze se mu nelíbím. Jako naživo mi nikdy nezalichotil, jen psal, že jsem fakt pěkná holka. Jakože fakt to nechápu.
Ale vzpomněla jsem si, že když mi bylo nějakých 26, tak jsem randila s jednim a 5. rande a taky pusa nikde. To jsem se tehdy ozvala :D A rikal, ze to je moc brzo. :nevim:

Tak bych si troufla rict ze ti asi smrdi z pusy :oops: Nechci te teda urazet ale mam v okoli jednu hezkou zenskou a ta furt řeší chlapy a presne to libani :roll: ze ji chlapi nechteji libat. Hodne ji smrdi z pusy :poblion: je krasna a i krasny zuby ale ten puch z pusy je hnuj :roll: Jeden jeji bejvalej mi rekl ze se se s ni kvuli tomu smradu z pusy musel rozejit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí