Nechci aby k nám chodili

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12651
24.4.14 19:09

Já bych se zapojila, ale promiň, to se fakt nedá číst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
@berry4 píše:
@brouček123
Já vím, že je to úúúplně OT, ale nedá mi to.
Umíš prosím používat čárky, oddělovat věty a ukončovat je? 8o

Ani moc ne. z češtiny jsem bohužel procházela vždy z odřenýma ušima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14991

Bohuzel bych rekla, ze takovym lidem to musis rict durazne.

Uprimne ale nechapu, ze si do bytu pustis cizi lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
@Crystal87 píše:
Víš taky jsem jedné takové padla do spárů…nejdřív kamarádka, pak už jsem jí dávala i jídlo a oblečení na děti, bylo mi jich líto. Manžela ukecala, aby je zdarma přestěhoval… a víš jak to dopadlo? Sedí za vraždu! Můžu jen děkovat andělíčkům strážníčkům, že mi zmizela ze života a nic se mi nestalo.

8o 8o hustýýý, koho proboha zabila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
24.4.14 19:11
@Crystal87 píše:
Víš taky jsem jedné takové padla do spárů…nejdřív kamarádka, pak už jsem jí dávala i jídlo a oblečení na děti, bylo mi jich líto. Manžela ukecala, aby je zdarma přestěhoval… a víš jak to dopadlo? Sedí za vraždu! Můžu jen děkovat andělíčkům strážníčkům, že mi zmizela ze života a nic se mi nestalo.

8o No, potěš koště…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
24.4.14 19:12

Já bych o to v první řadě řekla manželovi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
@1985bara píše:
@brouček123 musim rict ze mam s takovou sousedkou taky zkusenost, jsem clovek ktery nedokaze odmitnout pomoc, ale v tomhle pripade jsem se to naucila, ale ty sceny co jsem tu mela, bouchala tu hlavou o zed a rvala 'SI TU ZERES A MY NEMAME CO DO HUBY A JA MAM CHUT NA COKOLADU, DEJ MI ' :mrgreen:
:mrgreen: A dala? ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065

Tady každá rada drahá, odnes jí tu bundu a řekni jí, že manžel strašně řádil, když děti prokecly že u vás byla a udělej z něj despotu největšího kalibru…klidně řekni že vás hlídá a ted se bojíš aby tam příště při návštěvě nevletěl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27012
24.4.14 19:13
@kubykula píše:
8o 8o hustýýý, koho proboha zabila?

NO pak skončili na ubytovně, a ona se tam začala tahat s jiným chlapem, jenže on měl ještě jednu nápadnici, tak tu zabila. Prý ze žárlivosti a pod vlivem alkoholu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240

Musíš jí to prostě natvrdo říct a stát si za svým. Ani si ji pro jistotu nepustit mezi dveře, natož za ně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
628

Ahoj zakladatelko, jestli můžu poradit (zažila jsem něco podobného, ale né tak ostrého), tak jí odnes bundu, aby si pro ní nepřišla, a jednoznačně narovinu jí řekni, že si s ní až tak moc nerozumíš a máš svých kamarádek dost. Ono i kdyby jsi se vymlouvala (nechala zapírat, vymýšlela jiné aktivity, jenom, aby jsi jí nepotkala), tak to je druh člověka, který to nepochopí a mě takhle „kamarádka“ pak začala dávat svojí holčičku i na mé naplánované výlety se synem a nejvíc to dodělala, když mi holčičku (já v té době syna 10 měsíců) chtěla dát na noc, jen proto, aby si vyzkoušela, jestli to malá vydrží, taky jsem jí občas půjčovala peníze :oops: což byla taky pitomost…utni to hned na samém začátku, nebo se jí pak budeš zbavovat rok! Moc držím palečky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
24.4.14 19:14

@1985bara omg :lol: boze nektery lidi fakt asi nepochopim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
@Crystal87 píše:
NO pak skončili na ubytovně, a ona se tam začala tahat s jiným chlapem, jenže on měl ještě jednu nápadnici, tak tu zabila. Prý ze žárlivosti a pod vlivem alkoholu…
8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554

@Jaruše tak ze zacatku mi bylo lito holky (1,5 ) a to ze je tehotna ale kdyz jsem videla ze jeden den vezmou penize a chovaj se jak lordi a za dva dny nic nemaj, tak me prestalo byt lito vseho bohuzel, ani telefon jsem nepujcila kdyz prisla o pulnoci ze se hadaj abych zavolala policajty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945

Rázně, ale fakt rázně musíš říct odejdi, manžel strašně zuřel, a jestli se tam objeví, že se za ní zastaví, a vynese ji příště v zubech, jinak s takovými lidmi se nekamarad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová