Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Popeladym Přesně tak, spousta lidem stačí, když jim do zpráv hodí nějaká data, grafy, jak to vše rapidně roste, a už jsou podělaný
A kde máme jistotu, že to tak je? A proč pořád upozorňují a pořád hustí do nás všech, jak je strašně moc lidí na jipkách neočkovaných? Protože tím nutí a straší neočkované, aby se dali očkovat? To je ale jen jedna stránka věci. Kde je dodáno, jak ti lidé na tom doopravdy jsou? To je to gdpr, protože není nikde nařízeno, ale právě zakázáno o kterémkoliv člověku říkat další info. Takže možná že v nemocnici je hóódně moc neočkovaných, ale neřeknou to B, že mají přidružené nemoci, či jsou obézní atd.. A však je to v pořádku, ale nemůže se to brát jako jasnou věc, jsou neočkovaný a to stačí, ne nestačí. A právě že je gdpr, tak vám nikdo více neřekne, že jsou ještě jinak nemocní. Do tv budou říkat, jen co se jim hodí
A když nejsme přímo u zdroje dění, tak kde máme jistotu, že mluví pravdu? Bohužel dost lidem to ale stačí, no, aby nechali vystrašit a jdou se očkovat. Pak další věc, teď jsou všichni happy, jak vyzráli nad covidem, když se nechali opíchat, ale kde maj jistotu, že se jim něco neprojeví z vakcíny za několik let? A když by projevilo, tak si pište, že se doktoři budou cukat, že to po očkování určitě není. Asi jako u očkování u dětí, když jsou na vakcínu špatné reakce na to, tak ne, to není pravda, to není z vakcíny, ale že rodiče mají zkažený život pak třeba, to už nikoho z dr. netrápí? ![]()
Někteří očkovaní už jsou tou vakcínou, už tak zblblí, že píší nesmysly, jako, že vakcína už je tu 30let a nebo, se dušují, jak je bezpečná? Možná teď je jakoby bezpečná, ale do budoucna? Kdo za to dá ruku do ohně, že to zůstane po celý život očkovanýho v pořádku? ![]()
@Keyllah píše:
neříkej, že to je její nový nick? já myslela, že nám hrdě zamávala a odkráčela do zapadajícího slunce
Hodně holek si to tady mysli. Já třeba podle tohoto příspěvku zcela!
@Alriga píše:
Jaaasne. V Africe umírá tolik lidí na podvýživu, že je jim nějaké covid srdečně ukradenej, Lucenko.
Už jsi s tou Lucenkou trapná. Jestli se ti po nějaké uživatelce, co tu už není tak stýská, tak si jí zkus najít v reálném životě.
@Alriga píše:
Hodně holek si to tady mysli. Já třeba podle tohoto příspěvku zcela!
je pravda, že stylem psaní je jí dost podobná ![]()
@tutulka123 píše:
@My Melody to jochvíli jsem premyslela, že to tu nechám uzamknout, ale docela mě baví si to číst i když už je to mimo puvodni téma.
@Hibou píše:
Ano, v Africe je blaze. Zahlcení něčeho, co prakticky neexistuje, totiž není třeba řešit
To už si snad musí dělat srandu, ne? To přece není možný
…
@Snorlaxik píše:
Už jsi s tou Lucenkou trapná. Jestli se ti po nějaké uživatelce, co tu už není tak stýská, tak si jí zkus najít v reálném životě.
Aha. To jsem nevěděla. Čau. ![]()
@Manon_Anonyme píše:
To už si snad musí dělat srandu, ne? To přece není možný…
A proč? Hodně mých známých teď lítá na dovolenou do Afriky, protože si tam skvěle odpočinou.
@Keyllah píše:
neříkej, že to je její nový nick? já myslela, že nám hrdě zamávala a odkráčela do zapadajícího slunce
Blázne! Tys ji nepoznala? Ta je jasná.
@Snorlaxik píše:
Co jsi nevěděla?
Že jsi Lucenka. ![]()
Ale já s tebou problém neměla. Nebo si to aspoň nepamatuju ![]()
@Alriga píše:
Jaaasne. V Africe umírá tolik lidí na podvýživu, že je jim nějaké covid srdečně ukradenej, Lucenko.
proč myslíš, že to je Lucenka? ![]()
@inkakřivák píše:
Hele a já si to tak zcela nemyslím, Lucenka měla hodně názorů na určité situace jiných.
@inkakřivák píše:
Já poznám jenom reinkarnace Kaliopy.
Plot twist: Kaliopa je Lucenka. ![]()
@Bábrdl píše: Že jsi Lucenka.Žádná Lucenka nejsem. Už jsem to někde vysvětlovala.
Ale já s tebou problém neměla. Nebo si to aspoň nepamatuju