Nechci s ní slavit narozeniny

Jennifer99
31.1.19 14:17

Nechci s ní slavit narozeniny

Ahoj Švagrová s tchanem slaví narozeniny a uz naplánovali že to chtějí slavit semnou (aniž by se mě ptali)
Já mám teda se švagrovou vlažný vztah, kdysi mě dost pomlouvala a když to prasklo, tak mě začala mít najednou ráda
Já mám tchána moc ráda, ale švagrové narozky fakt slavit nechci, a už vůbec. e svoje, zase mi koupí plno dárků a já sama ale nemám ani peníze na to abych něco slavila, měla jsem nemocenskou. Ani se mi tam nechce jít, cítím jak je na mě falešne milá. Mám strach že kdyz si vypiji tak ji řeknu svůj názor na ni a taky že ji nemusím, že je drbna a že pomlouvá i tchána :think: a bude zase v rodině oheň na střeše

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1332
31.1.19 14:20

Tak k nim nechoď nebo nechlastej :D Co jinýho poradit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
31.1.19 14:22

Nemas problem s nimi, ale s flaskou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
31.1.19 14:26

Jsi snad dospělá ne,tak řekni že slavit nechceš… :nevim: :roll: .Já si ted taky musela trvat u tchýně na svým,že opravdu k nim nepujdeme slavit narozeniny,když ona měla střevní chřipku v nedeli a její druh v úterý…Oslava měla být ve st a rázně jsem prostě řekla,že ne,já jsem těhotná a máme malý dítě…Tečka…A to byla dost urputná…Smůla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.19 14:29

Kup nějakou flašku, nebo kosmetický balíček, dej si kávu, dort,pak se na něco vymluv, bolest hlavy, pradlo v pračce nebo cokoliv co tě napadne… A rychle zmiz, tohle dělá sestra mého strýce :lol:
Anonym info o rodině…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.1.19 14:56

Jakože chtějí ty narozeniny slavit společně? Tak na to pozor - řešíš peníze - co když po Tobě budou chtít polovinu nebo třetinu nákladů za oslavu? Prostě rázně řekni, že slavit narozeniny s nimi nechceš, že si uděláš svoji oslavu sama - že nechceš nic okázalého, jen odpoledne u kafe apod… Nikdo se na to za Tebe nemůže zlobit, udělej si to tak, jak chceš sama :-)

• Citovat
  • Upravit
33985
31.1.19 15:15

Tak nepij žádný alkohol, když máš pak problémy s ovládáním sama sebe a je to ne? Budˇtam jdi a nebo tam nechodˇ, co je na tom tak složitého?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Badboda
31.1.19 18:02
@Anonymní píše:
Ahoj Švagrová s tchanem slaví narozeniny a uz naplánovali že to chtějí slavit semnou (aniž by se mě ptali)
Já mám teda se švagrovou vlažný vztah, kdysi mě dost pomlouvala a když to prasklo, tak mě začala mít najednou ráda
Já mám tchána moc ráda, ale švagrové narozky fakt slavit nechci, a už vůbec. e svoje, zase mi koupí plno dárků a já sama ale nemám ani peníze na to abych něco slavila, měla jsem nemocenskou. Ani se mi tam nechce jít, cítím jak je na mě falešne milá. Mám strach že kdyz si vypiji tak ji řeknu svůj názor na ni a taky že ji nemusím, že je drbna a že pomlouvá i tchána :think: a bude zase v rodině oheň na střeše

Jdi tam a chovej se k ní vlažně..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová