Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,mne se sem tam tam taky udelá cysta která se počas menstruaci vstřebe a myzí.Taky se snažím otěhotnet a dr.my nic takovýho neřek,že by cysta tomu bránila.
Ahojky, chcem sa pridat aj ja so svojou skúsenostou. Snažím sa 4 roky o miminko a zatial neuspešne. Neustále ma krmia hormonami,po ktorých som nabrala 12 kíl, i ked jem ovela menej než kedykolvek predtym. Okrem toho mam depresie, som nervozna a náladová. Začala som mat problémy s trávením, zácpu, plynatost, brucho ako tehotná…začala som si všímat moju sestru, ktorá pravidelne pije aloe vera a ma 48 kil, zmizlo jej akné, má nadhernú pleť a upravil sa jej menstruačný cyklus. Tak to začínam pit aj ja a už vidím prvé uspechy-nemám zápchu, nie som plynatá a mám pocit, že som omldla…cítim sa výborne a snad sa upraví aj to ostatné. No a čo je hlavné, mala som 2 cysty /jedni 13cm, druhú 5cm/a jedna z nich už samovolne zmizla…neviem, či je to zázrak, ale budem to pit dalej…už aj 1 kilo mam dole:-)))
Také se přidávám k holkám, které s cystou otěhotněly…Pokud není větší než 5cm nebo nepřetrvává moc dlouho, tak vůbec nevadí…Ta má nakonec musela jít ven laparoskopicky, ale zvětšila se mi na 8 cm ( zjištěno na kontrole po šestinedělí)…To se však moc často nestává…
Ahojky holky pridavam se do diskuze nevim jestli jsem tu spravne, kdyz tak se predem omlouvam.Mam uz jedno dite a moc jsme si s manzelem prali druhe ale nejak se nam to nevede.Pred trema mesici jsem prodelala zamlkle tehotenstvi musela jsem jit na revizy, pred mesicem biochemicke tehu a tet nevim jestli prodelavam opet biochemicke tehotenstvi ms mi dosla zpozdenim ale na testu byl slaby duch tak nevim jestli to nebylo s predchoziho biochemickeho teh. Chtela jsem se zeptat na Vas nazor jit doktorovi a nejak to resit nebo se mam jeste pokouset otehotnit sama, Dekuji za jakou koliv odpoved. VERONIKA
Dobrý dne mám dotaz. stala se mě tako divná věc nedostala jsem v ocekavany termin menstruaci tak jsme si udelala test tam byla slaba carka. tak jsme si pak udelala 6 den spozdene menstruace dalsi tes a uz byla carka silnejsi. tak jsem si vydla na gyndu tam me doktor rekl ze mam prosaklejsi sliznici tak ze vezmem krev ale ta byla moc nizka pry je minimum 10 a ja to mela trochu zvisene ale jen na 13. pry to byva o hodne vic. ale ja mam menstruaci hodne pravidelnou a dostala jsme ji az po 9 dnech. prasky neberu od lena 2013 a o mimnko se nazime od zari.2013. Myslite ze tam tehotenstvi probehlo ale odeslo s menstruaci? dekuji za odpoved porad me to lezi v hlave. ![]()
Ahoj, pokut jsi mela na tehu test druhou carku slabou a po nekolika dny silnejsi a pak prisla spozdena ms tak but tehu trva nebo odeslo. Delala jsi jeste test a ms byla stejna jak pokazde nebo silnejsi
Vubec se nam to mimco nedari.
ale zase je brzo delat zavery po 3 mesicich. si myslim.
Tak to asi odeslo ms ale nezoufej podari se my se snazime 4 mesic a take nic ![]()
A ty pouzivas nejakou metodu pr: plodne dny no mereni teploty a tak…? nebo to nechavate osudu. my to nechavali osudu ale kdyz tetkon po 3 a nic tak jsem skousela pocitat plodne dny? ale nevim zda dobre uvidime za tyden. ale uz se nechci radovat predcasne.
predtim jsem se unahlila ja i manzel.kdyz jsme meli dve carky.
pak to bylo tezke…!
No snazim se polcitat plodne dny ale kdyz se mi zmeni cykl tak to je tezke spocitat ale pouzivam ovulacni testy a ten to mesic merim bazalni teplotu.To znam to nateseni a pak nic ja mam zasebou revizy v 9 tydnu zamlkle tehotenstvi a pak 2 biochemicke tehotenstvi. Radila jsem se s doktirem jestli neni nekde problem on mi rikal ze ne at to skousime dal ze tyhle veci se stavaj. Pokousite se o prvni dite.Mas zaple na hore v pravo podpisy jestli ne zapni