Nedokončený OGTT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1005
11.9.15 10:30

@veronika67 Hlavní je že je v pořádku. Tak doufejme že porod příjde přirozeně a včas. :) Teď už to může přijít kdykoliv. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
11.9.15 10:54

@Agi20 tak tak :) no cim driv,tim.lip uz pro me :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
16.9.15 20:16

@hipisek84 :mavam: Jak zvládáš? Já se držím myslím dobře. Teda v úterý jsem byla na kontrole a bylo mi řečený že mám přidat na jídle a za týden mám dole 2kg ale pocit hladu nemám ani tak. :) Není to tak hrozný jak sem se toho bála. Výsledky z odběru jsem měla všechny v pořádku.

@veronika67 :mavam: Jak jsi dopadla v dia poradně, všechno v přádku? A co malá se ven zatím nehlásí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
16.9.15 20:22

@Agi20 ahooooj :) dobře, dr. v pohodě už mi ani nedala proužky a měřit nemusím, takže už jím tak nějak všechno :D Malé se zatím vůbec nechce, tak se ji snažím popohnat, jinak příští týden vyvolání :( a jak u tebe? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
16.9.15 20:26

@veronika67 U mě dobrý už se v tom konečně orientuju a není s ničím problém. No ale musím se přiznat že jsem snědla jednu musli tyčinku a 4 švěstky a schválně jsem se pak změřila a výsledek za hodinu po jídle byl 4.7 :D Zajímalo by mě jestli vůbec tu cukrovku mám. Ale jinak samozřejmě sladký nejím a všechno poctivě dodržuju, tohle byla jen výjímka ze zvědavosti. Tak budu držet palce ať se malá rozhodne sama, pak dej když tak vědět. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
16.9.15 20:38

@Agi20 musli tyčinky jsem taky jedla a pohoda :) ono se může vlastně vše, ale s mírou :) Děkuju moc, dám pak vědět, už abych to měla za sebou. Té vyvolávačky se bojím, v pondělí jdu na monitory, tak uvidím co mi řekne dr. nechámsi udělat Hemiltna a snad se to rozjede :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
16.9.15 21:38

@veronika67 Tak hlavně ať je všechno v pořádku a jste s malou obě zdravé. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
16.9.15 21:43

@Agi20 děkuju, jsi hodná :hug: už se těším, až bude mezi náma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
16.9.15 21:50

@veronika67 To věřím já si ještě 3 měsíce počkám, taky se už strašně těším. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
16.9.15 22:00

@Agi20 ono to uteče :) jen ten konec se strašně táhne, člověk čeká kdy už a pořád nic a kor s tou cukrovkou mě nenechají přenášet, takže potřebuju malou popohnat, aby nemuseli vyvolávat :pankac: takže dělám všechno možný a už mě z toho hrabe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
16.9.15 22:16

@veronika67 Aspoň když to nepříjde samo budeš vědět kdy nejpozději to můžeš čekat. Taky doufám, že to malá zvládne sama aby ji nemuseli vyvolávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
16.9.15 22:37

@Agi20 no ono to vyvolani ma hodne rizik a hodne casto konci cisarem, coz nechci vubec :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
17.9.15 09:28

@Agi20 Dobré ráno :mavam: Jojo já taky v pohodě, dnes jsem byla na kontrole a dlouhodobý cukr a ostatní ok.
Já tu dietu úplně nepřeháním, jen prostě nejím vyloženě čokoládu, nepiju sladké věci, kávu si sladím steviolem…

Já taky zhubla, ale jenom teda kilo… nicméně ovoce jím, ikdyž ne taková kvanta jako předtím…

Trochu bojuju s lačnou glykemii, ale po jídlech jsem na tom dobře. Myslím, že se mi ta lačná srovná až přestanu chodit do práce, teď tady finišuju a jsou to stresy…

Tak ať to jde moc hezky dále :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
17.9.15 09:30

@veronika67 Maličká se určitě rozhodne na svět ve správný čas, moc vám držím palce a dej pak vědět :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
17.9.15 09:44

@hipisek84 jsem ráda, že u tebe vše v pořádku :) ta lačná se rovná delší dobu, ale jde to :) a jak píšeš, nic se nemá přehánět, takže všechno, ale s mírou :)
Jinak moc děkuju, jsi hodná :hug: už malou ukacávám at jde ven, 21.9. mám první termín dle MS a 26.9. dle UTZ, tak v tom rozmezí musí ven :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí