Nedokončený OGTT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1005
8.9.15 10:47

@veronika67 Děkuji,vidíš a to je třeba dobrý vědět…asi bych se pak hodně divila. :) To nemluvím o tom že mi v Bohunicích včera řekli že mám donést ve čtvrtek moč a to nevím jestli mi to teď nějak ty výsledky nezkreslí. :nevim: Hhhhhh svíčková tu bych si táááák dala. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
8.9.15 10:57

@Agi20 ke komu tam chodíš? :) oni ti udělají celkově kultivaci, takže řekni, že jsi byla marod, maximálně ti to pak překontrolujou znova :) však menší porci si dát můžeš no a místo 4 knedlíků 2 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
8.9.15 12:15

@Agi20 Nazdárek,

tak už jsem vyfásla taky glukometr… tento první týden asi budu měřit častěji, abych viděla, co je ok a co není… za týden kontrola vč. toho, že si mám doma udělat to měření celodenní…

No jsem na to zvědavá, ale po ovoci - myšleno po větším množství ovoce než jeden kus, mám fakt šílený absťák… :zed:

Dnes ráno jsem se vážila zhubnula jsem 1,4 kg… s mojí váhou to asi nevadí, ale i tak bych nechtěla při těhu už nějak hubnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
8.9.15 18:57

@veronika67 K dr. Markové myslím. Ale sestra co mi všechno vysvětlovala nevím jak se jmenuje ale říkala že tam dělá jen dva týdny. A 4 knedle nesním ani tak :lol:

@hipisek84 Taky si asi změřím dneska před večeří a pak hoďku po večeři ať vím. Já mám taky šilenej absťák po ovoci když donesl taťka dneska ty broskve tak jsem myslela že to nevydržím a dám si, naštěstí jsem to zvládla. :D A jak jsem neměla za celou dobu chuť na sladký tak teď se můžu po sladkým zbláznit. Koupila jsem malé koblihu na snídani a ta mi dala taky pěkně zabrat. :D Když sem byla před 2 týdny v poradně tak jsem měla o 2kg víc takže jsem za 14 dní zhubla 2kg. No uvidíme co mi to přinese dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
8.9.15 19:03

@Agi20 jo tak já chodím k Bělobrádkové, k Markové jdu v pondělí, pač moje tam nebude…je v pohodě? Sestry jsou tam super všechny :) Hubnutí nevadí, jen nesmí být moc a broskev si klidně dej, zase se takhle neomezuj, to by prcek neměl žádný vitaminy :( Krom banánů, hroznů se může vše. Na sváču si klidně den broskej v jogurtem :) Koblihy asi raději ne, ale já si dala i klasickej štrůdl a pohoda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
8.9.15 19:57

@veronika67 Aha a ty jsi taky brňačka? No nedala jsem si ji ale lákala mě. :) Jinak Marková je v pohodě ale taková že se neusměje takže se tváří hrozně přísně. Jinak jsem se kontrolně měřila před večeří a měla jsem 4.4 výsledek. Na večeři jsem si dala Chleba s Lučinou a šunkou od kosti tak jsem zvědavá jaký bude výsledek za hoďku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
8.9.15 20:01

@Agi20 jojo :) ty jo, jdu k ní a mám tam občas ustřelený hodnoty, tak snad mě nezabije, ale tak stejně v té době budu mít 12 dní do porodu a to už bych ji poslala někam, kdyby mě nutila inzulin :D :D :D
To máš strašně málo, dej si větší svačiny, 4,4 to už fakt hladovíš :( a to taky není dobrý :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
8.9.15 20:12

@veronika67 Já ale vůbec nemám pocit hladu. Ráno snídaně: Chleba s máslem a šunkou + namýchanej zeleninovej salát svačina:Jablko Oběď těstoviny s kuřecím masem na rajčatech Další svačina:bilý jogurt + půl chleba a večeře to stejný co na snídani akorát s Lučinou. A nemám pocit že bych měla málo. Naopak jsem si říkala jestli nemám za den moc pečiva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
8.9.15 20:15

@Agi20 uvidíš, jaky budeš mít hodnoty :) ale 4,4 to když jsem měla před jídlem, tak mě moje dr. vždycky řekla at svačím víc, tak si na sváču dávám sladkej jogurt a pohoda :) já ted pečivo moc nemůžu, jedine večerní chleba od Penamu, ale tak já mam 18dní do porodu, takže mě to ted lítá víc :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
8.9.15 20:26

@veronika67 To jsem zvědavá jak já se budu na těch hodnotách držet časem. Tak zkusím trošku přidat ty sváče. Ovocnej jogurt bych si ráda dala ten bílej jsem jedla s nechutí. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
8.9.15 20:53

@Agi20 ja ho jim normalne a hodnoty po nem mam v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
8.9.15 21:02

@veronika67 Tak já hlásím že mám ten glukometr asi nějakej rozbitej protože jsem musela dát asi 7 papírku vyměnit protože mi to pokaždé ukázalo E:1 a nezměřilo se to a vždycky se to vypnulo pak už to konečně začalo měřit a výsledek byl 1.2 takže to je asi rozbitý :nevim: ale přitom jsem neuděla nic čím by se to rozbilo. A já tím pádem zase nic nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
8.9.15 21:16

@Agi20 a nabralajsi na nej dost krve? Rozbitej byt muze :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
8.9.15 21:24

No našla jsem si návod a dělala jsem to blbě já jsem to dávala na plochu toho proužku a má se to dávat vlastně na hranu. Takže jsem to šla zkusit znovu a výsledek byl 3.7 a blikalo tam hypo tak jsem dala další proužek a výsledek 4.2 tak já nevím jak moc přesně to měří. Hlavně jsem teď zbytečně vyplácala plno proužku. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
8.9.15 21:30

@Agi20 3,7 je mega malo, merit po sobe nema smysl je treba ho nechat odpocinout aspon 15 minut. Hypo mit muzes, ale pokud nemas inzulin nevadi to. Po jidle bys mela mit ty glykemky vyssi, takhle steasne hladovis a to mimcu neprospiva :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí