Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@IvčaL Páni. Nenechte se odbýt! Ta kombinace neuzavřené dučeje a rds by to být klidně mohla. Nebo zkrátka něco k tomu… Dejte vědět, jak jste dopadli. Držím pěsti. ![]()
@Kviiitko ně Adélka také hodně spala, v inkubatoru snad pořád musely ji budit a to trvalo než s eprobrala, a spala i doma prostě šípková ruženka, u tve male je to určitě v pořádku nabírá tak sílu a musí to všechno dospat už ani nevim kdy to jeji spaní přestalo ale každy kdo ji viděl tak ji viděl jen jak spí. ![]()
@Appel krásnííí a maji super vlásky.
mala bude mít v v dubnu 4 té narozeniny, utíká to rychle.
@marinka5 díky za optání, v podstatě jsme dopadli dobře, protože vyloučili epilepsii, která byla největším strašákem. Jinak jí v pátek ještě doktorka vyšetřila páteř, reflexy a hybnost končetin a až na hypotonii také na nic nepřišla. Takže závěr je ten, že omdlení a únava souvisí nejspíš s nedonošeností, že má prostě na ledacos nárok a to protáčení očí bude k té únavě. Je fakt, že se jí to děje od chvíle, co začala běhat, začala zima a každou chvíli má nějakou virozu, takže na únavu má nárok určitě. S kardiologem a pneumologem jsem mluvila a podle nich by se problém srdce a plic projevoval jinak, tak věřím, že je v pořádku. Na neurologii nám tedy raději doporučili neočkovat a za měsíc jdeme na kontrolní eeg, tak jsem ráda, že to nepodceňují.
@IvčaL tak snad uz se to nebude opakovat ![]()
Nemate prosim nekdo zkusenost z valgozitou kotniku, sice to mala nema jeste potvrzene, ale podle me je to vic nez jasne ![]()
Holky, bohužel dochází MM a budeme muset dokrmovat, čím? Co doporučíte a proč? Děkuji moc ![]()
Maminy, maji vase deti Prevenar nebo neco navic mimo zakladu?
@marinka5 děkujeme a Terince taky přejeme všechno nejlepší ![]()
Před dvěma lety bylo taky takhle krásně ![]()
@IvčaL děkujeme
Přesně, také na to vzpomínám jak jsme pár dní po porodu běhala po areálu nemocnice jen v mikině ![]()
@Králičice ahojky, prisla jsem mrknout jak jsi dopadla a gratuluji k donosenemu synackovi
my jsme to taky se synem zmakli do 38.tt a jsem z toho jeste porad jak v jirikove videni. Po dvou predcasnych porodech jsem skoro ani nedoufala, no ten nas bojovnik pocaty pres telisko je proste zazrak. At se vam dari ![]()
@Kaculatko to je naprosto skvělá zpráva, kdy se narodil prcek, a jak to zvládáš se všemi ![]()
@R2 narodil se 14.2., byl teda mensi, ale to mi rikali na kazde kontrole, ze vahove je o tyden min… porad je to moje nejvetsi dite
2,6kg a 47cm ![]()
Od ctvrtka jsme doma a decka (3,5 a 1,5) jsou z brasky nadseni. Dnes jsme meli prvni den bez manzela a zvladla jsem to levou zadni (mimino cely den spi, takze zas tak moc nenarusuje chod nasi domacnosti
), hlavne mi bylo i na konci tehotenstvi hrozne zle, denne jsem zvracela, vsechno me bolelo, neuveritelna unava atd., takze porodem u me nastalo takovy maly znovuzrozeni, zase funguju v plne sile a je to strasne fajn pocit. Mela jsem stesti, tehotenstvi to bylo nejhorsi a pritom vydrzelo nejdyl a porod byl za odmenu.