Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Určitě máte… myslím si, že na tahu je tatínek… Vy jste udělala, co jste mohla
Tatínek už nemá dlouho zájem, tem má jasno-nechce dělat dva tábory, chtěl mít rodinu se vším všudy… ![]()
Proč ten úsměv na konci? k čemu patří? mně přijde trochu ironickej (?)
@lylyana píše: …ten patřil té rodině…ano ironie, nic jiného nezůstalo…
nic jiného nezůstalo… je tam prázdno… viďte
… možná ani není už o čem psát…
Jj..po tom psaní tady mi ty exky trochu otevřely oči a uvědomila jsem si, že to je realita všech vztahů, kde jeden není normální a dělá druhému zle a vlastně si v té své hlouposti neuvědomuje, že vlastně ubližuje dítěti… Je stále o čem psát…
@lylyana píše:
Jj..po tom psaní tady mi ty exky trochu otevřely oči a uvědomila jsem si, že to je realita všech vztahů, kde jeden není normální a dělá druhému zle a vlastně si v té své hlouposti neuvědomuje, že vlastně ubližuje dítěti… Je stále o čem psát…
Jen přijít na to, kdo to vlastně je…
..jo ulevilo a přítel sice tiše trpí, ale i on ví, že to jinak nejde… Vám taky kvůli mě?? Nebo váš případ?? Mě asi donutila tahle diskuze kouknout se na to z jiného pohledu… Mám jen toho chlapa ráda a myslela jsem si, že rozvodem nebo rozchodem se minulost uzavře… Samozřejmě myslím partnerskou… S tímhle jsem se v životě nesetkala…
@lylyana píše: ..jo ulevilo a přítel sice tiše trpí, ale i on ví, že to jinak nejde… Vám taky kvůli mě?? Nebo váš případ?? Mě asi donutila tahle diskuze kouknout se na to z jiného pohledu… Mám jen toho chlapa ráda …… když si čtu Vaše psaní, vnímám především text jako Váš příběh a Vás v něm…
@lylyana píše: … myslela jsem si, že rozvodem nebo rozchodem se minulost uzavře… Samozřejmě myslím partnerskou… S tímhle jsem se v životě nesetkala…
teorie je jiná nežli pak praxe, viďte
..myslím si, že jak v teorii, tak i v praxi je to hnus co se děje… setkala jsem se s rozvedenýma i rozdělenýma a vždycky se řešilo co ty dva, ale nikdy před dětmi…pak děti chodili tam a tam a máma byla máma a táta byl táta a tááák prostě…V poslední době jsem zažila fakt jen hnus a i jsem si myslela jak jsem já ta špatná až mi otevřela kamarádka oči… jde jen o závist a nenávist jinak to chápat nelze…
Už jsem dokonce chtěla věřit jedné exce, která psala, že rodina už být nemůžeme…taky chyba my jsme nová rodina, i když bez druhé dcery…
Necítím, ale není jiná možnost…chci žít můj život na to mám po pěti letech také právo…