Negativní ovlivňování dětí po rozvodu bývalou ženou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lylyana
29.10.13 12:25

Necítím, ale není jiná možnost…chci žít můj život na to mám po pěti letech také právo…

• Citovat
  • Upravit
2745
29.10.13 14:58

Určitě máte… myslím si, že na tahu je tatínek… Vy jste udělala, co jste mohla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lylyana
29.10.13 20:15

Tatínek už nemá dlouho zájem, tem má jasno-nechce dělat dva tábory, chtěl mít rodinu se vším všudy… :lol:

• Citovat
  • Upravit
2745
29.10.13 20:37

...

Proč ten úsměv na konci? k čemu patří? mně přijde trochu ironickej (?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lylyana
29.10.13 20:58

…ten patřil té rodině…ano ironie, nic jiného nezůstalo…

• Citovat
  • Upravit
2745
29.10.13 21:37
@lylyana píše: …ten patřil té rodině…ano ironie, nic jiného nezůstalo…

nic jiného nezůstalo… je tam prázdno… viďte :-(… možná ani není už o čem psát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lylyana
30.10.13 10:37

Jj..po tom psaní tady mi ty exky trochu otevřely oči a uvědomila jsem si, že to je realita všech vztahů, kde jeden není normální a dělá druhému zle a vlastně si v té své hlouposti neuvědomuje, že vlastně ubližuje dítěti… Je stále o čem psát…

• Citovat
  • Upravit
2745
30.10.13 10:50

...

@lylyana píše:
Jj..po tom psaní tady mi ty exky trochu otevřely oči a uvědomila jsem si, že to je realita všech vztahů, kde jeden není normální a dělá druhému zle a vlastně si v té své hlouposti neuvědomuje, že vlastně ubližuje dítěti… Je stále o čem psát…

Jen přijít na to, kdo to vlastně je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lylyana
30.10.13 11:08

…no hlavně to teď nebudu já…

• Citovat
  • Upravit
2745
30.10.13 11:22

...

:) uff :) úplně tu úlevu cítím :) a u sebe taky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lylyana
30.10.13 12:52

..jo ulevilo a přítel sice tiše trpí, ale i on ví, že to jinak nejde… Vám taky kvůli mě?? Nebo váš případ?? Mě asi donutila tahle diskuze kouknout se na to z jiného pohledu… Mám jen toho chlapa ráda a myslela jsem si, že rozvodem nebo rozchodem se minulost uzavře… Samozřejmě myslím partnerskou… S tímhle jsem se v životě nesetkala…

• Citovat
  • Upravit
2745
30.10.13 14:39

...

@lylyana píše: ..jo ulevilo a přítel sice tiše trpí, ale i on ví, že to jinak nejde… Vám taky kvůli mě?? Nebo váš případ?? Mě asi donutila tahle diskuze kouknout se na to z jiného pohledu… Mám jen toho chlapa ráda …
… když si čtu Vaše psaní, vnímám především text jako Váš příběh a Vás v něm…
Jsem rád, že jste taky zahlédla jiné možnosti a pohledy, a jsou jistě i další, život je pestrej. A jsem rád i za toho chlapa, že Vás má. :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2745
30.10.13 14:50
@lylyana píše: … myslela jsem si, že rozvodem nebo rozchodem se minulost uzavře… Samozřejmě myslím partnerskou… S tímhle jsem se v životě nesetkala…

teorie je jiná nežli pak praxe, viďte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lylyana
30.10.13 19:34

..myslím si, že jak v teorii, tak i v praxi je to hnus co se děje… setkala jsem se s rozvedenýma i rozdělenýma a vždycky se řešilo co ty dva, ale nikdy před dětmi…pak děti chodili tam a tam a máma byla máma a táta byl táta a tááák prostě…V poslední době jsem zažila fakt jen hnus a i jsem si myslela jak jsem já ta špatná až mi otevřela kamarádka oči… jde jen o závist a nenávist jinak to chápat nelze…

• Citovat
  • Upravit
lylyana
30.10.13 19:48

Už jsem dokonce chtěla věřit jedné exce, která psala, že rodina už být nemůžeme…taky chyba my jsme nová rodina, i když bez druhé dcery…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML