Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Anonymní píše:
Omlouvám se za blbou otázku. Ale chci se jen zeptat jestli máte někdo zkušenosti s tím že jste nejedli. Chtěla bych zhubnout a chci zkusit hladovku že bych jen pila vodu. Ale zajímá mě chci zhubnout hlavně stehna, a když přestanu jíst myslíte že ty stehna zhubnu? Že se mi zmenší? Vím že zhubnu ale pořád nechápu jak se mi můžou zmenšit stehna.
Opravdu je to hloupá otázka, jak myslíš, že vydržíš dlouho nejíst? Jíst se musí, bez toho nebudeš fungovat. Tělo potřebuje vědět, že nehladoví a má dostetk všeho, co potřebuje, když mu to odepřeš, tak se začne bránit. Nevím, kolikti je let, jak se stravuješ, jestli máš nějaký pohyb atd, ale pokud potřebuješ hubnout, tak nehladov, jen si ublížíš. Stehna ti zhubnou, když budeš pravidelně cvičit, běhat, chodit na procházky. Nemusíš se dřít hodiny ve fitku přece. Tak budˇrozumná a nevymýšlej takový blbiny stylu, nebudu jíst. To je cesta do pekla, ne k pěkné postavě.
@merkola píše:
Co to zase za blábol, pokud bude paní hubnout stylem koncentrák, tak by se měla připravit na vypadání vlasů, zubů, přivodí si metabolické potíže a další zdravotní problémy.
To byla ironie, na blbou otázku, blbá odpoved ![]()
@Alušáček jasně, ale někdo by tu ironii mohl vzít vážně, když se tak blbě ptá, že?
Jedinn co si pořídíš je jojoefekt a zničený metabolismus.
Pokud chceš proměnit svou postavu, tak se potřebuješ naučit jíst, a to jíst správně, dostatečně a vyváženě a především se začít hýbat - a to jak celkovně na fyzičku, tak silově na zpevnění a zformování.
V koncentráku byla denní dávka 1300 kcal a opravdu těžká fyzická práce. Takže ne efektu vyhubnutí jako v koncetračním tábře se prostou hladovkou nedostanu.
Jojo, ve 13ti jsem začala hubnout a v 16ti jsem skončila na psychiatrii a měla jsem 37 kg.
Radši jist zdravě a cvičit.
Už v minulé diskusi, pár dnů zpátky, jsme ti psaly, že je to kravina. Pro zhubnutí musíš změnit životní styl, ideálně zhubnout pomalu a dlouhodobě a především zdravě. Na co tak spěcháš?
Nezhubnete, NEBO ano zhubnete, ale jenom vodu, po hladovce to naberete zpět. Pokud byste to praktikovala dlouho, tělo Vám začne odcházet, budou Vám vypadavat vlasy, kazit se pleť, budete unavená, mrzuta. Budete si vyčítat každý kousek jídla.. což nikomu nepřeji. Začalo to nevinnou hladovkou 1 den a pak to skončilo výše uvedeným. Nedělejte to, jezte zdravě a zdravě se hybejte a hlavně mějte se ráda, každý je krásný ![]()