Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky,
poradíte mi dle vás nejlepší legíny na cvičení? Nějaké pohodlné nejlépe s vyšším pasem a aby se v nich člověk extrémně nepotil? Už jsem jich pár omrkla a mám i nějaké vybrané, ale chtěla bych se zeptat i tady na vaše zkušenosti. Předem děkuji ![]()
@Blondýna74 píše:
Ahoj holky,
poradíte mi dle vás nejlepší legíny na cvičení? Nějaké pohodlné nejlépe s vyšším pasem a aby se v nich člověk extrémně nepotil? Už jsem jich pár omrkla a mám i nějaké vybrané, ale chtěla bych se zeptat i tady na vaše zkušenosti. Předem děkuji
Já bych v legínách necvičila. Mám x let capri kalhoty z funkčního materiálu z jednoho obchodu se sportovním oblečením. Pas mají na širokou gumu a šly mi před o po dítěti.
Příspěvek upraven 09.04.20 v 09:32
Bambutik - příjemné funkční bambusové oblečení, hezké barvy, padnoucí střihy. Mám leginy a nátělník a na cvičení super. V zimě můžeš využít jako 1.vrstvu pod oblečení. Bambus má skvělé termoregulační vlastnosti a odvod potu. Já využívám i pod nosící šátek a super.
Pura Vida. Navrhovane a site v Cesku. Sedi jako druha kuze, maji vyssi pas, neshrnuji se, nepadaji, jsou pohodlne a odvadeji pot. Clovek si v nich muze strcit i nohu za krk a nikde netahnou a neomezuji pohyb. Akorat si teda clovek priplati. Uz mam zalozene prasatko na druhe ![]()
@Afrikana píše:
Pura Vida. Navrhovane a site v Cesku. Sedi jako druha kuze, maji vyssi pas, neshrnuji se, nepadaji, jsou pohodlne a odvadeji pot. Clovek si v nich muze strcit i nohu za krk a nikde netahnou a neomezuji pohyb. Akorat si teda clovek priplati. Uz mam zalozene prasatko na druhe
Ty jsou krásný!!!
![]()
No a ta cena tedy… ![]()
Fakt jsou dobře funkční - cvičení, běh, atd…? Design fajn, ale hlavně ať to funguje, že…doprčic, to jsem neměla nikdy vidět ten web…
![]()
@Afrikana je ti jasný, že naše děti teď KVŮLI TOBĚ nebudou mít co jíst..?!
Ale třeba se jim bude maminka v nových legínách líbit ![]()
Holky tak já nevím, o těch Galsari také uvažuji, koukala jsem i na Gym Glamour ty bezešvé nevypadají špatně a teda věřím, že od Pura Vida budou jistě pohodlné, ale tedy na můj vkus moc barevné, nejradši bych černé, klidně třeba s šedou nebo tak, ale spíš opravdu jedna max. dvě barvy, aby se mi hodily ke každému vršku.
@vulpes
Pul roku jsem okolo toho e-shopu chodila jak mlsny pes, pak jsem si je nechala nadelit od Jeziska. Ovsem problem ted je, ze se mi do obycejnych legin nechce
Koukni, jestli je nekdo okolo tebe neprodava, ze by sis je zasla vyzkouset. Ja na ne fakt nedam dopustit, lip sedici leginy jsem fakt na sobe v zivote nemela. Behat ted nemuzu, ale mam je vyzkousene na kolobezce, dynamicke joze i obycejnem cviceni a fakt jsou skvele. Jo a podprsenky maji taky super
A vis co, tady na emiminu si rika, ze deti jsou spokojene, kdyz je maminka spokojena… takze… jdi do nich! ![]()
Můžu se zeptat, kdo máte legíny od Pura Vida, jak jsou na tom velikostně? Když nosím M, budou mi i M legíny? Vím, že mají na stránkách tabulku s rozměry, ale znáte to.
Mňa by skôr zaujímalo aké nohavičky si obliekať na cvičenie? Nosím tanga aj brazílky pod oblečenie ale na cvičenie neviem.
@smajlik40 Ja mivam velikost kalhot neco mezi 38-40, takove vetsi M bych rekla, a leginy mi sedi S/M uplne v pohode. I velikosti podprsenek maji OK.
@44alex Zalezi na tobe. Nekdo nosi i tanga a brazilky na cviceni. Mne takove kalhotky vadi i na bezne noseni, ne tak pri sportu, tak mam normalni strih a takove, aby se mi pod leginami neshrnovaly, nebo mi nekam nelezly
Daji se koupit i bezesve, kdyby te iritovalo, ze je pres leginy lem kalhotek videt.
@Afrikana
Díky moc, taky nosím 38-40, ale po malé to tělo ještě není co dřív ![]()
@smajlik40 To chapu
Kdybys mela moznost, muzes si je zaskocit vyzkouset nekam, kde je prodavaji - maji je v Praze, v Brne (showroom) a v Šumperku: https://www.puravidashop.cz/prodava-nas/ Ja to nakonec riskla a objednala podle tech jejich velikosti.