Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Maminanamatersky píše:
Nejhorší je, když se z takové Korneli křížené s Paprikou vyklube nějaká vaše (doteď) kamarádka, o které jste měli jiné mínění…
Jo už jsem take nejake lidi vyškrtla ze seznamu přatel a dala je do škatulky SlušnoČech
@ludmilaadamkova píše:
Doporučuju to ignorovatm jako komáry či mouchu.
Ja to neignoruju, oni potom chytají do sítí méně duševně zdatné a potom nam bude na Hradě sedět další vepřová hlava.
Nemám bohužel čas to číst, i když koukám, že ta Paprika je zase tady, to je ta, co chce akce pro děti zadarmo, není? Poslala jsem ji na Hrad a na Petřín. Tak se jen optám? Už byly samoživitelky? Víčka taky byla? Teda dneska jsem byla v obchodě, 2 mámy asi 4 děti z Ukrajiny. A řešily několik minut, jestli si vezmou 3 velký bílý jogurty (ve slevě) nebo 4. Jo ty si žijou, bílý jogurty. Za naše peníze!!!
Fakt škoda, že mám práci, určitě je tu veselo.
@Alriga píše:
Vulgární jsem zatim nebyla. Az to přijde, dám ti vědět.
@Prostě Vodnář píše:
Ano, každá obec by měla dostávat dostatek prostředků ze státního rozpočtu, aby její infrastruktura byla konkurenceschopná. Ale nevidím sebemenší důvod, proč má být „dotovaná“. Vlastně vidím, náš rozpočet na to nemá. Hm, tak kde je ta chyba?
ze to doted nikoho nenapadlo. Ty jsi teda myslitel ![]()
@Královna Kosmíru píše:
Tys žádal nekdy o nejakou dotaci? Vymyslels nejaky projekt?
Ano, přestože jsem doložil časové období, ve kterém by bylo splněno, tak úředník jej o polovinu zkrátil, pak ještě přikázal že do projektu musím mít jím dohozenou firmu. Obé by horko těžko šlo splnit. Ale když si řekl o všimné, tak na tom už jsem se nechtěl podílet. Nahlásil jsem jej na obchodní kriminálce, kde mi bylo sděleno, že na něj mají vícero stížností, ale bez důkazu smolík. Pak jsem měl asi ještě dva roky problémy s FÚ, než se všechno hodilo do klidu. Takže díky, nechci. Je to prohnilé od Bruselu až po Brno.
@Prostě Vodnář píše:Že Babiš roztočil inflační spirálu, protože si s Dorotou Machalovou-Schillerkou tiskli prachy na rotačkach jako letáky z Kauflandu??
Ano, každá obec by měla dostávat dostatek prostředků ze státního rozpočtu, aby její infrastruktura byla konkurenceschopná. Ale nevidím sebemenší důvod, proč má být „dotovaná“. Vlastně vidím, náš rozpočet na to nemá. Hm, tak kde je ta chyba?
@šklíbakočka píše:
Nemám bohužel čas to číst, i když koukám, že ta Paprika je zase tady, to je ta, co chce akce pro děti zadarmo, není? Poslala jsem ji na Hrad a na Petřín. Tak se jen optám? Už byly samoživitelky? Víčka taky byla? Teda dneska jsem byla v obchodě, 2 mámy asi 4 děti z Ukrajiny. A řešily několik minut, jestli si vezmou 3 velký bílý jogurty (ve slevě) nebo 4. Jo ty si žijou, bílý jogurty. Za naše peníze!!!Fakt škoda, že mám práci, určitě je tu veselo.
Ano, vlastní hamounství a prachobyčejnou závist schovává za svatouškovskou slušnost.
Strašná morální spodina, tohle, fakt.
Přijde mi to fakt nechutný.
@ludmilaadamkova píše:Šance byla, už vzhledem k poloze naší republiky uvnitř Evropy. Jen se toho nedokázalo využít. Místo toho byly důležitější úkoly. A to, jak zprivatizovat republiku.
@Prostě Vodnář Chápu je potřivené, že máme spravenou vesnici. Správně by to mělo být tak, že by zustala rozbitá. A takových vesnic v pohraničí je kvanta. Fakt si myslíš, že kdyby jsme nevstoupili do EU byly by ted ty vesnice spravené? Nebo by dokonce vypadaly lépe?Příspěvek upraven 14.04.22 v 21:32
@hulala píše:
@Královna Kosmíru mohu Tě přesto poprosit o dodržování pravidel diskuze? Děkuji🌺
Určitě, klidně popros. ![]()
@Královna Kosmíru píše:
Západ je pro mě přijatelný a bezpecny.. Východ je zhmotněla smrt., Kazdy na Západě si muže vybrat jak a kolika krámama se obloží, kazdej to bude respektovat.. s tim na mě nechod.
Tak hurá a balte, protože Brusel je jen převtělený východ +/- menší rozdíly.
@Prostě Vodnář píše:
Ano, přestože jsem doložil časové období, ve kterém by bylo splněno, tak úředník jej o polovinu zkrátil, pak ještě přikázal že do projektu musím mít jím dohozenou firmu. Obé by horko těžko šlo splnit. Ale když si řekl o všimné, tak na tom už jsem se nechtěl podílet. Nahlásil jsem jej na obchodní kriminálce, kde mi bylo sděleno, že na něj mají vícero stížností, ale bez důkazu smolík. Pak jsem měl asi ještě dva roky problémy s FÚ, než se všechno hodilo do klidu. Takže díky, nechci. Je to prohnilé od Bruselu až po Brno.
Jo tomu věřim.. ano jsi mozna zklamaný, to je mi líto. Ale věř mi, ze to neni pravidlem, navíc 8 let Babišovi vlady to je slušný peklo a před tim ODS, a před tim Socani v čele s Paroubkem, opoziční smlouva …
No hruza, ale ani to mě nedonuti si stezovat a bulet a hazet to za hlavu a nechávat to na jinych … proste bych neměla ciste svědomí, kdybych nechodila k volbám… jsem rada za Schengen a EU jezdim jsko pendler do Německa a mam se dobre
, delam pokroky v Němčině a baví mě to ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat