Nejsem hrdá, že jsem Čech

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
15332
14.4.22 21:36
@hulala píše:
@Královna Kosmíru obávám se, že nejsi schopna se slušně vyjadřovat a respektovat pravidla slušně diskuze. Mohu Tě požádat o jejich respektování? Děkuji 🌹

Nemoralizuj a nepřehanej..

• načítám...
SAJ
17073
14.4.22 21:37
@hulala píše:
@hulala píše:
Byla bych ráda, kdyby se tu vyjádřilo i tech málo, co vím, že to jsou a myslí si, že už se to s pomocí Ukrajině přehání. Nepřeji si, aby moje děti chodili do zařízení s ukrajinskými, jejichž zdravotní stav není kontrolován a ať si říká kdo chce, co chce, kvalita výuky půjde dolů. Mám dost toho, že pro české děti nejsou nikde žádné výhody, dotace, slevy na vstupy, nedej bože něco zdarma a ukrajinské můžou všechno. Sociální byty se zabiraji pro Ukrajince, za chvíli budeme Cesko-Ukrajinska republika. Neexistují limity, prověrky, nic. Zavlečou nám sem kdo ví co, nas standart jde dolů. A jo, vadí mi to. Nejsem proti tomu, určitý počet jich přijmout, ale za podmínky důsledne kontroly zdravotního stavu a nechápu proč by nemohly být v nějaké formě utečeneckých táborů.
@hulala píše:
@Pidulka1991 nevím o tom, že by ceskym dětem někdo přispíval na kroužky. Ukrajinské mají zdarma.
@hulala píše:
@Pohodova a z jakého důvodu? Aby bylo v ceskych školách 35 děti ve třídě, z toho 10 nemluvicich český? Se synem chodí do třídy tři, kteří tu už nějaký čas žijí. A už jen tohle výuku silne narušuje.
@hulala píše:
@arinecka tři. Proč? Prispejes mi každému na dva až tři kroužky, což je standard?
@hulala píše:
@arinecka o moje děti se bát nemusíš, těm dopřejeme všechno. Ale nic to nemění na tom, že jsou to české děti a stát by měl primárně myslet na české rodiny.
@hulala píše:
Pojďme si navzájem poradit co všechno je v Praze pro děti zdarma, se slevou, jake jsou různé akce. Pokud se zapojí adminka Iva, budu ráda, mohla by o tom hodně vědět. :srdce:
@hulala píše:
@arinecka to se tedy silné plete, houby mají něco zdarma. Trochu jsem doufala v KONKRETNI Tipy. Rada s internetem. :(. Jsem asi špatná cílová skupina :mrgreen:
@hulala píše:
@Kelsey tak ta zoo, plavco, kroužky, divadlo, planatarium. To co mají jiné skupiny gratis. To by mohlo být 3000 měsíčně?
@hulala píše:
@matkabagristy já se jen vyjadřuji k tomu, kolik bych chtěla na ten účet. :P
@Královna Kosmíru obávám se, že nejsi schopna se slušně vyjadřovat a respektovat pravidla slušně diskuze. Mohu Tě požádat o jejich respektování? Děkuji 🌹

Když už mluvíme o té slušnosti, je třeba připomenou, kdo jsi. :roll:

A ano, stále je mi z tebe velmi nevolno…

• načítám...
15332
14.4.22 21:39
@maaartinkaaa píše:
@korneli psssst,tady se o tom nesmi psat, vlastne nikde.Ale ja rozumim, jak to myslis.Me ta celá situace taky štve, hlavně když nám všechno zakazovali, covid restrikce a pak prijedou z UK a nic se najednou nemusi řešit. Takže ja radeji už nic nečtu a nedivam se na žádné zprávy a je mi fajn.

Přesně tak.. dezinformace jsou opravdu zakázané :jazyk: a je to dobře. Manipulativní lži jsou pouze nástroj k rozeštvání společnosti.. neboť potom si ten třetí proruskej Šváb mne ručičky.. na to už tady v ČR :jazyk: my nehrajeme

Příspěvek upraven 14.04.22 v 21:39

• načítám...
1498

@Královna Kosmíru mohu Tě přesto poprosit o dodržování pravidel diskuze? Děkuji🌺

• načítám...
Alriga
@hulala píše:
@Alriga obavam se, že s Tebou musím nesouhlasit. Ty máš svůj názor, já mám svůj. Co se týče názoru, je to pouze osobní vyjádření myšlenky, já respektují Tvůj bez invektiv, byla bych ráda, kdybys byla schopna téhož, což asi nebude vzhledem k Tvé vyzrálosti, možné.

Máš naprostou pravdu. To, co tady produkuješ, je směšné a primitivní plácání, žádný názor. Respektovat mohu někoho, kdo se projevuje inteligentně a relevantně. Ty ne.

• Upravit
Prostě Vodnář
@Královna Kosmíru píše:
Tvl pleteš hrušky a jabka.. ty asi nevis ze pokud nestahneme emise do roku 2030 na nulu že si zadělame na o mnohem větší peklo..a politika je moc dulezita, pak totiž hrozí centralizace.. a ani nemrknes a najednou nemas kam posilat svoje selficka, neboť ti tvoje země zakáže Instagram, protože by ses mohl dozvědět ze Rusáci znásilňují male děti na Ukrajině.. bězny Rus se politikou nezaobíra a pak ma z ostudy kabat na 300 let dopreduPříspěvek upraven 14.04.22 v 21:30

Aha a tak se válčí, tím se určitě stáhnou emise. Politika z mého pohledu je zbytečný přežitek. A kdyby se politikům zakázalo odesílat selfíčka, také by se dost ušetřilo. Historie už napsala, že vojáci ve válce znásilňují malé děti. Např. USA – Vietnam

• Upravit
15332
14.4.22 21:40
@SAJ píše:
Když už mluvíme o té slušnosti, je třeba připomenou, kdo jsi. :roll:A ano, stále je mi z tebe velmi nevolno…

Skvělá práce :palec: :kytka:

• načítám...
1498
14.4.22 21:41

@SAJ poprosím Té o přesnou citací ve které se vyjadřuji neslušne. Dekuji🌷

• načítám...
Alriga
14.4.22 21:42
@Prostě Vodnář píše:
Aha a tak se válčí, tím se určitě stáhnou emise. Politika z mého pohledu je zbytečný přežitek. A kdyby se politikům zakázalo odesílat selfíčka, také by se dost ušetřilo. Historie už napsala, že vojáci ve válce znásilňují malé děti. Např. USA – Vietnam

To víš že jo, soudruhu.

• Upravit
1498

@Alriga mohu Tě poprosit o slušne a ne vulgární vyjadřování? Děkuji🥀

• načítám...
1439

Nejhorší je, když se z takové Korneli křížené s Paprikou vyklube nějaká vaše (doteď) kamarádka, o které jste měli jiné mínění… :?

• načítám...
Alriga
14.4.22 21:44
@Prostě Vodnář píše:
Jakmile půjde o prachy, tak nás potopí kdokoliv. To už historie napsala, teď se jen různě opakuje. Mimochodem západ je zrovna vzdálen tomu minimalismu.

Až na to, ze nam Spojenci zachranili zadek, viď, ty historiku.

• Upravit
ludmilaadamkova
@hulala píše:
@Královna Kosmíru mohu Tě přesto poprosit o dodržování pravidel diskuze? Děkuji🌺

Ty máš celkem kliku že na tebe vůbec někdo reaguje. Většina lidí tě tu už naprosto ignoruje.

• Upravit
15332
@Prostě Vodnář píše:

Bohužel Putin do toho hodil vidle, to kremelských lejno se tam bude valet nevíme jak dlouho, to ale neznamena, ze svym detem dame k dispozici plnou energetickou zavislost na Rusku a mile děti poraďte si s ruským švabem.. doufam ze plynovod povede přes Turecko, jeste Řecko si musi s Turkama vyjasnit vztahy a muže se stavět :nevim: Ale to potrva. Alespon to každeho donutí přemýšlet.. Pokud te nebaví politika, pak se nezajimej a nech to plavat, pak si ale na nic nestěžuj :jazyk:

Příspěvek upraven 14.04.22 v 21:48

• načítám...
Alriga
14.4.22 21:45
@hulala píše:
@Alriga mohu Tě poprosit o slušne a ne vulgární vyjadřování? Děkuji🥀

Vulgární jsem zatim nebyla. Az to přijde, dám ti vědět.

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová