Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Dája999 píše:
Dej si pauzu, rozumím ti, od minulého týdne jsem taky zkorigovala přísun informací - je to nepřetržitý sled hrůzy.
Ať je brzy líp
Děkuji ![]()
Jsem v Pensionu, kde je klid, hoďku mi do sluchátek jede písnička dokola
A zítra přijde na řadu učení - doufám ![]()
No nikdy nepochopím, že takové věci mohou být lidem jedno…
@Sonarka píše:
Brusel je vůbec to největší peklo…V tom má Putin pravdu. Ty „chytré hlavy“ tam, co nikdy nežili jako normální běžný člověk a nemají páru, jak se takovým lidem žije a co potřebují, nám tu budou něco kázat
![]()
Kdo je normální člověk? Ten, kdo na všechno nadává, protože je líný a neschopný?
@Prostě Vodnář píše:
Aha, takže bychom měli mít našetřeno, jaké, že jsou rezervy ČNB?… Pořád jen minimální, bohužel.
Vezmi si jeste jednu praci at si vydelas na elektriku a nemel tady hlouposti.
@Prostě Vodnář píše:
Aha, takže bychom měli mít našetřeno, jaké, že jsou rezervy ČNB?… Pořád jen minimální, bohužel.
No tak nadáváš na Brusel. Zároveň přiznáváš, že jsme z toho doposud jen těžili, bo se do nás dost sypalo. Víc jsme dostávali, než dávali.
Teď ti zas vadí, že vláda neušetřila. Když do nás ten „Brusel“ tak sypal. Takže za to nakonec může naše vláda, nebo ten Brusel, nebo kdo??? ![]()
Takovej věčnej nespokojenec, co?
@Sonarka píše:
Ty budeš určitě blondýna, intelektem by to odpovídalo. Jen hledat, co kde člověk blbě napsal, aby jsi se mohla trefit, na víc se nemůžeš. Já píšu v rychlosti, tak se stane. Nenapadlo by mě tu nikoho opravovat.
Oprava. Ty nepíšeš „v rychlosti“. Ty neumíš česky, ty vlastenko.
Nejlepší bude, když Korneli chytne za ruku Hulala a půjdou spolu do háje. Nejste vy dvě sestry?
Fakt si ty divnolidi myslí, že kdyby ksme nebyli v EU máme se ekonomicky lépe?
@ludmilaadamkova píše:Výběrové řízení … jen pro upřesnění, parametry toho výběrového řízení určuje EU. Naši to jen různě přiohýbají.
pROSÍM TĚ JAK dotace Z EU díky které se budou spravovat silnice křiví trh? Jakože když budeme mít polní cesty protože obec na to nemá tak se budeme mít líp?
Taky nám EU platí asistentku ve školce. Jiná školka která by tu asistentku neměla tu není.
Tady je asi chyba v druhé větě. Pak by to dávalo smysl.
@ludmilaadamkova píše:
Fakt si vy divnolidi myslí, že kdyby ksme nebyli v EU máme se ekonomicky lépe?
No to víš že jo, my jsme přece pupek světa. My nepotřebujeme ani EU, ani NATO, my jsme borci a velmoc. A hlavně nejdůležitější jsou ty dávky, víš? Ty musí být. ![]()
@bigl píše:
Tak hloupí lidi a sociální spodina bude vždycky nadávat. Bo jim ten STÁT furt dává málo a ten STÁT by jim měl dávat víc. To jsou přesně ti lidi, co pořád čekají, že jim ty prachy a to žrádlo začnou padat z nebe od toho STÁTU, neb oni sami nejsou schopni si vydělat a postarat se o sebe sami.
A neuvědomují si, že i ta pomoc pro ty Ukrajince je dočasná a limitovaná a že jednou skončí. A že ty maminky, co sem přijdou s tou taškou, třeba nebyly na UA taková spodina, jak oni sami. Že to jsou často i vzdělané ženské, co tam normálně pracovaly a živily se jako zdravotní sestry, učitelky, lékařky… Měly tam své byty, domy, majetky. Jen jim prostě osud, vlastně ne osud, Putler, zamíchal životem.
A že ony, na rozdíl od těch našich socek, se o tu svoji současnou situaci nijak nezasloužily.
Když mi bylo 16, tudíž před 22 lety, u nás na praxi pracovaly ukrajinky běžně, nic nového pod sluncem. A byly to vysokoškolačky a dělaly právě tu nejhorší práci většinou.
A jedna mi řekla krátkou, ale magickou větu:
Všude lidi dobrý i zlý. ![]()
A třeba zakladatelku trochu nase*u, ale má velmi oblíbená zpěvačka je ukrajinka, zpívá ukrajinsky i rusky, miluju ruský jazyk a taky se ho učím ![]()
@Královna Kosmíru píše:
Vezmi si jeste jednu praci at si vydelas na elektriku a nemel tady hlouposti.
O mou zaopatřenost nemusíte mít sebemenší péči.
@Prostě Vodnář píše:
Když jsem „nováček“, tak sna není složité dohledat můj první příspěvek, ne? Snažím se v diskuzích nikoho nesoudit, třebaže jsem odsouzen. Neznám, tak nemám právo.
To je mi fuk, mě zajíma o čem tady chceš diskutovat, tady neni o čem totiž. Ukrajinci nas sem nepřišli vyžírat, oni utíkají před válkou. Jsem volila pro vstup do Unie a tam taky zůstaneme
.. at se ti to líbí nebo ne.. jsem pro Západ.. Východ se přidat nechtěl, protože nectí absolutně žádná pravidla.. tak jako Zeman a jeho okolí, tak jako všechna verbež proruská a celej Kreml.. nic jim neni svatý ani děti nikdo.. Lidský život pro tyhle zrůdy nemá hodnotu! Ukrajinci jsou zde vítaní a budou zde vítaní dokud bude potřeba.. a ty si nějak poradíš, protože nejsi žadná socka přeci! Pokud máš kde složit hlavu a kde se najíst a mas svou rodinu, tak jsi šťastný člověk a nes.er Boha, člověk nepotřebuje mít okolo sebe drahý krámy a pítschoviny za tisíce!! Buď skromný ( á) a považuj si toho, že jeste žiješ!
Příspěvek upraven 14.04.22 v 21:20
@Alriga píše:
Kdo je normální člověk? Ten, kdo na všechno nadává, protože je líný a neschopný?
Chátra, neschopní, líní, hloupí lidé.
@Prostě Vodnář Ne. Dokud obce nedosáhla na dotace z EU prostě by ty cesty zůstaly polní či rozbité. Nebyly by tu chodníky. Bylo to tak 30 let. Tady nejde o výběrové řízení. Prostě ba to obec neměla peníze. Obec 600 obyvatel nemá rozpočet na opravy silnic ona ty dotace potřebuje.
Ta asistentka to samé prostě by nebyla. A druhá věta znamená že zde není žádná školka která vy byla bita na tom že naše školka tu dotaci na asistentku dostala a ona ne
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat