Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Monik29 píše:
Ne nemám.
Nevím, co máš s Koronavirem? Co bys chtěla dělat? Takhle dopadl můj otec, má za sebou (nejen díky Koronaviru) 18 operací, asi ho dvě čekají, možná nebude chodit vůbec, má prateta zemřela a další dva příbuzní, můžeš si to vyměnit…Co se týče UA, osobně jsem z celé situace zoufalá, opět jsem se málem zhroutila a tak jsem na pár dní v Pensionu…
To jak pomáhá stát se nijak nezměnilo, už v 90 letech matce řekli, ať doma nemáme televizi a nazdar, žádné dávky nebyly. Jen snad příspěvek na dítě asi 500kč.
Ano, strach ze zdražování snad všeho - děs, ale ta videa a vyprávění lidí, jak znásilňovaly ženy a dívky od 14 let, 11-letého chlapce a jeho matku přivázali ke stolu, aby se na to dívala, lidi zavření 25 dní ve sklepech, kde spali ve stoje, mučení lidí, dětí…
Blila bych a nemůžu s tím nic…
Jeden čas měla práci a tři úklidy k tomu
To jsem ani neměla číst, to znásilnění toho kluka, to je příšerná bezmoc, mi tečou slzy jen si to představím, být to můj syn.
Zakladatelko, já se ti s Kosmírovou na ty pracovní boty složím.
@matkabagristy tak to se zakladatelce omlouvám a i ostatním a pokud to čte ta druhá kornelie i jí… vidím kornelie a hned se mi vybaví šetření s kornelií
@guineapig píše:
Patolog
Viděla jsem na Neurazitelni krasnou přednášku o patologii. Moc zajimavy obor! Škoda, že to lide nechtěji moc dělat. Je to opravdu velmi dulezity obor v ramci diagnoz především.
![]()
Příspěvek upraven 14.04.22 v 20:35
@matkabagristy píše:
to je jina kornelka, tahle tu jela antivax, co si vzpominam
Taky jsem si myslela, že je to Kornelka šetřivka.
Tohle je Kornelka antivax? Si v tom musím udělat pořádek.
@Magical-eyes píše:
Tak to fasujete k botám i zástěry ne?
@Alriga píše:
Můj muž chodil domů po dni na sále se skvrnami od krve i na spodním prádle. Mohla jsem se vzteknout.
Je chirurg?
Jinak, bude léto, zavar, co můžeš, připrav se na zimu. Bud ráda, že máš rodinu, muže doma, jste v bezpečí. Přeci člověk v produktivním věku je za sebe zodpovědný hlavně sám. Stát ti dal mateřskou, máš odpočet na děti, využíváš vše, co naše země nabízí. Pokud závidíš někomu, kdo musel utéci, srovnej si priority.
@Beckyttine5 píše:
Je chirurg?
Byl. Teď už jen přednáší a tak. A doufám, ze uz toho úplně nechá, dost ho to unavuje. ![]()
@bigl píše:
To jsem ani neměla číst, to znásilnění toho kluka, to je příšerná bezmoc, mi tečou slzy jen si to představím, být to můj syn.Zakladatelko, já se ti s Kosmírovou na ty pracovní boty složím.
No já jsem takový blbec, který musí všechno vědět a četla a viděla jsem toho až moc asi, ale furt horší, než ti, co to zažili, mám pocit, že někteří si myslí, že se tam asi nic neděje nebo fakt už nevím ![]()
@bigl píše:
To jsem ani neměla číst, to znásilnění toho kluka, to je příšerná bezmoc, mi tečou slzy jen si to představím, být to můj syn.Zakladatelko, já se ti s Kosmírovou na ty pracovní boty složím.
Dneska jsem slyšela na Radiožurnalu reportáž od Dorazíma z Doněcks o pěstounské rodině plné sikovnych dětí. Podrobné popisoval co vsechno ty děti umi, co dělají za koníčky a jak pěkně se učí.. potom střih a reporter povídá…,, Dale nevíme co se s dětmi s jejich pěstouny stalo, tyden na to tam přijeli ruští okupanti a nikdo o detech nic nevi, slehla se po nich zem
, celou cestu jsem řvala a v mezipauzach bulení jsem křičela abych ze sebe dostala hroznou bolest a vztek.. nedavam to vubec a přísaham, ze nemit děti tak bych toho zmr.da jela nějak zabít sama..
@Královna Kosmíru píše:
Dneska jsem slyšela na Radiožurnalu reportáž od Dorazíma z Doněcks o pěstounské rodině plné sikovnych dětí. Podrobné popisoval co vsechno ty děti umi, co dělají za koníčky a jak pěkně se učí.. potom střih a reporter povídá…,, Dale nevíme co se s dětmi s jejich pěstouny stalo, tyden na to tam přijeli ruští okupanti a nikdo o detech nic nevi, slehla se po nich zem![]()
, celou cestu jsem řvala a v mezipauzach bulení jsem křičela abych ze sebe dostala hroznou bolest a vztek.. nedavam to vubec s přísaham, ze nemit děti tak bych toho zmr.da jela nějak zabít sama..
no, třeba jsou u nás. Přijela k nám do města skoro stovka dětí s pěstouny
@Královna Kosmíru píše:
Dneska jsem slyšela na Radiožurnalu reportáž od Dorazíma z Doněcks o pěstounské rodině plné sikovnych dětí. Podrobné popisoval co vsechno ty děti umi, co dělají za koníčky a jak pěkně se učí.. potom střih a reporter povídá…,, Dale nevíme co se s dětmi s jejich pěstouny stalo, tyden na to tam přijeli ruští okupanti a nikdo o detech nic nevi, slehla se po nich zem![]()
, celou cestu jsem řvala a v mezipauzach bulení jsem křičela abych ze sebe dostala hroznou bolest a vztek.. nedavam to vubec a přísaham, ze nemit děti tak bych toho zmr.da jela nějak zabít sama..
Proč tu není brečící smajlík? ![]()
@hulala píše:
Holka Ty dostaneš sodu. Jinak s Tebou naprosto souhlasím, tahle situace je neudržitelná a nevěřím, že ta sounáležitost slunickovym lidem vydrží i až klesne kvalita školní výuky děti, zavleče se sem kdo ví co a ještě víc se zdraží.
Jee hulala paprika
![]()
@vokishka píše:
Ja doufam! ![]()
@Monik29 píše:
No já jsem takový blbec, který musí všechno vědět a četla a viděla jsem toho až moc asi, ale furt horší, než ti, co to zažili, mám pocit, že někteří si myslí, že se tam asi nic neděje nebo fakt už nevím
Já už se snažím to cíleně nevyhledávat, vždycky mě to rozloží, když vidím ty fotky nebo to čtu. Je to prostě strašné, strašné, strašné ![]()
@vokishka píše:Ja doufam!
@bigl píše:
Já už se snažím to cíleně nevyhledávat, vždycky mě to rozloží, když vidím ty fotky nebo to čtu. Je to prostě strašné, strašné, strašné
Take jsem to omezila na minimum, sle je mi hanba, přijde mi ze strkam hlavu do pisku
Příspěvek upraven 14.04.22 v 20:47
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat