Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Určitě to není normální vztah a „přítel“ tě má opravdu jako páté kolo u vozu. Hlavně ta rekace s tou nevěrou je hodně zlváštní, pochybuju, že by to chlap jen tak z ničeho nic vypustil, pokud by za tím něco nebylo. Najdi si někoho, kdo o tebe bude stát, co kdyby si třeba onemocněla, myslíš, že by se o tebe postaral?
Asi máte pravdu, a já si to uvědomují, že už nemá zájem, ale pořád to nějak omlouvám. I sám mi řekl, že mě nedělá šťastnou a asi se mu to ani už nepovede, tak mě nechá jít. Že musí najít sám sebe
Jsme spolu už tak dlouho, a já mám asi strach z toho jaké to bude, když spolu nebudem a tak.
@sabulik101 píše:
Asi máte pravdu, a já si to uvědomují, že už nemá zájem, ale pořád to nějak omlouvám. I sám mi řekl, že mě nedělá šťastnou a asi se mu to ani už nepovede, tak mě nechá jít. Že musí najít sám sebeJsme spolu už tak dlouho, a já mám asi strach z toho jaké to bude, když spolu nebudem a tak.
Visíš mu jak šutr na krku. Nech ho jít. Zvykneš si.
Vídat se po šesti letech jednou týdně a ani jeden nemáte chuť se k tomu druhému přestěhovat…Takhle si vztah nepředstavuju, pokud jste mladí se zájmem jednou mít rodinu, tak z tohohle „vztahu“ by nic moc dobrého nevzešlo…
Podle mě se jen jeden jak druhej bojíte říct, že je to o ničem a rozhlídnout se po někom jiném.
Navíc ta jeho divná sms může klidně znamenat, že on už se rozhlídl a jen čeká, kdy na to přijdeš, abys ty byla ta, kdo to ukončí, protože je to ještě navíc zbabělec.
@Mar__tanka1983 píše:
Vídat se po šesti letech jednou týdně a ani jeden nemáte chuť se k tomu druhému přestěhovat…Takhle si vztah nepředstavuju, pokud jste mladí se zájmem jednou mít rodinu, tak z tohohle „vztahu“ by nic moc dobrého nevzešlo…
Podle mě se jen jeden jak druhej bojíte říct, že je to o ničem a rozhlídnout se po někom jiném.
Navíc ta jeho divná sms může klidně znamenat, že on už se rozhlídl a jen čeká, kdy na to přijdeš, abys ty byla ta, kdo to ukončí, protože je to ještě navíc zbabělec.
Já tu chuť se stěhováním mám, to on ji nemá, a má pořád jen výmluvy proč to nejde. Taky jsem už několikrát mu řekla, že ten vztah je o ničem, a začli slova jako já si bez tebe neumím představit život, já tě miluji a tak dále, nechávala jsem se opíjet rohlíkem, protože pak to vždycky bylo na chvíli hezke.
Taky si myslím, že on nemá na to, to ukončit. Proto do mě teď ryje, tak jak ryje. Že už mě má plné zuby a tak ![]()
CHtěla si mu po šesti letech říct, že se teda holt nastěhuješt ty, když on se k tomu nemá?
To mi nepřijde moc jako chuť, ale spíš jako takový nějaký trochu zoufalý pokus o záchranu.
Kdybys o společné bydlení stála, řekla bys mu to už třeba po roce ![]()
Jen škoda, že ses nechávala opíjet tím rohlíkem tak dlouho. Už ve chvíli, kdy ti tehdy řekl, že tě miluje, jste měli začít mluvit na téma nějakého pokroku dál… ![]()
Myslím si, že o tebe nestojí. Jinak pokud jde o tu noční, tak po a před noční bych s tebou na žádný oběd taky nešla.
Tak evidentně se prokecl. Ma jinou a na tebe uz kašle. Jdi o dům dal, tady marnis život. ![]()
Zbytečně jsi s ním ztratila 6 let života a dovedlo tě to sem. Chceš ztrácet ještě další čas?
@Mar__tanka1983 píše:
CHtěla si mu po šesti letech říct, že se teda holt nastěhuješt ty, když on se k tomu nemá?
To mi nepřijde moc jako chuť, ale spíš jako takový nějaký trochu zoufalý pokus o záchranu.
Kdybys o společné bydlení stála, řekla bys mu to už třeba po roce
Jen škoda, že ses nechávala opíjet tím rohlíkem tak dlouho. Už ve chvíli, kdy ti tehdy řekl, že tě miluje, jste měli začít mluvit na téma nějakého pokroku dál…
Asi máš pravdu, byl to jen zoufalý pokus, kdy už nevím, jak to zachránit. Ale otvíráte mi tady oči, že on ten zájem nemá už dlouho ![]()
@sabulik101 tak lepší teď než za další dva roky, nebo za pět… ![]()
Hele fakt, chlap, kterej se chce scházet párkrát do měsíce celý roky, tomu seš dobrá tak na „podržení“, ale jinak by už dávno chtěl víc…a ty, protože ses možná bála být sama, si s ním tu hru hrála…ale tohle budoucnost fakt nemá.
Takže nádech, výdech a ukonči to. Mnoho společného toho asi nemáte, tak to nebude nic komplikovaného (na fyzické rovině, jen je potřeba, aby sis to srovnala v hlavě). Až poznáš někoho, koho opravdu miluješ a kdo bude milovat tebe, tak poznáš okamžitě ten rozdíl a jednou se sama nad sebou i zasměješ, jak jsi mohla být tak slepá ![]()
@sabulik101 já mam pocit že má jinou a je srab ti to říct. Proboha nevím kolik ti je ale určitě jsi hrozně mladá…nech ho jít…a sobě dej tu možnost najít někoho kdo tě bude milovat ![]()
@Verun83 píše:
Prosim tě, přijde ti to normální? tě nechce a je srab ti to říct. má prostě jinou a tebe nechce.
Nesouhlasím, chce ji a to hodně… jinak by přistoupil s radostí na návrh rozchodu. Jen ji chce jako “jistotku”, pojistku když by mu to s jinou nevyšlo nenašel lepší. Dělá mu dočasnou rezervu…
Zakladatelko,
ztracis s nim cas.
pokud neni schopen po sesti letech vztahu vyvinout nejakou vetsi snahu o vztah, pak je to docela smutne.
Myslim, ze i kdyby ses k nemu nastehovala, nebude to o moc lepsi..