Někdo prostě nekojí

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2139
3.5.09 21:09

Ahoj holky, koukám se zase rozrostly řady… :wink:

Nu co, život jde dál. Bef, myslím, že loučení se s kojením u sklenky vína je to nejideálnější… :lol:

Merssy, já s tím taky asi třikrát končila a pak zase zkoušela. Nakonec rozhodlo samo dítě, prostě si už nevzalo nic jinýho než flašku, když jsem nabízela vlastní zdroje, mračil se na mě… :cry:

Jo, ten Nutrilon klidně vyměň hned. Přece ho nebudeš trápit, když mu evidentně nevyhovuje. Aspoň uvidíš, jak to bylo s tím zvracením, taky bych se spíš přikláněla, že je to tou kombinací… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
3.5.09 21:23

A jak je to s tema nutrilonama??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
3.5.09 21:28

Holky, tak ja ho urcite vymenim, trapi ho nenecham.........Jeste jsem zapomnela napsat, ze za 3 tydny pribral kilo a od ctvrtka nepribral ani deko....... :roll: , takze ten hlad opravdu ma........myslela jsem si, ze si na ten blinkaci zvykne.......

Kattko a jak starou holcicku mas?Ja mam prave doma taky ten Nutrilon Extra, tak ted premyslim, ze bych mu ho na noc dala.......A nic to male nedela, ze to stridas?Ja myslim, ze to stridani UM plati pro stridani znacek......
Jen jsem se chtela ujistit tady........

Marťo, ja uz skoncila nanekolikrat, ale fakt mi to neda, ja si potrebuju navazit jeste ze par nul a pak si budu jista, ze je cas toho nechat....... :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
3.5.09 21:30

Kattko: se střídáním asi neporadím,my jedeme pořád stejný Nutrilon HA,ale pokud z toho nemá rozhozený žaludek a trávení,tak klidně asi střídej.

Merssy : úplně jsem si při čtení tvýho příspěvku vzpomněla jak já jsem vážila…ten proces,než jsem ji zvážila,pak rychle podle navážení dodělat dávku UM,do toho brečící dítě… 8O .Vždycky jsem si říkala „a příště už nevážím,akorát se u toho trápí..“.No,ale stejně mi to příště nedalo… Naštěstí jsem měla váhu půjčenou jen na 14dní.ta by mě jinak odrovnala definitivně.. :lol:

p.s. mimi spokojeně spí,to je taky fajn :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
3.5.09 21:31

Kattko, ted mi pritel rika, ze jak kupoval ten Nutrilon Extra pro deletrvajicic zasyceni, v lekarne mu rekli, ze se pouziva hlavne na noc..........takze se to kombinovat pravdepodobne muze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
3.5.09 21:34

Jo Bef, mas pravdu, je to silene, stres jak pro nas tak pro mimi.....ja uz v posledni dobe davam plnou davku UM, protoze tusim, ze nic moc nenakojim........ :roll:
Jo, mam zakoupeny ten davkovac od Aventu, je super, no a uz jsem zacala pouzivat ten sterilizator, moucnivka me ho donutila koupit driv nez jsem chtela.............a je super.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
3.5.09 21:35

xmerssy,tak já mlíko normálně měním,když u nás nemají Hipp,tak koupím Hami,říká se,že se mlíko měnit nemá,ale můj kluk s tím nemá žádné problémy,tak pokud tvému malému vyhovovala UM co měl předtím,klidně ho dej zpátky.
A k tomu zvracení:kluk mi zvracel jak kojení,tak UM,ale pořád,čím víc mu bylo dní,tím víc zvracel.Začalo to (převlíkání) 2-3 tričkama,tepláčkama,končilo 10-15 svršků i tepláků nebo kalhot denně.Bylo to neuvěřitelné,s holkama jsem tohle nikdy nezažila,hlavně to bylo fakt dost o nervy,kdykoliv jsem ho jen mírně zvedla,nebo on sám se pootočil,už to z něho lítalo.Nezvracel jen ve spánku :lol: ,takže jsem byla štastná,když spal a já jsem věděla,že nemusím připravovat čisté oblečení.Od 2 měsíce jsem mu věci přestala žehlit,žehlila jsem pouze k dr.Zvracel i 5 minut před dalším jídlem,prostě pořád.Jenže přibýval nádherně,což se strašně divím,ani to nechápu,když všechno vyblil,takže s tím dr. nic nedělala (měl reflux).Trošku mu pomohl ten svatojánský chleba,ale na to jsem přišla až v jeho 4 měsících.Dneska už je to pohoda,jí pevnou stravu,příkrmy,takže to mu naštěstí v břiše zůstane,ale nedej bůh,když vypije mlíko.Prostě tu tekutou stravu neudrží v žaludku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
3.5.09 21:41

Jaru, no s tim zvracenim je to sileny.........a ty prevlikacky znam on mi dokonce zvracel i tri hodky po jidle...... 8O
Ale neni to tak moc, jak u Vas…nebo spis nebylo, ja doufam, ze se to nevrati........zvracel mi fakt vetsinou v ty kombinaci i s mym mlikem.........
Takze taky mliko menis, tak to je fajn, ted mu muzu s klidnym srdcem dat ten puvodni Nutrilon.......
Kdyz jsem ho vcera vazila, neverila jsem vlastnim ocim, porad stejna vaha od ctvrtka........ 8O , a to mi pribira vetsinou tech 30-40 gr denne........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
3.5.09 21:49

Mala ma tri mesice 20.bude mit 4.A ten extra davam taky na noc akorat.Problemy stim nemame.Jinak stim blinkanim to je unas asi kvuli te dobe nez to stravi.nekde jsem cetla ze UM se travi dyl nez MM.Takze jsem dala vetsi pauzu kdyby me mala kricela hlady tak ji dam ale nekrici.tak jsme dobu prodlouzili na 4hodiny.Protoze je fakt ze prvni ranni mi nikdy neblinkala az ty dalsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
3.5.09 21:50

Jo a ktem extra zasyceni.Kamaradka dala male to mleko pres den a pak ji skoro celej den nechtela jist. :lol: .Takze spis na noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
3.5.09 21:53

No s tím střídáním moc nevím. Určitě by se neměly střídat různé značky, protože to složení je dost rozdílný. Ale jestli je tam jen rozdíl třeba v energetické hodnotě a jinak v podstatě stejný, tak proč ne. Hlavně, když to vyhovuje mimču.

Merssy, však pokud Ti malej u prsu neprotestuje a ani Tobě to nevadí, klidně pokračuj dál, i když navážíš nulu, nebo jen minimum. Taky jsem pak už kojila jen symbolicky a dávala plnou dávku UM a doktorka mi říkala, že je to dobře, že třeba i z toho mála si nějaký ty protilátky vezme a taky jsem ho tím uklidňovala, když byl nervní… Ale dlouho to většinou už nevydrží a pak byl naopak nervní z prsa… :roll: To poznáš sama, kdy je ten pravý čas… :wink:

P.S. Mimi na UM je spokojenější, než když bývalo kojené, ale taky má své dny. Je to jen člověk :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
3.5.09 21:59

to jsem si vsimla.Ja male jeste porad to prso davam.Spis si ho sebere sama. :lol: .Uplne se na nej vrha i kdyz vi ze bude mit hlad.Jinak taky ne vzdycky je klidna.Tedka mame obdobi kdy z niceho nic zacne plakat tak na minutu a hlevne kdyz se vzbudi nebo budi.Ale ona mela zanet spojivek jeste dnes jsme kapali tak si myslim ze asi s toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
3.5.09 22:05

xmerssy,mě kluk zvracel taky dvě,tři hodiny po jídle.V kočáru venku spal třeba i 4-5 hodin a když jsem mu pak doma chtěla dát najíst,ještě se stačil pozvracet.Já už jsem si dokonce byla vyhlídnout silné lano a pevnou větev :lol: ,už jsem se kolikrát chtěla oběsit.

Martasaja,já bych dítě k prsu nedávala,pokud mlíko neteče,nebo teče minimum.Pokud bude sát,zbytečně spolyká hodně vzduchu,což způsobuje nadýmání,bolelo by ho břicho,to by mi za to nestálo ani za nic.A pokud by chtěl jen mít něco v puse,tak od toho je dudlík :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
3.5.09 22:10

Tak to mně malej plače po probuzení dodnes, ale jen odpoledne, je to takový jako kdyby hned nevěděl kde je, co se děje…jak se rozkouká, tak se už směje. Ráno je to v pohodě, to už nebrečí asi od pátýho měsíce a přitom musí mít hlad, naposledy jí kolem půlnoci a vstává po osmé… :roll:

Jo, to období, kdy už jsem jen občas přikládala, když byla nálada, odpoledne, večer a přitom nevážila a normálně krmila UM, to jsem si toho „kojení“ teprve užívala… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
3.5.09 22:16

Vám děti pláčou po probuzení?Tak to neznám ani u jednoho,ale já pláč neznám skoro vůbec (vyjímky byla a je nemoc).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová