Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Hroznej puberťák píše:
@pe-terka ale prd náročná aktivita, dyť je to relax
já bych to nezvládla, hlavně ty grády je ke konci - to říkám narovinu
![]()
@Klopotkova Hele,a to je ten milenec,kterému kromě všech těch jeho neduhů ještě navíc smrdí z huby? ![]()
@pe-terka píše:
já bych to nezvládla, hlavně ty grády je ke konci - to říkám narovinu![]()
V tu chvíli jsi v takovém stavu, že je ti všechno ostatní jedno. Křeče, natržený svaly, spálený kolena o koberec… Ale vždyť to znáš z druhý strany ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
V tu chvíli jsi v takovém stavu, že je ti všechno ostatní jedno. Křeče, natržený svaly, spálený kolena o koberec… Ale vždyť to znáš z druhý strany
Ano, znám to z druhé strany, ten pohled je pro ženu velmi rajcovní
Ještě že jste tak výkonní, většina žen by to fyzicky nedala
![]()
@pe-terka píše:
hele, co si o mě myslíš ty, je mi narosto fuk! Pokud tvou duši oblaží přestava, že jsem nedoceněná a zamindrákovaná, klidně si ji hýčkej
Kdo (a jestli) ti o mě psal je mi dost šumák! Já nemám potřebu tě v SZ s nikým rozebírat, za to mi opravdu nestojíš
Mně je jasné, že to, co si o Tobě myslím je Ti jedno, nepsala jsem, že bys z toho měla být na větvi, jen lidi, kteří útočí si hojí svoje vlastní mindráky na jiných lidech, to Ty tady předvádíš, kdybys byla nad věcí, tak se třeba zasměješ, bylo by Ti moje téma k smíchu, ale nevyrypovala bys a nezesměšňovala. ![]()
Já s nikým nerozebírám lidi odsud, nemám to zapotřebí, každý je takový, jaký je, nikdy bych nezpochybňovala témata, která tady někteří lidé řeší, byť by šlo pro mě o úplný nesmysl a hloupost, každý řešíme něco jiného, něco, co svým přátelům nechceme říct, protože je to pro nás citlivé, proto se svěřujeme tady, tady jde člověk s kůži na trh a jen zamindrákovaní lidé rýpají, mně včera od někoho přišla sz, ať si z Tebe nic nedělám, že jsi jen nedoceněná žena v domácnosti.
Moji duši neblaží představa, jak jsi psala, že bys byla nedoceněná, mně je jedno, zda jsi šťastná, nešťastná, doceněná, přeceněná, nedoceněná. Já jen konstatovala.
Příspěvek upraven 22.11.18 v 21:44
@pe-terka píše:
Ano, znám to z druhé strany, ten pohled je pro ženu velmi rajcovníJeště že jste tak výkonní, většina žen by to fyzicky nedala
![]()
Nevzdala. Když jsi nahoře a už se to blíží, tak tě taky nic nezastaví. Nebo snad jo? ![]()
@Klopotkova klopko, přečti si pár diskusí, kde jsi zasvědceně přispívala - třeba tu o kojení, o kterém víš prd
Svými trapnými úsudky sis znepřátelila řadu mamin! A jak si vedeš v „popularitě“ je zjevné i v této, tebou založené diskusi ![]()
Takže nemel o tom, jak na nikoho neútočíš - sama bych mohla vyprávět, jak mě pomlouváš takřka ze zálohy! Ale protože je mi jsné, co za tím je, můžu tě akorát politovat ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Nevzdala. Když jsi nahoře a už se to blíží, tak tě taky nic nezastaví. Nebo snad jo?
my finišujeme obvykle v jiných polohách
A já si tu mužskou převahu ráda vychutnávám ![]()
Správný ruský bohatýr byl kojený do 18 let
Proč někdo kojí do 2 let, inu proto, že mu na tom děcku záleží, strááášně složité na pochopení… Ono je to to asi nejmenší z nejlepšího, co lze pro děcko udělat, kojit ho dokud samo chce.
Třeba se mnou už nikdo neměl orgasmus už tak 7 let. Ale u nás, důchodkyň, je to standard
@Mango_Lassi píše:
@Klopotkova na té nové profilovce je kdo zase?
Modelka xl dcera toho herce, který hrál v Pobřežní hlídce.
@Hroznej puberťák píše:
Správný ruský bohatýr byl kojený do 18 letProč někdo kojí do 2 let, inu proto, že mu na tom děcku záleží, strááášně složité na pochopení… Ono je to to asi nejmenší z nejlepšího, co lze pro děcko udělat, kojit ho dokud samo chce.
Bingo
![]()
@Mango_Lassi píše:
Třeba se mnou už nikdo neměl orgasmus už tak 7 let. Ale u nás, důchodkyň, je to standard
Tyhle orgasmy stejně jen každého otravují
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat