Nemám chuť žít po rozchodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
30.7.20 12:28

@Andante dekuju…strasne moc dekuju…presne jak pises…jako by si me znala…pomohlo mi tohle cist :)

• Citovat
  • Upravit
21111
30.7.20 16:09
@Anonymní píše:
@Rosebery pred tim jsem zila s tatou holek…tady toho jsem potkala ve chvili kdy uz to u nas bylo na spadnuti takze jsem i tak nejak cekala ze me podrzi a postara se o nas…hezkych bylo par chvil…zbytek stresu a nervu jestli semnou bude nebo nebude…jestli si najde cas nebo nenajde…nechapu co jsem na nem milovala kdyz mi daval minimum…sama jsem nikdy nebyla proto to tezce nesu…otec holek je stastnej jinde…tenhle je taky stastnej beze me a ze me je troska

tvl a proč by se měl o vás jako POSTARAT? to se nedivím, že zdrhnul s tímhle tvým přemýšlením, co on má společnýho s tvejma dětma, o ty se snad stará otec ne?

podle mýho byl problém, že ses na něj upnula v rámci citově neuspokojenýho vztahu a totálně ho převálcovala výbuchem atomovky tvý lásky, to je prostě pro normálního chlaa totálně nepřitažlivý, fakt se mu nedivím…ale samozřejmě, tady za to dostane nálepku manipulátor, tvl. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
30.7.20 16:20
@Anonymní píše:
@Rosebery pred tim jsem zila s tatou holek…tady toho jsem potkala ve chvili kdy uz to u nas bylo na spadnuti takze jsem i tak nejak cekala ze me podrzi a postara se o nas…hezkych bylo par chvil…zbytek stresu a nervu jestli semnou bude nebo nebude…jestli si najde cas nebo nenajde…nechapu co jsem na nem milovala kdyz mi daval minimum…sama jsem nikdy nebyla proto to tezce nesu…otec holek je stastnej jinde…tenhle je taky stastnej beze me a ze me je troska

Podivej, postarat se o sebe a sve deti mas ty a jejich otec. On k vam zadnou povinnost nema jen proto, ze jsi sla ze vztahu do vztahu. Docela me to, co pises, desi. Smutek z rozchodu a nejaky ten pocit docasne beznadeje neni nic vyjimecneho, ale tobe to extremne zasahuje do zivota a predevsim do zivota s detmi a tveho fungovani jako matky.
Pores to, pokud je to nutne, vyhledej opet psychologa a minimalne na dobu nezbytnou se nezrikej AD. Predevsim kvuli detem, ty si nezaslouzi byt ucastny podobnych scen (viz. vylet) a ver mi, ze to vnimaji. Je treba si uvedomit, ze zivot neni jen cesta vzhuru, ale ma i sve propady a umet se s tim popasovat. Nakonec bez smutku by sis neuzila (a nevazila) tech chvil radosti, ne?
Jsi mama, mas deti a ty te potrebuji.

• Citovat
  • Upravit
12
30.7.20 17:56

Trva to…
na ty nejhoris stavy si nech treba napsat lexaurin/neurol
ne to zobat porad, ja treba bral pul tabletky rano a pul k veceru (predepsane jsme mel snad dve za den O. o) nebo pak jen kdyz sme citil ze se to horsi. rozhodne ale nezobat ve vetsich davkach a dlouhodobe!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.20 18:47
@Wolfe píše:
Trva to…
na ty nejhoris stavy si nech treba napsat lexaurin/neurol
ne to zobat porad, ja treba bral pul tabletky rano a pul k veceru (predepsane jsme mel snad dve za den O. o) nebo pak jen kdyz sme citil ze se to horsi. rozhodne ale nezobat ve vetsich davkach a dlouhodobe!

Ten mam v pripade uzkosti…je fakt ze jsem ho ze začátku brala hodne a ted jen obcas na spani…lepsi se to aspon v tom ze funguju, ale neuzivam si to…nebavi me to…ale videt radost deti me naplnuje :) Jen ja si za tim vsim vybavim, ze tu radost mohl sdilet spolecne s nami…takze tohle musim prekonat…dekuju

• Citovat
  • Upravit
21111
30.7.20 19:17
@Anonymní píše:
Ten mam v pripade uzkosti…je fakt ze jsem ho ze začátku brala hodne a ted jen obcas na spani…lepsi se to aspon v tom ze funguju, ale neuzivam si to…nebavi me to…ale videt radost deti me naplnuje :) Jen ja si za tim vsim vybavim, ze tu radost mohl sdilet spolecne s nami…takze tohle musim prekonat…dekuju
.

prosím tě probuď se, proč by měl sdílet radost s Vámi, normálnímu chlapovi budou tvoje děti ukradený, jestli jsi na něj navalila tenhle model, tak se nediv, že zdrhnul

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40536
30.7.20 19:41
@Anonymní píše:

Musíš se hlavně dát sama do pořádku a naučit se být sama se sebou a s dětma a sama fungovat.

Čekat, že se zjeví cizí chlap a bude toužit se o vás všechny postarat, je skoro scifi, většinou jsou rádi, že se postarají o vlastní, někteří ani to ne a cizí děti tolerují, ale nemůžeš chtít nějaké velké starání se, mají přece svého otce.

Další vztah bych na Tvém místě vedla mimo děti, jen se občas vídat a dětem neplést hlavy.

Děti nezajímají Tvoje milostné eskapády a kolikrát máš rozervané srdce, chtějí mít normální spokojené dětství…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.20 19:49

@pohledzdruhestrany Koukam ze sedet na emiminu a valit do kazdy diskuze i kdyz nemam nic vecnyho, je tvoje zaliba…co se takhle venovat detem nez trhat rekordy v poctu prispevku? :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.7.20 19:53

@free333 jsem finance samostatna s vlastnim bydlenim, detma ve stridave peci…s milujicim otcem…takze vazne nikdo nemusi mit strach, ze o deti neni postarano…myslim ze ziji nadstandardne :) Postarat se jsem myslela spise ucelit rodinne zazemi a to psychicno, v dobe, ktera nebyla lehka, ale predpokladam dle nějakých prispevku ze tady zije vetsina pohadkove :) Bez trapeni a starosti a pojdme to detem radeji neukazovat, aby v dospelosti byly v prdeli z toho kdyz se jim neco takovýho stane. Naopak dle studii ktere si obcas mela precist vetsina drben tady, se detem ma ukazovat i smutek a ze to do zivota patri…ale děkuju

• Citovat
  • Upravit
40536
30.7.20 20:01
@Anonymní píše:
@free333 jsem finance samostatna s vlastnim bydlenim, detma ve stridave peci…s milujicim otcem…takze vazne nikdo nemusi mit strach, ze o deti neni postarano…myslim ze ziji nadstandardne :) Postarat se jsem myslela spise ucelit rodinne zazemi a to psychicno, v dobe, ktera nebyla lehka, ale predpokladam dle nějakých prispevku ze tady zije vetsina pohadkove :) Bez trapeni a starosti a pojdme to detem radeji neukazovat, aby v dospelosti byly v prdeli z toho kdyz se jim neco takovýho stane. Naopak dle studii ktere si obcas mela precist vetsina drben tady, se detem ma ukazovat i smutek a ze to do zivota patri…ale děkuju

Podle mě je obrovský rozdíl ukazovat dětem „smutek“ ve smyslu, že jsou starosti v rodině jako nemoc, rozchod s jejich otcem atd., ale je naprosto zbytečné tahat je do svých avantýr s novým týpkem, o to děti prostě nestojí a pohled na hysterickou matku, sama o sobě píšeš, že jsi hysterická, brečíš, je z Tebe troska, jim nic dobrého nepřinese.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
30.7.20 20:08
@Anonymní píše:
@free333 jsem finance samostatna s vlastnim bydlenim, detma ve stridave peci…s milujicim otcem…takze vazne nikdo nemusi mit strach, ze o deti neni postarano…myslim ze ziji nadstandardne :) Postarat se jsem myslela spise ucelit rodinne zazemi a to psychicno, v dobe, ktera nebyla lehka, ale predpokladam dle nějakých prispevku ze tady zije vetsina pohadkove :) Bez trapeni a starosti a pojdme to detem radeji neukazovat, aby v dospelosti byly v prdeli z toho kdyz se jim neco takovýho stane. Naopak dle studii ktere si obcas mela precist vetsina drben tady, se detem ma ukazovat i smutek a ze to do zivota patri…ale děkuju

Smutek je bezny pokud umre pribuzny, kamarad atd. Ale koukat na urvanou zhroucenou matku po rozchodu x mesicu, to jako promin, to neni konfrontace deti se smutkem. Tohoto by deti mely byt usetreny.
Zkus si naopak ty precist, jak deti poznamena hystericka matka, ktera je nechava byt ucastna svych vztahu a rozchodu.

• Citovat
  • Upravit
21111
30.7.20 20:48
@Anonymní píše:
@pohledzdruhestrany Koukam ze sedet na emiminu a valit do kazdy diskuze i kdyz nemam nic vecnyho, je tvoje zaliba…co se takhle venovat detem nez trhat rekordy v poctu prispevku? :)

Podle toho vždycky poznáš, že vytvářím hodnoty, za který jsem dobře placenej, emimco je záchrana v mým problému se soustředit. :lol:

A pročpak je tenhle příspěvek tak anonymně tajnej, se mě neboj :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
30.7.20 20:51
@ontarova.stara píše:
Smutek je bezny pokud umre pribuzny, kamarad atd. Ale koukat na urvanou zhroucenou matku po rozchodu x mesicu, to jako promin, to neni konfrontace deti se smutkem. Tohoto by deti mely byt usetreny.
Zkus si naopak ty precist, jak deti poznamena hystericka matka, ktera je nechava byt ucastna svych vztahu a rozchodu.

Jsem zvědavej, kolik tahle dráma před detma bude mít ještě kol, ať už s tímhle motherfuckerzachrancem nebo jinym :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.20 13:02

Zažila jsem tohle dvakrát. Nebudu Ti lhát. Mě to trvalo více než rok, ale stále mám pocit, že z toho ještě nejsem venku.
Dala jsem muži celé své srdce a necítila jsem, že mi ho zlomil, ale rozřezal a posypal solí.
Přebolí to, ale dej tomu prosím čas. :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.7.20 13:06

Nic jiného mi ani nezbývá…děkuju :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat