Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Havlova píše: Více
My máme dum stoletý cca, možná trošku víc. Přes metr zdi, protože jsme na devadesátky dávali ještě izolaci, kvalitní dřevěná okna, a je dobrý. Přes den těch 22, víc to neudělá.
@inkakřivák Ten náš je z roku 1916. Fakt ho nechápu. Obytné místnosti na sever, koupelna, záchod a špajz! na jih, obrovské schodiště, které je z nějakého zvráceného důvodu točité zabírá tak 30m2. Obytné je 1. patro. V zimě zima, před výměnou oken do rána klidně 13 stupňů, v létě ukrutné vedro. Asi to bude chtít izolaci střechy.
Izolace střechy a půdy dělá strašně moc. U nás to pomohlo o několik stupňů.
To se dá poznat podle sněhu na střeše - jojo, zrovna teď je na to vhodná doba.
Pokud tam sníh nezustává, tak je střecha špatně izolovaná.
Nebo si nechat udělat tepelnej obraz od firmy.
@KalamityJohn píše: Více
No, to teď zrovna nejde. 2 roky po rozvodu, dům zatím nedořešený (resp. se čeká na to, až mladá dodělá VŠ). Jeden plat, z toho dům, bydlení mladé na škole, drahé léky a poměrně drahá dieta, velký pes. Raději něco „ve štrozoku“, kdyby byl nějaký větší problém.
Já to úplně chápu. My v tom byli roky, jeden plat, tři děti, čtyři psi a další zvěr a dům jako projekt.
Venku už jen 23 stupňů, okna naproti do průvanu, začíná mi být zima ![]()
@Kassy píše: Více
Přesně, já mam ráda léto, ale letos v 3.trimestru a malým dítětem doma je to na mašli. Navíc letos má být extra vedro. Koupák už nezvládám sama, motá se mi hlava, nedávám hodinové sezení na hřišti, k rodičům je to daleko..jediná pozitivní věc, že tentokrát nemám těh. cukrovku.
@vokishka píše: Více
Tady je 28…
Desim se, co přinese víkend…
Byly jsme teď na dámské jízdě na Slovácku, celé dny venku. Holky, já snad každý den vypotila tak 5 litrů. ![]()
@cecetka píše: Více
Ty se směješ, ale už jsem v posteli, přikrytá, čouhá mi jen kousek nohy ![]()
Tak dneska chcalo od rána do odpoledne a v pět to vítr rozfoukal a teď je krásný, slunný den, lehký vítr a 23 Celsia.
Když se vám ve Virginii nelíbí počasí, tak stačí pár hodin počkat.