Německé daně

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26
2.7.15 18:56
@Bayuska píše:
@Olhor - prosím, nepište, že vyřízení KG trvá cca rok. Není potřeba někoho odrazovat. Já měla třeba KG vyřízený a vyplacený do 5 týdnů ;)

Bohuzel, neznam nikoho, kdo by to dostal drive nez do pul roku. Mne vyrizeni trvalo 11 mesicu. Pokud Vam pouze 5 mesicu, mela jste holt stesti a gratuluji Vam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
3.7.15 19:18
@Olhor píše:
Bohuzel, neznam nikoho, kdo by to dostal drive nez do pul roku. Mne vyrizeni trvalo 11 mesicu. Pokud Vam pouze 5 mesicu, mela jste holt stesti a gratuluji Vam :)

Píšu 5 týdnů, nikoli měsíců ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
4.7.15 09:01

JÁ MĚLA VYŘÍZENO ZA 7 TYDNŮ.
:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
4.7.15 11:40

@MIRUŠ77 A jste pendleri?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
5.7.15 20:13
@Bayuska píše:
Píšu 5 týdnů, nikoli měsíců ;)

Za preklep se omlouvam. Nicmene, to nic nemeni na mem sdeleni (viz vyse). :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1189
12.7.15 13:36

Nám daňový poradce řekl, ať počítáme tak se 3 měsíci :nevim:. Dával to až začátkem června.
Ani nemám představu, kolik to vlastně vyjde. Jedničku měl manžel jen prvních pár měsíců, pak už trojku. Teď mu asi udělali nějakou chybu ve výplatách a my doložili EU EWR a hned přišlo 1600e.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
27.7.15 22:27

Ahoj.Je mozne aby chlap mel v Nemecku dan. sk.3 a manzelka v Cr pobirala ulevu na deti? Dekuji za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Thesis
27.7.15 22:39
@pipiinka píše:
Ahoj.Je mozne aby chlap mel v Nemecku dan. sk.3 a manzelka v Cr pobirala ulevu na deti? Dekuji za odpoved

Je to možné, my to tak děláme teď už druhý rok…Já jsem teda na mateřské a uplatňuje úlevu na děti on.

• Citovat
  • Upravit
5
1.11.15 19:04

Ahoj. Moc prosím o radu. Manžel pracoval minulý rok pro českou firmu v německu na živnost. Pracovní povolení od Finanzamt Chemnitz měl. Vše fakturoval české firmě. Daňe podával v ČR. Teď mu přišel mu přišel z FA, že nepodal daňové přiznání. Momentálně mám tady vyplněný formulář EU/EHP, který zítra ponesu na FÚ u nás. Je třeba ještě nějaký papír, který musím do Německa zaslat nebo stačí jen toto. Pokud je někde ještě někde nějaký formulář, co musím do Německa zaslat, kde ho najdu? Předem mooc děkuji za každou radu. Radka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
2.11.15 08:09

@rada245 At posle na FA papir od ceskeho financaku, ze dane podaval tady. Dvakrat danit stejny prijem nesmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
2.11.15 20:34

Dobry vecer,
ano samozrejme, ze chteji danove priznani, aby jim nahodou neco neuniklo :roll: :mrgreen:
Vemte EU EHP a domluvte se primo na FU v DE. Pravdepodobne budete muset podat prohlaseni, nebo priznani s nulou, ale CZ prijmy budete muset priznat, na zaklade EU EHP (nebo-li EWR), na prepazce jsou pomerne hodne ochotni, pomohou Vam to vyplnit, primo na miste.

Pisnete jak jste dopadla. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35718
29.11.15 21:55

@Patricia89 mužů být zvědavá kolik? Taky nás to čeká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
30.11.15 18:02

Za vypracovani priznani jsme platili 60 eur.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
30.11.15 18:38

My jsme platili 3000kc za danove přiznani-Německé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
30.11.15 19:20

@Patricia89 pevna castka