Nemocná dcera a exmanželka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1336
2.9.13 12:44

@anickadomnik tady jé spíš řeč o tom že zakladatelka má každym dnem rodit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
@anickadomnik píše:
Holky tak já jsem tady asi jediná kdo to dělá taky, dávám exmanželovi i nemocné dítko, nevidím důvod proč by se o něj nemohl starat i on, jestli se pak o něj stará fakticky on nebo jeho nová partnerka už je jejich soutěž

Viz můj příspěvek - každý z vás si při rozvodu stanovil nějaké „povinnosti“ a obcházet je proto, abych ex znepříjemnila život, je chování na úrovni toho malého dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
@anickadomnik píše:
Holky tak já jsem tady asi jediná kdo to dělá taky, dávám exmanželovi i nemocné dítko, nevidím důvod proč by se o něj nemohl starat i on, jestli se pak o něj stará fakticky on nebo jeho nová partnerka už je jejich soutěž

já dávám exovi taky nemocné dítě, ale s ohledem na to, že nemá partnerku. Kdyby jeho baba byla ve 40 tt a já tušila, že dítě má chřipku, tak bych jim zavolala, jak se věci mají a dítě tam rozhodně nevozila. Není to fér. A rozhodně, pokud by ex po 4řech letech práce zrovna dneska předával, tak bych si to prostě zařídila sama. Je to o braní ohledu na druhého, no ne? když na něčem 4 roky pracuje, tak já klidně objetuju 1 den, budu s dítětem doma, pak ho po domluvě může převzít on. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31290
2.9.13 12:45

@anickadomnik tak je něco jiného, dát manželovi i nemocné dítko (pokud na něj např. vychází víkend), nebo po domluvě, když máma nemůže z práce. To je normální.
Ale jít si po kávičkách, tvrdit, že jsi v práci a dítko s chřipkou vrznout ženský v termínu, a ještě se potají vysmívat, to je prostě schválnost, nic jiného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
2.9.13 12:47
@gina76
@gina76 píše:
@anickadomnik tady jé spíš řeč o tom že zakladatelka má každym dnem rodit

ale to si spíš myslím že měl její muž reagovat jinak než tam poslat jí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
2.9.13 12:47

@anickadomnik ale to ne, ja myslim, ze je normalni, podelit se o vsechny strasti, to jo. Ale kdyz vim, ze nova partnerka je pred slehnutim a moje dite blije (cili je mu fakt ouvej)… To mi prijde moc… Hlavne kvuli male, treba ji za par hodin zas budou stehovat k mame, proc ma furt pendlovat, kdyz ji je zle?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
2.9.13 12:49

@Mar__tanka1983 už jsem to psala já osobně si myslím že to měl řešit její muž ne ona, pokud dnes nemohl tak se to mohlo odložit např. na odpoledne nebo zítra ráno, nebo prostě rázně matce říct že nemůže a ne kvůli tomu honit ženskou v termínu, každá ex dělá jen to co jí druhá strana toleruje, kdyby řekl nepřijedu musela by se postarat sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
2.9.13 12:52
@renda81 píše:
Ta Ex je matka a měla by se o nemocné dítě postarat, myslím že zneužívá toho jací jste, je dobře že máte dobré vztahy staráte se, a je vidět že toho maminka zneužívá

omyl, zneužívá toho otec dítěte. byl to ON, kdo exce nasliboval, že se o dítě postarají, nicméně hodil na to svoji současnou partnerku. holt to je boj zakladatelky, s kým počala dítě.

mmch že exka byla kdesi na kafíčku nic neznamená, mohla mít i nějaké jiné důležité věci, kvůli kterým byla ráda, že otci dítěte nevadilo se o něj postarat (OK, prostřednictvím své partnerky, ale to na věci nic nemění), protože by pro ni třeba bylo problematické věci přeorganizovávat, tak proč nevyužít ochotného tatínka :nevim:

jinak já taky klidně nechám nemocné dítě tátovi, proč bych neměla? je to otec a konečně paragraf si může vzít stejně, jako já :nevim: nicméně vzhledem k tomu, že já dělám na směny a on je podnikatel, tak jsme nemoci zatím až na jednu výjimku skouleli bez paragrafu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
2.9.13 12:52

@Mar__tanka1983 no byla velká akce já trnula 4 tydny co bude víc se podle dr dělat nedalo, ta mi samozřejmě vynadala jak jsem to mohla dopustit..odvetě doby jsem silně začala nenavidet jeho dceru i kdyz za to nemohla chudák malá…začaly denodeni hadky a jednoho dne jsem se sebrala a odjela na 3 dny a když jsem se vratila…konecne muž pochopil že teď jsme jeho rodinka my..po tom už jsem jeho dceru neviděla stýkají se jinde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
2.9.13 12:53
@taková jedna píše:
Zavolala bych jí že musím akutně do porodnice že mi možná odtekla plodovka a je potřeba to zkontrolovat, nazdar. Je to KRÁVA :cert:

To bych nedelala. Snizi se tim na stejnou uroven, jako ta ex - taky bude lhat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
2.9.13 12:54

@anickadomnik chlapy nechteji reagovat oni tyhle situace řešit neumí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
2.9.13 12:55

@gina76 no ale za to nemůže exmanželka ona zakladatelce nevolala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
2.9.13 13:08
@anickadomnik píše:
@gina76 no ale za to nemůže exmanželka ona zakladatelce nevolala

ale volala. Volala jí a děkovala, že má holku u sebe a lhala jí, že je v práci a že nemůže pro dceru přijet
My máme taky manželovu dceru u sebe, i když je nemocná, když to taky vyjde, tak se nedá nic dělat. Většinou ale, když onemocní u ex, tak si ji po dobu nemoci nechá u sebe, protože za a) chce být s ní, i když je holce už 12 a za b) toleruje, že my tady máme malé děti, popř. že já jsem těhotná. To je totiž férové jednání. Jakékoli lhaní a strkání nemocného dítěte k ženské před porodem je prostě podraz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
2.9.13 13:12

A kolik je holčičce roků? Zakladatelko, lituji Tě, nechápu takové matky, které se nedokáží postarat o nemocné dítě a chodí místo toho na kafíčka :cert:. Nemáš to jednoduché, hlavně se nadopuj vitamínama, ať zůstaneš zdravá. Mimochodem, obdivuji Tvou ochotu, musíš být zlatý člověk!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
2.9.13 13:12

@Antonie Bolavá ona volala otci dítěte a ten to přehodil na svou těhotnou ženu, postarat se měl primárně on. Podle mě je prostě hlavní chyba v chlapovi.

A jinak pokud onemocní dítě a já ho i přesto předám ex na víkend neznamená to že jsem špatná matka nebo ho nemám ráda. Pokud mi ex přiveze z víkendu nemocného syna tak si ho také převezmu místo abych mu vyčítala že mám doma mladší děti a ty by to od něj mohly chytit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí