Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím děvčata
trápí mě to, že i když mám tělo celkem pěkně opálené, tak obličej mám pořád bílej
vypadám jak smrtka, v zimě teda taky, ale to mi nevadí, tam není vidět ten rozdíl oproti tělu když je člověk nabalenej. Pořád jsme venku, opaluju se, ten obličej je sluníčku vystaven normálně, jak je tedy možný, že ho mám pořád tak bílej? Když už tak zcervena a pak zbledne. Trápí me to, neexistuje třeba nějaký krém který by to opálení podporoval? Máte některá stejný problém?
@viky23 mám stejný problém
tělo opálené do hněda a obličej jak smrt
maximálně mi zčervená nos a druhý den už se mi začne loupat, nevím co s tím ![]()
Taky se mi ta moje držka neopálí
vždycky jenom vyskáčou pihy a nic ![]()
@viky23
Nivea dela kremy, ktere chrani a zaroven podporuji opalovani
http://www.nivea.cz/…t-and-Bronze
ale jestli to ma nejaky ucinek ![]()
Právě, že to vypadá úplně strašně, jako by ta hlava ani k tělu nepatřila ![]()
Mne pomohlo solarko, po 3 navstevach - po 5 min se mi zacal oblicej opalovat
@viky23 píše:
Neexistuje třeba solarko jen na obličej?
existuje…stolní solárium…vypadá jako deska s těma UV zářivkama…sedíš, máš na očích ochranné brýle a opaluješ se…
http://solaria.heureka.cz/…specifikace/
Akorát musíš hledat…jestli se vůbec ještě někde vyrábí… ![]()
@viky23 Mám stejný problém s tím rozdílem, že si opálím vše i obličej, ale zase na stehnech ani ťuk ![]()
V létě se umí opálit každý blbec, ale zůstat bílý to je umění ![]()
Mám stejný problém, to bych musela sedět každý den dvě hodiny s obličejem do slunce, aby bylo nějaké opálení vidět. Holt to přes léto dolaďuji bronzery.
@Jasněnkaa píše:
V létě se umí opálit každý blbec, ale zůstat bílý to je umění
Kde máš nějakou fotku? Já se vždycky těším co vyhrabeš ![]()
@Melody 4 píše:![]()
![]()
To je fakt.Kde máš nějakou fotku? Já se vždycky těším co vyhrabeš
Se šla asi opalovat… ![]()
@viky23 Stejnej problem nemam, spis naopak- oblicej bych si nikdy zamerne neopalovala, pacz je to nejbezpecnejsi a nejrychlejsi cesta k predcasnym vraskam.