Nepohoda doma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2984
1.2.17 17:31

Prostě pořád váhám. vím ale, že kdybych si to mohla hned teď finančně dovolit, jdu s dětma pryč. bohužel kvůli práci nemůžu daleko a byty, které jsou ve vedlejším městě, jsou ve stavu, že potřebujou dost upravit a opravit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
1.2.17 17:36

Hele, tak mu dej za pravdu a řekni, že prostě taková bordelářka jsi a měnit to nebudeš :nevim: Že podle tebe uklizeno je a jestli mu něco vadí, at si to uklidí.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
1.2.17 17:37
@Verunna11 píše:
@Borůvka1990 právě že už nepodržím. majetek si rozdělit nemůžeme, úspory nějaký mám, ale šetřím si na byt, kdyby náhodou. dům patří tchýni, letos ho chce přepsat. jde mi o to, že k dětem se chová moc hezky a šíleli, když jsem jednou odjela k našim i s nima bez něj. jsou na něj hodně vázaný, protože vždycky když je na mě hnusnej, věnuje se dětem víc než normálně.

No, tak moc držím palce a přeji hodně sil, ať se co nejdřív odprostíš od současného života :andel: A myslím že je moc dobře, že si se syny rozumí. Pro ně je to prospěšné :hug: Kolik ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24002
1.2.17 17:38
@Verunna11 píše:
@Borůvka1990 právě že už nepodržím. majetek si rozdělit nemůžeme, úspory nějaký mám, ale šetřím si na byt, kdyby náhodou. dům patří tchýni, letos ho chce přepsat. jde mi o to, že k dětem se chová moc hezky a šíleli, když jsem jednou odjela k našim i s nima bez něj. jsou na něj hodně vázaný, protože vždycky když je na mě hnusnej, věnuje se dětem víc než normálně.

Vymlouváš se na děti, přitom oni tímto vztahem nejvíc trpí. Měla by sis v první řadě sama v sobě udělat pořádek. Rozhodnout se jak a v čem chceš žít a vychovávat svoje děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2984
1.2.17 17:38

@Borůvka1990 28. děkuju. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
1.2.17 17:49

@Verunna11 hele klid, fakt zkus tu rodinnou poradnu- i sama- poradí/naučí Tě jak na takové situace reagovat, příp. s tebou rozeberou jaké máš dál možnosti (např. vysvětlí, že na rozvod fakt není potřeba nic šetřit). samozř. pokud by se Vám podařilo jít oběma, bylo by to lepší. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
1.2.17 17:56
@Verunna11 píše:

Tak doufám, že víš, že šetříš i jemu (SJM). Moc nepočítej s tím, že by tchýně něco přepsala na tebe. Dostane to nejspíše její syn darem (bude výlučným vlastníkem).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24155
1.2.17 18:12
@Verunna11 píše:
Před pár dny nám doma přestalo topit topení. on odjel, že se na to může vy.rat, tak jsem na to zůstala sama. volala jsem tátovi co a jak a po telefonu mi radil, jak odvzdušnit topení, jak nastavit kotel a podobně. přijel domů a nadával, že mám bordel v ložnici, ale že jsem tu půl dne lítala se šroubovákem a mísou kolem radiátorů jako omluvu nebral. přijde mi jako malej kluk. pořád slyším jak se musí poradit o rozvodu s kámošem v práci, jak se ho kámoš ptal, proč nemáme v bance společnej účet atd atd… pak za mnou přijde a je naštvanej, že nechci sex. jako já nevim. jako táta je skvělej, když je v pohodě, je skvělej manžel, ale to je fakt málokdy. většinou dostanu po.jeb. nedávno mě projel v googlu a zjistil, že mám něco jako badoo. už ani nevím, co to bylo. kdysi jsem na to asi klikla, a zůstalo tam všechno vyplněný v přednastavení. začal na mě ječet, co to jako mám a co to znamená a nenechal mě mu vysvětlit, že to bylo asi nedopatření. když jsem mu ukázala, že nezadaná jsem tam nedávala, a založila si to z jinýho účtu tak viděl, že je to opravdu tak přednastavený a že vědomě mám leda tak fb. :roll: občas šíleně žárlí, pak mě posílá, ať si najdu jinýho chlapa a podobný řeči. pak se zase snaží bejt v pohodě, udobřit se, a za pár dní je to stejný.Příspěvek upraven 01.02.17 v 17:26

Něco podobného jsem řešila s manželem, když jsem byla na mateřské. Jediné co mě pomohlo bylo to, že jsem zapracovala na sobě ve smyslu sebevědomí a zpracování si problémů s manipulacemi. V současné době když to manžela ještě chytne, tak mu v klidu odpovím, že si to může udělat sám, pokud mu nevyhovuje jak je to udělané. Většinou ho to přejde, někdy to zkusí ještě jednou či dvakrát a když slyší tu stejnou odpověď znovu, pak přestane. Co se týče „milenců“, tak když jel někam sám nebo sám s dětmi, tak mi vždy volal, že bude doma tehdy a tehdy, že se mám zbavit milence. Já jsem mu vždy vysvětlovala a vysvětlovala a pořád útočil. Jakmile jsem se v sobě rozhodla, že na další slovní útok o milenci mu odpovím, něco jako „díky za info, zkusím se ho do té doby zbavit“, přestal s těmito kecy.

Takže v podstatě jediná rada ode mě je, změň sebe a své myšlení. Nic jiného nepomůže. Jako jo, má dost často své „záchvaty“ vzteku či protivnosti, ale nejvíce je to v okamžiku, kdy děti mají svou hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
1.2.17 18:13
@Anonymní píše:
Mám to doma podobně, akorát teda u nás ten bordel prostě fakt je, asi nejsem systematická a taky mě to strašně nebaví, ale změnit to prostě nedokážu a to mi přijde, že taky něco uklízím v podstatě pořád…, mám teda dítko ani ne dlouleté, ale přijde mi tak zbytečné furt uklízet dokola, když za hodinu už ten bordel je znovu vidět, nevím, jak z toho ven a manžel nadává též :nevim:

Tvůj má alespoň důvod ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2984
1.2.17 18:13

Penize nedavam na ucet, ani je nemam u sebe. A tchyne chce prespat dum pul na pul @opulus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
1.2.17 18:19
@Verunna11 píše:
Penize nedavam na ucet, ani je nemam u sebe. A tchyne chce prespat dum pul na pul @opulus

Peníze ok. U tchýně bych tomu věřil, až to udělá. Osobně bych to v dnešní době neudělal - to není nic proti tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
1.2.17 18:19
@Verunna11 píše:
@Borůvka1990 28. děkuju. :kytka:

Není zač :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
1.2.17 18:25
@Anonymní píše:
Mám to doma podobně, akorát teda u nás ten bordel prostě fakt je, asi nejsem systematická a taky mě to strašně nebaví, ale změnit to prostě nedokážu a to mi přijde, že taky něco uklízím v podstatě pořád…, mám teda dítko ani ne dlouleté, ale přijde mi tak zbytečné furt uklízet dokola, když za hodinu už ten bordel je znovu vidět, nevím, jak z toho ven a manžel nadává též :nevim:

Začala bych vytříděním všech věcí, které jste rok nepotřebovali. Zbav se hraček ze kterých kluk vyrostl, zbav se textilních přehozů atd…, které syn rozestýlá, zamykej ložnici, koupelnu, ať ho máš pod dohledem. Nechala bych ho jen hrát si v pokojíčku. Pokud ty s mužem nejste bordeláři, tak se pořádek udrží :palec: A samozřejmě zapoj tatínka alespoň tak, že dvakrát týdně pohlídá malého, aby jsi udělala větší úklid (lux, vytřít, prach, vyprat), bez malého a s hudbou to půjde od ruky. A nezapomínej, úklid je pohyb, pohyb je dobrý na hubnutí a posilování svalů :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.17 18:38
@Verunna11 píše:
Ahoj holky, chci se poradit. Mám doma vzteklouna manžela. Pořád nadává, že tohle a tohle nemám hotový, když vezme vysavač, začne nadávat, že jsem neluxovala snad sto let a nadává, jak jsem neschopná, že jestli jsem takhle neschopná i v práci, musej ze mě mít radost… Máme spolu 4 a 8 leté syny, ty si uklidí, ale asi si umíte představit, že dokonalý to není. Nejsem určitě žádná šmudla, uklízím denně, peru, vařím, učím se s dětma a starám se o ně, do toho máme zahradu a zvířata, o který se taky starám… Teď přes zimu do práce nechodím, protože dělám jen sezónně, takže mám na domácnost i víc času, ale nechci se věnovat jen tomu. Dneska jsme s manželem dopoledne koukali na film, bylo to skvělý, pak najednou začal šílet, že tohle a tohle není, a přitom mi říkal, že to mám nechat na odpoledne, že on mi vyluxuje abych si mohla udělat nádobí a vyprat. Tohle se u nás opakuje několikrát do týdne. I když mám prostě uklizeno a všichni říkají, že mám čisto- třeba tchýně, tak se diví jak to stíhám- vždycky si manžel něco najde. Už jsme se bavili i o rozvodu, ale pořád říká, že musí našetřit, protože rozvod není zadarmo atd atd. Ty, co to měli nebo mají doma podobné, jak jste to řešili? Budu ráda za každou radu. :kytka: nechce se mi manželství jen tak zahazovat kvůli jeho vzteklosti, ale dál už v tom bejt nemůžu. Když se mu postavím, začne mě znovu šíleně urážet. I odchody s dětma na procházky jsou k ničemu.
řešila jsem to rozvodem..ano kvůli jeho vzteklosti. :kytka: člověka nepředěláš a dalších 20 let vedle pedanta, vzteklého, bez úcty k vlastní ženě a negativistickým pohledem na život..? ne děkuji…
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.2.17 18:39
@pikola píše:
No, rozvod stoji asi litr, mozna dva, tak nevim na co chce setrit.
Mela by sis uvedomit, ze ty si neluxujes a nemejes svoje nadobi, ale i jeho a neni to tvoje domacnost ale vase. Pokud se mu neco nelibi, muze prilozit ruku k dilu.Ja nevim, to vam to zenskym jako nedojde na zacatku, nebo vas maminky vychovaly, ze musite zvldadat vsechno sama? Chlap za nejakych xy let jako doma nic nedela a jen buzeruje co neni?

u nás už MI i on hlídal děti když jsem někam šla :jazyk:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí