Nepravdivé nařknutí z krádeže

Anonymní
14.7.13 14:29

Nepravdivé nařknutí z krádeže

Ahoj :mavam:

tak noc ze včerejška na dnešek byla na můj vkus až moc žhavá. Jdu k Vám pro radu, pokud se vůbec něco poradit dá.

Dnešní noc proběhla s přítelem hádka (relativně nic neobvyklého u nás), která byla velmi umocněna alkoholem.
Zkrátím to: sbalila jsem si věci, že odejdu (během hádky jsme se tak domluvili, ale rozhodně ne v klidu) když v tom mi přítel začal tašky rvát z rukou a se slovy „at to máš zajímavější“ tyto tašky poházel po zahradě a po stromech cca ve tři hodiny ráno. Další překvapení přistálo na mé tváři zanedlouho - ano, dostala jsem ránu do obličeje.
A teď se konečně dostávám k věci, která mě nejvíc trápí a štve. Když jsem odcházela a chtěla si jít ve tmě pohledat moje zavazadla, přítel na mě začal křičet, že jsem zlodějka, že jsem ho okradla o peníze a že to všude rozhlásí. Krve by se ve mě nedořezal, zůstala jsem stát jako opařená s pusou dokořán a nevěřícně zírala a zmohla se pouze na „Co?“.
Do pár minut se zpráva o tom, že jsem zlodějka objevila na FB. Tak jsem samozřejmě neváhala a reagovala. Neustále nevěřícně jsem si četla ty neskutečné lži, které si přítel vymýšlel a sepisoval. Tak údajně jsem mu vzala 3600 Kč, ale naštěstí mě chytil a já si tak nic neodnesla. Kradla jsem mu peníze prý průběžně a dostala jsem od něj radu, abych si našla bohatého chlapa, který by nepoznal, že mu chybí peníze.
Nic z toho co přítel (již ex) tvrdí, není pravda, žádné peníze jsem si nevzala, nemusel mě zastavovat a šacovat apod. Já se ted cítím jako ten největší povl a zloděj. Díky tomu, že tuto lež napsal na FB si na mě lidé budou ukazovat a nějaké obhajování asi nemá smysl.
Napadá Vás něco čím se bránit? Jak reagovat? Nebo to nechat být a smířit se s tím?
Jsem z toho vážně hodně mimo a budu moc ráda za každou radu :hug:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
14.7.13 14:31

P. S. a opravdu to není puberťák, ale téměř 40ti letý chlap :zed:

• Citovat
  • Upravit
nepř. G12
14.7.13 14:32

Zruš si facebook, řekni mu, že ho obviniš z pomulvy. a najdi si normálního chlapa.

• Citovat
  • Upravit
35796
14.7.13 14:33

Nejlepsi je nereagovat. Nebo ho udej na policii pro krive narceni, at ukaze dukazy.
Lidi co te znaji si udelaji obrazek sami z tveho chovani, na nej se vyprdni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
14.7.13 14:33

Já bych to nechala být. Co si myslí lidi, ti může být fuk. Čím víc se člověk obhajuje, tím víc si lidi myslí, že na tom něco je. :nevim: Pokud je někdo dobrý kamarád, určitě to pochopí, když mu to takhle popíšeš. A na ostatní kašli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
14.7.13 14:34

Přesně, raději nijak nereagovat.. a vůbec si takového člověka nevšímat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
14.7.13 14:35

Příště si asi víc rozmysli, s kým budeš budovat vztah.
Na Tvém místě bych udělala tlustou čáru, na žádné pomluvy nereagovala, s expřítelem okamžitě přestala jakkoli komunikovat. Předpokládám, že Tví dobří přátelé Tě znají a nějaké pomluvy je nijak nerozhází. A na těch ostatních Ti přece nemusí záležet.
Udělala jsi chybu, pouč se a utíkej tak rychle, jak můžeš!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
14.7.13 14:37

Vubec se ti divim, ze se jeste nervujes. Bud rada, ze jses ho zbavila. Normalni chlap by tohle nikdy nenapsal na fb lidem ta pravda dojde a beztak uz dosla. Bud rada, ze jses takovyho blbce zbavila. Se ti divim, ze se ti chce o tom vsem jeste psat ja bych skakala radosti ze takovyho dementa uz nikdy nepotkam. Priste si vybirej pecliveji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
14.7.13 14:37

Ahoj já bych akorát na fb napsala něco jako ahoj kamarádi rozešla sem se..tak aby jste vědeli proč o mě říká takové věci a kdo me zna tak jiste vi ze to tak není. a to by bylo všecko jinak bych nad tím mávla rukou je fakt ze kdo tě má rad a zná tomu věřit nebude a na ostatní se vykašlej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35796
14.7.13 14:38

A navic, rozumni lide tyhle vykriky ex nebudou brat vazne, jen ubozak tohle dela, normalni lidi by si to vyresili mezi sebou a ne si psat jak pubertaci na fb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.13 14:38

Bydlím v místě kde se všichni znají a děsí mě představa, že si na mě lidi ukazují a říkají si „to je ta co ho okradla“. Já se nad to neumím povznést a dělat jakoby nic. On je bohužel typ člověka, který by ukecal i mrtvého a vypadá velmi věrohodně a když mluví o tom jaký je chudák, tak by od vás i nějakou korunku do almužny dostal. :zed:

Ale máte pravdu, lepší bude nereagovat. Já jsem k tomu svoje řekla (napsala) a hotovo. Já mám svědomí čisté.

• Citovat
  • Upravit
31594
14.7.13 14:40

:hug: Muselo to být strašný. Je to idiot, kope kolem sebe. Kdo tě zná a má rád, tak bude vědět, že to není pravda a kdo tě zná málo nebo tě rád nemá tak jako tak, tak ať jim třeba huby upadnou, jak budou klevetit, takoví ti nestojí za nervy. Já bych mu jen asi napsala, aby se nedivil, kdybys podala žalobu za fyzické napadení- to by totiž na rozdíl od jeho lží byla pravda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl. Ivetjas
14.7.13 14:42

Já bych to hlásila na policii, nebo mu tím minimálně pohrozila. Pomluva už není to, co bývalo, jedna paní povídala a i když se to nezdá, i pomluva na internetu může někdy ublížit. Pomluvu tuším můžeš řešit dvojím způsobem - buď ohlásit na policii jako trestný čin nebo řešit přes občansko-správní řízení. Chlapec si to dovolil nejspíš hlavně proto, že má pocit, že se mu nic nemůže stát, takže já bych na to nekašlala.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.7.13 14:44

@Gladys dík :hug: Je pravda, že na nějakou ránu od něj jsem zapomněla hned jak mi řekl o tom, že kradu. To byla pro mě tak nečekaná a nepochopitelná věc, kde na to vůbec přišel. On musí být vnitřně asi hrozně zklamaný, když je schopný tohoto.
Naštěstí po té jeho ráně nemám žádnou památku.
Já jsem bohužel typ člověka co nerad ubližuje, nerad křivdí a pořád doufá, že se lidi změní. Ale toto byl už vrchol všeho co se dělo do ted a jasný signál - konec.

• Citovat
  • Upravit
1823
14.7.13 14:45

Hele.. na fb ho muzes blokovat a nahlasit obsah administratorum.. jako trestny cin.. a halt to musis pretrpet nez ho to omrzi.. hlavne na nej nereaguj.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí