Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@AndyNovotna píše: Více
no vidíš, jakou jsem ti udělala radost,
máš tam 3 hrubky, v 5 slovech ![]()
také bydlíš ve squatu? s pěti kamarády?
@KKubula píše: Více
Ja mám tyčový po ruce zrovna tak jako bych měla koště. Taky nezametám.
@free333 to se dozvídá člověk zajímavé věci jen proto, že máme kotel a dřevo a topíme dřevem tak máme rujnu
děkuji za trochu pobavení v té nelehké situaci.
@Ann74 píše: Více
no topení dřevem by bylo to poslední, co by tě mělo bolet ve vaší nenormální situaci
jo chitrá novotná je ta slečna, tak to pak jo, až dítko povyroste, tak můžeš učit pravopis oba společně
můžem, ale beru 250 za hodinu a to je ještě levné ![]()
kafe k tomu bude gratis
Spíš si představuju, jak může vypadat barák a domácnost, kam se najednou nastěhuje kamarád a je tam dva roky, pak tam chodí jeho přítelkyně a další kamarádi a ted se chce nastěhovat další slečna… ![]()
Něco nového?
Už jsi zavolala rodičům?
Chtěla jsem poradit, znát názor ostatních. Vidím, že se to tu akorát zvrhává a některé tu musi řešit kraviny. Ano zametám, vytírám, uklízím. Jestli to pro některé je šokující tak pro mě normální věc.
Děkuji za vaše názory a postřehy. Některé jsou upřímné a nenávistné a za to jsem vděčná. Nejsem žádný troll tak ale vyvracet to nikomu nebudu a rozhodně nebydlíme v rujně to by u nás nikdo nechtěl bydlet. Jen proto, že máme kotel na dřevo a zametám nemusíme hned bydlet v rujně 😆 😆 😆 😆 ale děkuji za pobavení a názory
@free333 píše: Více
Můj manžel takhle pracovně chodil po podobných defacto staveništích.
Vesel tam do kuchyně a dvě slepice na stole, decka na sněhu v sortkach, 5 rezavych aut na dvorku, pochopitelně ani jedno pojízdné, co kde kdo našel. Obyvatele měli většinou tak 4-5 exekuci.
@stinga píše: Více
Pozvi si jí spíš domů. Jestli to bude na dýl.