Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@PaníBovaryová píše: Více
To ale není tak blbý nápad! Kdyby se zakladatelka začala kolem kamaráda hodně točit a chválit ho, třeba by ho manžel vyhodil sám, až by mu to došlo a začal by žárlit. ![]()
Anebo by ho to potěšilo a nabídl by trojku. ![]()
To ale chtělo zkusit před tou holkou, teď by to otočil ve ve stylu „Když vy břízolit, tak my kachličky! A když vy inženýrku, tak my, to budete koukat!“. ![]()
Jo bylo to dost hrozné. Kamarád to byl navíc i můj. Ale jakmile tam byl dýl než bylo domluveno tak mě to začalo extrémně štvát. Měl být u nás vždy jen pár dní.
Ale přesně jak tu někdo psal: těmhle případům pomáháním zadarmo nepomůžes. On měl u nás vše, tak co by se staral. Takhle se aspoň postavil na vlastní nohy a vztahy byly zachovány.
Akorát takový vyrvál co jsem ztropila teda už nechci. Musela jsem to nakonec říci přímo jemu přes chlapa to nešlo. On to vůbec nebral jakože mi to nějak vadí.
Možná chlapům to spolubydleni nevadí. Naopak byl rád že tam má kamaráda a s kým pokecat. No já na to taky žárlila.
@Fazulina píše: Více
Já taky denně zametám, ale znám lidi, kteří mají všude koberce a jen luxují, takže každý to může mít jinak… ![]()
@free333 píše: Více
Já už skoro nikoho, kdo by měl koberce, neznám. U nás je všude dřevo a dlažba a marně lovim v paměti, kdo by to měl jinak.
Koberce bych samozřejmě taky luxovala. ![]()
@KKubula píše: Více
U nás sousedka vedle mě má všude koberce a pak paní nade mnou, já mám plovoučky a lino, koberce bych už nechtěla.
Tak mě napadá, že Stinga bude mít koberce, když nezametá, nevím…
@free333 píše: Více
já mám někde koberce a někde vinyl, a vysávám všude, ten vinyl nejdřív vysaju, pak stírám
@AndyNovotna píše: Více
no chitrejší jak ty, která neumí ani pravopis
![]()
tvrdé souhlásky hy, chy, ky… a dál, učivo 2. třídy ![]()
@stinga píše: Více
U nás děti odmítají zametat, asi to není cool nebo co
takvysávají i dřevo a dlažbu.
Dnes jsem povznesena nad neznalostí dětské básničky " hy chy ky ry dy ty ny, na zdi visí hodiny" ![]()
Jj, každý dle svého, je fakt, že jsou dnes i mini vysavače a je to hned… ![]()
@KKubula píše: Více
Hm, já to vidím jinak. Nezažila jsem, že by mi někdo říkal, co jako žena mám a nemám dělat. To mi říkali rodiče, ale nebylo to co mám dělat jako žena, ale spíš soubor pravidel pro děcko. Před 100 si toho ženy musely postupně hodně vydobýt, to ano. Ale jako výmluva je to dobrý i teď. Spíš asi, když se chce nějaká zviditelnit, ze starší generace. Ale nikoho to už netankuje.
Příspěvek upraven 02.07.26 v 13:24
Jop. O to mi přesně šlo, aby se někdo chytl.
A věděla jsem, že se chytíš ty.