Nerespektování mých hranic ve společném bydlení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2554
2.7.26 19:32
@Venetia píše: Více

já to tu nebudu rozepisovat, ale přímý příbuzný.. před 20 lety jsem podepsala smlouvu, že přijímám nemovitost darem s věcným břemenem a teď ty spory gradujou, v rámci nenadálého společného bydlení. Jde o nerespektování vlastnického práva. Lidi nejsou všichni vděční a s alespoň za nehet sebereflexe. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77854
2.7.26 19:33
@Hanča1234 píše: Více

asi jo, a v pěti letech jsem na zájezdě ROH řekla matčině nadřízené „Nekuř. Budeš brzo mrtvá“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77854
2.7.26 19:34
@LunaP píše: Více

jestli v té ruině jdou zřídit dvě bytové jednotky, ale jo, to by bylo řešení, úplně to oddělit, což asi nejde, když mají společnou kuchyň

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2554
2.7.26 19:37
@stinga píše: Více

jo ty strachy mam od mala.. Jen se to pak dál nabalovalo. Doma si nikdo ňák nedovolil se bouřit, musela jsem to snášet - nebo jsem měla utéct z domova v první třídě? no to člověk neví, že je to špatně..to nastavení doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2554
2.7.26 19:47
@stinga píše: Více

to je dost dobrý :lol: jo kdybych tehdy dokázala říct: Naserte si, já si budu řikat co chci a kamarádit se s kym chci.. tak to jsem nedokázala 8) ani by mě to v životě nenapadlo, že si můžu dovolit vyslovit svuj názor :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21597
2.7.26 20:05

Tohle je tak bizarní příběh, že si myslím, že zakladatelka snad něco podstatného vynechala… víte, čím mi to smrdí? Nějakou specifickou komunitou.

Protože kde se u vás jen tak z ničeho nic zjeví nějaká cizí dívka ve špatné situaci? Kdo je dneska tak submisivní, že manžel přikáže a ona skáče kolem cizích lidí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77854
2.7.26 20:07
@PaníBovaryová píše: Více

no přesně tak, jsou tu různé divné příběhy, ale toto je teda strop

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
2.7.26 20:13

I kdyby to byla sekta samotnýho satana, tak pořád to pro mě není důvod zakladatelce říct, že je prostě blbá, a tím to pro sebe uzavřít s tím, že jsem zkrátka lepší. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18119
2.7.26 20:14

U nas doma se rikalo: Jsi prece holcicka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
2.7.26 20:32

@KKubula děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36279
2.7.26 20:48
@Hanča1234 píše: Více

Na co plavky. Doma jdu kolikrát nahá ze sprchy. Bych se tak klidně prošla kolem kámoše. Otázka jestli by to na nej zabralo. Vypadá to ze ma zakladatelku dost na salámu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2554
2.7.26 20:49

asi jste všichni z lepších rodin, ale mně to vůbec divný nepřijde, lidi jsou hodně různý :D jinak mam kamarádku, jsou to lidi - člověk by řekl - na úrovni, on je narcis a je to peklo, pán ředitel a chová se doma jako de.bil. O tom to neni. Je to celej soubor vlivů a osobnostních rysů. Já bych klidně nějaký lidi ubytovala, mimo jiné trpim spasitelským komplexem :D I když teď už asi ne - doufam, že by vyhrála moje potřeba soukromí a pohodlí, což s dětma neni tak dostupný jako dřív :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2112
2.7.26 21:06

@JancaS84 doma nahá nechodím, jelikož děti 😊 a zas tak odvážná abych ukázala vše cizímu muži taky ne.
Já zakladatelku obdivuju. Nesnesla bych to ani týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2112
2.7.26 21:09

@inzenyrka85 já teda určitě nejsem z lepší rodiny :lol: Pomáhám taky, ale někoho mít doma delší dobu bych nedala. Prostě to soukromí, bych měla narušené. Na to už sem stará :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9399
2.7.26 21:52

To jsem psala předtím, v obou příspěvcích tak nevím, na co reaguješ. Akorát, kdo furt píše společnost, tak neví, že je to on sám. A pak je chudák, že s tím nemůže nic dělat, když mu hází klacky pod nohy společnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí