Nerespektování mých hranic ve společném bydlení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2558
1.7.26 23:21
@Ann74 píše: Více

Tomuhle bych já domov neříkala, protože tohle by pro mě domov nebyl. Stejně tak rodina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
1.7.26 23:22

Ale nemůže to házet na tebe, když ty s tím nesouhlasíš. Nemovitost splácí jen on, tak je tedy napsaná na něho, může tam mít koho chce, ale dělat jim servis je tvoje dobrá vůle, která rozhodně být nemusí. Dala bych mu jasně najevo, že nesouhlasíš, aby další člověk byl ve společné domácnosti a nebudeš o něj nijak pečovat. A pokud i přesto manžel tam toho dalšího člověka bude chtít mít, ať si to zařídí. Jsou prázdniny, proč je nestrávit u rodičů? Já jinak nejsem příznivcem těch rad „odejdi a rozveď se“, ale tady si myslím, že aspoň dočasný tvůj a synův odchod by mohl muže probrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77854
1.7.26 23:32

počkej - jak jsi doma s dítětem? však dítě chodí do školky a ty do práce, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77854
1.7.26 23:33

ty jsi na rodičovské, a syn už je ve školce? psala jsi, že ho manžel nedokáže ani vyzvednout?
ono je to takové veselé trolleníčko při horkém letním večeru, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77854
1.7.26 23:35
čeho se vzdát?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
1.7.26 23:38
@stinga píše: Více

Může pobírat rodičák a být na RD, když syn by chodil do školky jen na dopo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77854
1.7.26 23:41

tak kamarád si ani nezamete nebo dělá dřevo a pomáhá okolo domu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77854
1.7.26 23:42
@Ani123200 píše: Více

anebo je to troll, kterému už se to všechno trochu plete,
kdyby syn chodil jen na dopo, tak by se těžko rozčilovala, že ho tatínek není ani schopný vyzvednout - když ten tatínek chodí běžně do práce a dělá přesčasy,
začíná jí ten příběh haprovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
2.7.26 00:01

@stinga ano přesně tak. Mam rodičak do září a v naší školce berou od 2 let děti ;) takže tam od 2 let chodí do školky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
2.7.26 00:06

@stinga třeba když má v pátek volno a já byla ten den na brigádě tak ho mohl vyzvednout jsem myslela. Věřte si čemu chcete. Jen jsem chtěla zjistit názor jiných nezávislých stran

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1930
2.7.26 00:30

Váš největší problém není ta dívka. Je to fakt, že váš manžel si vás absolutně neváží. Nebere vážně váš názor, nevnímá vás jako partnera, se kterým spolurozhoduje, jak bude vypadat váš život. Absolutně nikdy nemělo dojít na to, že s vámi bude bydlet jeho kamarád. Taková možnost prostě neexistuje. Dospělý chlap se o sebe má umět postarat sám. Může zůstat týden, dva, než si najde bydlení. Ale ne, že tam bude vyžírkovat. Té holky už se taky nezbavíte. Hlavně proto, že je do ní váš manžel evidentně zainteresovaný. Jinak by jí tohle nenabízel, kdyby ho nějaký způsobem nebrala… Obávám se, že vyřešit se to dá jen tím, že budete riskovat. Bude prostě vyžadovat, aby u vás nikdo další nebydlel a aby se kamarád sebral a konečně si našel něco svého. Může se ale stát, že manžel raději nechá váš vztah padnout, než by ustoupil. Pokud nejste ochotná riskovat možnost, že se rozejdete, pak vám asi nezbývá, než v tomhle na hlavu padlém nastavení existovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1930
2.7.26 00:43
@Ani123200 píše: Více

Já už to viděla. Ale jenom u těch, co v něčem jedou. Ti jsou schopní takhle existovat, spát na matracích na zemi a mít dost netypické milostné poměry mezi těmi, co tam bydlí… U vrcholných manažerů jsem ještě neviděla, že by si do vily natáhli třicetiletého Frantu, co tam hodlá příštích dvacet let šetřit na vlastní bydlení a na oplátku za to sdílet svou sotva zletilou přítelkyni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
2.7.26 00:50
@andiedvorakova píše: Více

Tak to jedině, ale to není prostředí vhodné pro dítě. To by byla také otázka na zakladatelku, jestli v domácnosti u někoho hrají roli omamné látky, ale nezmiňuje to, tak snad ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
2.7.26 01:09

@Ani123200 rozumím, že vám zní můj příběh jako od někoho takového ale můžu vás ujistit, že žádné omamné látky v tom roli nehrají!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
2.7.26 04:43

Bože, bože. Takový bizár snad nemuze byt pravda ne? Holka pise ze ma rodice a muze k nim jit, ale nejde. Bych rekle ze je asi cigoška nebo nĕkde z děcàku. Vše špatně, jedine jak z tohobven je roxvod a za cas novy vztah. Manžela ona vubec nezajima, ma ji jen na financovani jidla, vareni a uklid. Ta holka mu vleze do postele jen co manzelka vypadne, pokud spolu jeste nespi. Zakladatelko ty spis s tim kamaradem? Trebe jsi to jen zapomnela napsat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí