Nerespektování mých hranic ve společném bydlení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
77854
1.7.26 22:12
@Magical-eyes píše: Více

přesně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1050
1.7.26 22:16

Proč s vama nějaký kamarád bydlí 2 roky? Aby to se slečnou náhodou nedopadlo stejně. Vzdyt je to u vás, jak ve studentském bytě 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
1.7.26 22:16

@Magical-eyes upřímně ani nevim, jak by reagoval. Jestli by si to uvědomil a napravil to, nebo dělal zle skrz syna. On je narcis. Už jsem mu x krát říkala jak to mám, že se mi to nelíbí a proč, ale on to nerespektuje, nic mi na to neřekne. Ale když má přijet tak řeší aby přijela co nejdříve. Má přijet vyřídit si práci. Nejdříve 3 dny, pak týden a z týdnu je 14 dní :zed: na den, kdy má přijet máme naplánovaný výlet a on přemýšlí jen jak to udělat aby přijela ten den prostě neexistuje aby přijela o den déle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
1.7.26 22:17

@Anezka1990 domluvili se s manželem, že mu pomůžeme, aby si našetřil na vlastní bydlení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77854
1.7.26 22:18
@Ann74 píše: Více

nevím, co má s tím chlapem, ale se slečnou má tvůj manžel poměr určitě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13296
1.7.26 22:19
@stinga píše: Více

Vypadá to, že se zakoukal a vůbec mu nevadí, že má doma ženu a dítě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77854
1.7.26 22:20
@Magical-eyes píše: Více

a ještě tak nepokrytě :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16509
1.7.26 22:22

Pak je to jednoduché, sbal igelitku, syna běž bydlet jinam. Vyřiď vše potřebné, včetně alimentů :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2860
1.7.26 22:24

Narozdil od tebe :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1911
1.7.26 22:31

Si děláš p-del že jo :lol: nebo ses úplně blbá že ses si teď nesebrala a neodešla :roll: děcko neděcko… když mluvíš o tom, že malýmu nechceš brát rodinu o čem vlastně mluvíš? O tom, že jeho tatínek doma ubytoval dalšího strejdu a novou tetu kterou chce klátit a společně v té rodince tu bydlí i máma? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
1.7.26 22:35

@Wilík tak ne za vším musí být nutně nevěra. Spis ona je vychcaná a využívá situace bydlení zadarmo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
1.7.26 22:41

V našich končinách je mimo příbuzné v přímé linii spolubydlení se společným soc. zařízením u lidí s dětmi hodně, hodně netypické, nikoho takového vůbec neznám. Divím se, že jsi to vydržela 2 roky. A co vaření, úklid společných prostor, praní…jak to s ostatními lidmi zvládáte? To jako muž je déle v práci a ty sedíš na gauči s malým a jeho kamarádem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
1.7.26 22:45

A jinak z finančního hlediska, on splácí svou nemovitost, kamarád šetří na svoje bydlení a ty je u toho živíš, uklízíš jim a nakupuješ do domácnosti, kde ti nic nepatří. Tvoje peníze jdou jen na spotřebu, jeho na investici. To je velmi nevýhodné pro tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
1.7.26 22:48

@Ani123200 manžel dělá přesčasy, já se starám o úklid, vaření, praní, o malého..kamarád nařeže dřevo, občas pomůže okolo domu jinak chodí do práce a nebo je s přítelkyni u nás

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25072
1.7.26 22:49

:zed: jestli takhle někdo žije, tak jde o komunitní sqat :zed: nikoliv rodinné bydlení.
Já už bych tam nebyla dva roky.. přesně tak dlouho, co si manžel nastěhoval do baráku kámoše.. teď to ještě vytunil. Já už bych teda byla i rozvedená a zřejmě už dávno i šťastná s někým jiným… ani to dítě z toho nic dobrého nepochytí.. to není rodina, ale blázinec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí