Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Proč s vama nějaký kamarád bydlí 2 roky? Aby to se slečnou náhodou nedopadlo stejně. Vzdyt je to u vás, jak ve studentském bytě ![]()
@Magical-eyes upřímně ani nevim, jak by reagoval. Jestli by si to uvědomil a napravil to, nebo dělal zle skrz syna. On je narcis. Už jsem mu x krát říkala jak to mám, že se mi to nelíbí a proč, ale on to nerespektuje, nic mi na to neřekne. Ale když má přijet tak řeší aby přijela co nejdříve. Má přijet vyřídit si práci. Nejdříve 3 dny, pak týden a z týdnu je 14 dní
na den, kdy má přijet máme naplánovaný výlet a on přemýšlí jen jak to udělat aby přijela ten den prostě neexistuje aby přijela o den déle
@Anezka1990 domluvili se s manželem, že mu pomůžeme, aby si našetřil na vlastní bydlení
@Ann74 píše: Více
nevím, co má s tím chlapem, ale se slečnou má tvůj manžel poměr určitě
@stinga píše: Více
Vypadá to, že se zakoukal a vůbec mu nevadí, že má doma ženu a dítě…
Pak je to jednoduché, sbal igelitku, syna běž bydlet jinam. Vyřiď vše potřebné, včetně alimentů ![]()
Si děláš p-del že jo
nebo ses úplně blbá že ses si teď nesebrala a neodešla
děcko neděcko… když mluvíš o tom, že malýmu nechceš brát rodinu o čem vlastně mluvíš? O tom, že jeho tatínek doma ubytoval dalšího strejdu a novou tetu kterou chce klátit a společně v té rodince tu bydlí i máma? ![]()
@Wilík tak ne za vším musí být nutně nevěra. Spis ona je vychcaná a využívá situace bydlení zadarmo
V našich končinách je mimo příbuzné v přímé linii spolubydlení se společným soc. zařízením u lidí s dětmi hodně, hodně netypické, nikoho takového vůbec neznám. Divím se, že jsi to vydržela 2 roky. A co vaření, úklid společných prostor, praní…jak to s ostatními lidmi zvládáte? To jako muž je déle v práci a ty sedíš na gauči s malým a jeho kamarádem?
A jinak z finančního hlediska, on splácí svou nemovitost, kamarád šetří na svoje bydlení a ty je u toho živíš, uklízíš jim a nakupuješ do domácnosti, kde ti nic nepatří. Tvoje peníze jdou jen na spotřebu, jeho na investici. To je velmi nevýhodné pro tebe.
@Ani123200 manžel dělá přesčasy, já se starám o úklid, vaření, praní, o malého..kamarád nařeže dřevo, občas pomůže okolo domu jinak chodí do práce a nebo je s přítelkyni u nás
jestli takhle někdo žije, tak jde o komunitní sqat
nikoliv rodinné bydlení.
Já už bych tam nebyla dva roky.. přesně tak dlouho, co si manžel nastěhoval do baráku kámoše.. teď to ještě vytunil. Já už bych teda byla i rozvedená a zřejmě už dávno i šťastná s někým jiným… ani to dítě z toho nic dobrého nepochytí.. to není rodina, ale blázinec.