Nerespektování mých hranic ve společném bydlení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11452
2.7.26 21:58
@Takyjedna píše: Více

Ne není to on sám. On sám může stát proti více jiným lidem s opačným názorem a může být někdy těžké se nenechat přesvědčit, že „my všichni máme pravdu a ty jsi blázen“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9399
2.7.26 22:12
@KKubula píše: Více

Tak to bude možná tím. Já jsem o 10 let mladší, za nás se to začalo rozvolňovat, třicítky to podle mě neznaj, ale stejně se některé jsou schopny prát o svoje práva, který jim už dlouho nikdo neupírá. Já tedy měla už moderní babičku - džkatá, líná, sobecká a užívací, zajímala jí víc práce ( kvůli penězům, ne že by byla tahoun) než děti a vdávala se po třicítce. Hlídat vnoučata- to byly sprostý slova - by se urazila.

Příspěvek upraven 02.07.26 v 22:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2112
2.7.26 22:15

@Takyjedna já sem, teda mladší než ty, a třeba moje tchýně je opravdu milující a hlídací babička.
A moje babička, byla jako ta z pohádky. Vařila, pekla a chodila na maliny ze kterých dělala šťávu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9399
2.7.26 22:18
@Hanča1234 píše: Více

Ale tak ty pohádkové babičky podle mě to dělaly rády, to by se poznalo, kdyby ne. Taky je do toho nenutilo okolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2112
2.7.26 22:23

@Takyjedna to ano :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2554
2.7.26 22:28

to máte fajn, u nás doma se nerozvolnilo ani 5 let po převratu :lol: babi musela bejt fajn :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21597
2.7.26 22:58

No ale na svete nezijes sama, ze jo. Muzes si stokrat rikat, jak je jedno, ze jsi zena nebo dokonce matka, ale ne trhu prace to pujde poznat, at je tvuj osobni pristup jakykoliv.
Muzes si rikat, ze na zenskem vzhledu nezalezi a je to jenom predstava, ale prvni naraz nastane az uverejnis fotku na seznamce.
Tato nastaveni ovlivnuji tvuj zivot at chces nebo ne, a „vyhovovat“ jim znamena zit snadneji. A tady te vitam v realite jak spolecnost ovlivnuje tvou kazdodennost, at si ty myslis, co chces :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37496
3.7.26 01:04
@Hanča1234 píše: Více

Wau, platí ještě to minulé pozvání na kafe? Jsi měla hned říct, že to bude v top plavkách! ;) :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37496
3.7.26 01:12
@KKubula píše: Více
Na ženskou bereš opravdu hodně peněz.

Hele, ale tohle si často děláte samy! Když chlap vydělává méně, než žena, tak prudíte, že co je to za chlapa a že se o nedokáže postarat o rodinu a pod. a td. A když se s ohledem na to dá chlapovi víc, že je živitel rodiny, že má ženu na mateřské a/nebo se musí starat o děcká, rodiče a pod., tak je to zase špatně, protože diskriminace a pod. :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
3.7.26 01:14
@jege píše: Více

Já byla celé manželství hlavní živitel a neměla jsem s tím problém ani já, ani manžel. Takže zase vedle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí