Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Jo, u toho porodu, to mi vyprávěla maminka, co byla se mnou na pokoji - rodila bez manžela, protože hlídal staršího a finišovaly tam dvě maminky současně, ona byla trošičku pozadu. Takže ta druhá maminka už byla na sále a ona teprve na pokoji a když volala PA, že teda jako už to asi bude, tak ta jí řekla „ale pan doktor teď nemá čas“
Jak kdyby se to dalo nějak ovlivnit
Ale kromě této hlášky byla spokojená též… Takže těžko říct, jak to tam vypadá, když je nátřesk…
Já musím všem maminkám doporučit porodnici ve Vrchlabí! jsou ochotní a respektují vlastní názor a přání.. my jsme si zaplatili nadstandart a tam si můžete vzít i starší děcko! - myslím po porodu, třeba od druhého dne a být prostě všichni spolu ![]()
Sluníčko1005 píše:
Já musím všem maminkám doporučit porodnici ve Vrchlabí! jsou ochotní a respektují vlastní názor a přání.. my jsme si zaplatili nadstandart a tam si můžete vzít i starší děcko! - myslím po porodu, třeba od druhého dne a být prostě všichni spolu
O té jsem četla a zní fajn… Nebyla nějak zavřená? Už to zase jede? Bohužel pro nás je to hrozně moc daleko…
Momentálně asi nejpřátelštější bezzásahovému porodu je porodnice v Krnově.
.. tak Krnov je zase daleko pro nás..
Ve Vrchlabí jsem měla o 100% lepší zkušenosti než při prvním porodu (r.2001 v Jablonci) po všech stránkách.. tak proto doporučuji.
byla jsem na předporodním kurzu s dulou a to mě hodně posílilo ve snaze aby druhý porod byl přirozený a v rámci možností co nejvíc v klidu a soukromí, tak jak mi to vyhovuje.
Tak jsem našla pěknou reakci na tu metaanalýzu, na kterou se JXD odkazoval – http://www.themidwifenextdoor.com/?… . Myslím, že to hovoří celkem jasně ![]()