Neroďte doma - Reflex.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50725
22.7.10 11:35

Jo, u toho porodu, to mi vyprávěla maminka, co byla se mnou na pokoji - rodila bez manžela, protože hlídal staršího a finišovaly tam dvě maminky současně, ona byla trošičku pozadu. Takže ta druhá maminka už byla na sále a ona teprve na pokoji a když volala PA, že teda jako už to asi bude, tak ta jí řekla „ale pan doktor teď nemá čas“ :lol: Jak kdyby se to dalo nějak ovlivnit 8-o Ale kromě této hlášky byla spokojená též… Takže těžko říct, jak to tam vypadá, když je nátřesk…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.7.10 21:59

Já musím všem maminkám doporučit porodnici ve Vrchlabí! jsou ochotní a respektují vlastní názor a přání.. my jsme si zaplatili nadstandart a tam si můžete vzít i starší děcko! - myslím po porodu, třeba od druhého dne a být prostě všichni spolu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
23.7.10 22:18
Sluníčko1005 píše:
Já musím všem maminkám doporučit porodnici ve Vrchlabí! jsou ochotní a respektují vlastní názor a přání.. my jsme si zaplatili nadstandart a tam si můžete vzít i starší děcko! - myslím po porodu, třeba od druhého dne a být prostě všichni spolu :-)

O té jsem četla a zní fajn… Nebyla nějak zavřená? Už to zase jede? Bohužel pro nás je to hrozně moc daleko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
23.7.10 23:39

Momentálně asi nejpřátelštější bezzásahovému porodu je porodnice v Krnově.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.7.10 21:01

.. tak Krnov je zase daleko pro nás..

Ve Vrchlabí jsem měla o 100% lepší zkušenosti než při prvním porodu (r.2001 v Jablonci) po všech stránkách.. tak proto doporučuji.

byla jsem na předporodním kurzu s dulou a to mě hodně posílilo ve snaze aby druhý porod byl přirozený a v rámci možností co nejvíc v klidu a soukromí, tak jak mi to vyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
29.7.10 19:40

Tak jsem našla pěknou reakci na tu metaanalýzu, na kterou se JXD odkazoval – http://www.themidwifenextdoor.com/?… . Myslím, že to hovoří celkem jasně :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí