Neschopenka a lístek na peníze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4798
5.1.15 17:28
@Lenek píše:
@Trinetka jj od 3.

Tak to byl jen jeden oddíl neschopenky co se dává po těch 14ti dnech ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4278
5.1.15 17:32

@j.a.n.i1 @jiline aha takze pokud uz mi ten papir s tim cervenym pruhem vzala a rekla podepiste se a napiste cislo uctu tak ten 14 den uz se nestaram a staram se az ten posledni jo? Pak teda nechapu proc furt mlela 14 den nezapomente do est listek na penize a pak jeste posledni den v mesici :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101774
5.1.15 17:39

@sonulicka Jo, přesně tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2779
5.1.15 18:01

@sonulicka mozna jste se jen spatne pochopily..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
5.1.15 18:03

Holky a je pravda, že stoprocetní plat je u plně rizikového těhotesntví? :nevim: to jsou mně věci :lol: ale nevím zda je to pravda, ale je to šumák jen at se dočkáme než nějaký peníze navíc :roll:

• Citovat
  • Upravit
101774
5.1.15 18:05

@Marry11 Není to pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
5.1.15 18:36

Díky mne se to zdálo divné mj konečně dorazili peníze slovíčili 1.5 měsíce a uz se těším. až budu ba mateřské;)

Ještě 3 a půl lístku;)

• Citovat
  • Upravit
4798
6.1.15 10:55
@j.a.n.i1 píše:
@Marry11 Není to pravda.

to můžu potvrdit, opravdu to tak není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7072
6.1.15 16:27
@Marry11 píše:
Holky a je pravda, že stoprocetní plat je u plně rizikového těhotesntví? :nevim: to jsou mně věci :lol: ale nevím zda je to pravda, ale je to šumák jen at se dočkáme než nějaký peníze navíc :roll:

Ono jak bys taky definovala plne rizikove tehotenstvi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
7.1.15 14:32

Já to jen slyšela z doslechu viz třeba špatná děloha, špatné umístění placenty. A tak dále na to jsou pak rovnou rizikové

• Citovat
  • Upravit
16235
7.1.15 14:37
@Marry11 píše:
Já to jen slyšela z doslechu viz třeba špatná děloha, špatné umístění placenty. A tak dále na to jsou pak rovnou rizikové

Plný plat dostává žena v případě, kdy vykonává rizikové povolání a zaměstnavatel není schopen ji přeřadit na odpovídající pozici, pak ji musí nechat doma za průměrný výdělek. Ale nesouvisí to s neschopenkou, to se týká žen, které jsou schopny pracovat, ale zaměstnavatel práci nemá. Většina zaměstnavatelů ovšem tlačí ženy do neschopenky, a je to logické, ušetří spoustu nákladů na úkor státu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
7.1.15 14:49

@ALeontýna normálně budete do 32 tt na neschopence a poté plynule přejde na mateřskou. Pokud tedy máte odpracováno. Akorát si budete muset po mateřské najít novou práci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1172
7.1.15 14:54

@Ťuhík Děkuji :hug: Vím, že to tak je. jen jsem o tom začala až moc číst a uvažovat, až mě tohle logické řešení vypadlo z hlavy a začala panika :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
7.1.15 16:22

No mně se to zdálo divné já ji teda nemám jen tak mám k tomu anamenézu z předešlého těhotenství, takže nejsem ta co už frčí se doma flákat a lítat po měste :lol:

díky za info je to fuk peníze jsou jedno ty se vydělají zase zpět ael dítě zpět se už nevrátí

• Citovat
  • Upravit
1163
7.1.15 18:55

@ALeontýna je toho hodně a já tolikrát měla pocit, že ni malí sedí na hlavě… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat