Neschopenka a lístek na peníze
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Lenek píše:
@Trinetka jj od 3.
Tak to byl jen jeden oddíl neschopenky co se dává po těch 14ti dnech ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 @jiline aha takze pokud uz mi ten papir s tim cervenym pruhem vzala a rekla podepiste se a napiste cislo uctu tak ten 14 den uz se nestaram a staram se az ten posledni jo? Pak teda nechapu proc furt mlela 14 den nezapomente do est listek na penize a pak jeste posledni den v mesici ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky a je pravda, že stoprocetní plat je u plně rizikového těhotesntví?
to jsou mně věci
ale nevím zda je to pravda, ale je to šumák jen at se dočkáme než nějaký peníze navíc ![]()
- Citovat
- Upravit
Díky mne se to zdálo divné mj konečně dorazili peníze slovíčili 1.5 měsíce a uz se těším. až budu ba mateřské;)
Ještě 3 a půl lístku;)
- Citovat
- Upravit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Marry11 píše:
Holky a je pravda, že stoprocetní plat je u plně rizikového těhotesntví?to jsou mně věci
ale nevím zda je to pravda, ale je to šumák jen at se dočkáme než nějaký peníze navíc
Ono jak bys taky definovala plne rizikove tehotenstvi?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já to jen slyšela z doslechu viz třeba špatná děloha, špatné umístění placenty. A tak dále na to jsou pak rovnou rizikové
- Citovat
- Upravit
@Marry11 píše:
Já to jen slyšela z doslechu viz třeba špatná děloha, špatné umístění placenty. A tak dále na to jsou pak rovnou rizikové
Plný plat dostává žena v případě, kdy vykonává rizikové povolání a zaměstnavatel není schopen ji přeřadit na odpovídající pozici, pak ji musí nechat doma za průměrný výdělek. Ale nesouvisí to s neschopenkou, to se týká žen, které jsou schopny pracovat, ale zaměstnavatel práci nemá. Většina zaměstnavatelů ovšem tlačí ženy do neschopenky, a je to logické, ušetří spoustu nákladů na úkor státu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ALeontýna normálně budete do 32 tt na neschopence a poté plynule přejde na mateřskou. Pokud tedy máte odpracováno. Akorát si budete muset po mateřské najít novou práci…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ťuhík Děkuji
Vím, že to tak je. jen jsem o tom začala až moc číst a uvažovat, až mě tohle logické řešení vypadlo z hlavy a začala panika ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No mně se to zdálo divné já ji teda nemám jen tak mám k tomu anamenézu z předešlého těhotenství, takže nejsem ta co už frčí se doma flákat a lítat po měste ![]()
díky za info je to fuk peníze jsou jedno ty se vydělají zase zpět ael dítě zpět se už nevrátí
- Citovat
- Upravit
@ALeontýna je toho hodně a já tolikrát měla pocit, že ni malí sedí na hlavě… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit