Neskutečné hysteráky!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
21848
18.6.13 22:58

@Cosmic jo to co popisuješ, to chození spát pozdě a tak, to jsem prý dělala já. V 10 večer oči jak sova a druhej den jsem chrápala do 11. U bráchy tomu dali naši styl od začátku a jakej byl hodnej… Kdy to u mě přešlo nevím, nejspíš když jsem musela začít vstávat do školy :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
18.6.13 23:00
@Renčula0 píše:
Holky, ne každé dítě od malička jen papá, kaká, spinká a směje se. To co popisuješ je realita a je třeba se na to připravit. Potom si o to víc vážíš klidných nocí a usměvavých dní. Některé děti jsou náročnější a je třeba jim. o to více projevovat lásku a nevzdávat to, nezlobit se na ně. Ony to fakt nedělají schválně, i když to tak někdy vypadá. Chce to uklidnit nervy :mrgreen:Příspěvek upraven 18.06.13 v 22:55

moc netuším proč píšeš o nervech mě když nepíšu o svém dítěti ale o malé od známých ale okej :mrgreen: a promiň věř že popsat situaci opravdu nejde, mám několik neteří a synovců, zažila jsem hodné děti a i děti uřvance kteří špatně spí atd. ale toto jsem nezažila a můžu po páteční noci říci že to nezažilo 99% z vás. to je nepopsatelné co se dělo, upřímně jsem měli dojem s manželem že je to projev autismu!! dítě které zabrečí protože má separační úzkost nebo nechce usnout atd je rozhodně jiné než děcko které hodiny a hodiny dnes a denně v noci nespí, řve a to ne že zabrečí ale řve nepřetržite x hodin, kýve se ze strany na stranu a blije a blije!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
18.6.13 23:01
@Cosmic píše:
@Jasněnkaa jenze on proste kdyz ho dam v osm /v devet/.. spat - proste nebude lezet, o to jde, kdyz neni unavenej, nepujde spat, proste si zacne hrat, potrebovala bych provazy, abych ho udrzela, znate, jakou maji deti silu..Jinak doufam, ze neurologicky v poradku je..

já si myslím, že je rozcapenej, neber to ve zlém. To že zvracel není důvod k tomu aby dělal takový bordel :think: rok a třičtvrtě, už není nechápající mimino, už je to človíček s rozumem. Jak se chová přes den, poslechne? třeba že nesmí do silnice, nesmí sahat na rozpálený sporák, nevyhazovat knížky z knihovny atd.

• Citovat
  • Upravit
K-Black
18.6.13 23:02
@Seizdra píše:
@Jasněnkaa asi jsem právě pochopila tvůj výrok o 99 procentech :hug: zakladatelko, neporadím, zatím nemám dítě v tom věku, ale třeba bude líp.

děkuji :hug: :lol:

• Citovat
  • Upravit
6095
18.6.13 23:02

@Manticora a kolik je synovi???

@martulkaslonik ty jo, to je stejne husty, s temi tvymi znamymi, to bych asi opravdu resila, takovyho zvraceni a tak… si ted rikam, ze jsem na tom jeste dobre

@anonymni tak jsme na tom podobne… no ja doufam, ze ho to pusti driv nez v 15…

A je to asi celkove o tom, ze proste kazdy je jiny a dokud poznas jen to dobry, nechapes, jak naky dite na neco muze byt natvrdly nebo jak to nazvat.. zkratka si vzdy vzpomenu, jak kamosce se narodila dcera a taky plno veci odsuzovala u jinych jen do te doby, nez se ji narodil syn… a uz ma pochopeni..

Jo a jeste k aktivitam, tech ma dost, furt neco vymyslime, lita venku, ja bych byla unavena po hodine a on neni po celym dni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
18.6.13 23:03

@Cosmic 22 měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
18.6.13 23:04
@martulkasloník píše:
moc netuším proč píšeš o nervech mě když nepíšu o svém dítěti ale o malé od známých ale okej :mrgreen: a promiň věř že popsat situaci opravdu nejde, mám několik neteří a synovců, zažila jsem hodné děti a i děti uřvance kteří špatně spí atd. ale toto jsem nezažila a můžu po páteční noci říci že to nezažilo 99% z vás. to je nepopsatelné co se dělo, upřímně jsem měli dojem s manželem že je to projev autismu!! dítě které zabrečí protože má separační úzkost nebo nechce usnout atd je rozhodně jiné než děcko které hodiny a hodiny dnes a denně v noci nespí, řve a to ne že zabrečí ale řve nepřetržite x hodin, kýve se ze strany na stranu a blije a blije!!!

ta holčička musí být hrozně unavená :think: taky bych si myslela že není v pořádku, byli s ní někde u doktora? přehlédla jsem kolik jí je let.

• Citovat
  • Upravit
767
18.6.13 23:04
@martulkasloník píše:
nemůžu soudit co syn zakladatelky ale dcera známých je dítě z baráku, v den kdy mi tak řvala doma celé odpoledne strávila u bazénu na zahradě s mojí malou,(po obědě prý nespala) moje malá padla únavou a ta druhá spala 3 hodiny a pak začal teror mnohahodinový takže rozhodně to není o aktivitách

Ano, možná. Ale pokud to dobře chápu. Syn zakladatelky má problém s večerním usnutím a dítě které jste hlídali usnulo bez problémů a probudilo se po 3 hodinách a pak začal pláč ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
18.6.13 23:05

@Cosmic a nechcete zkusit třeba bachovky? nebo něco na zklidnění, nemyslím Neurol :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6095

@Jasněnkaa rozcapenej, to slysim prvne:) ale myslim, ze chapu vyznam, jj to on bude, ze me si moc nedela, tatu poslechne, ale s uspavanim neposlechne nikoho… ma svuj mozek a mam pocit, z predeslych situaci, ze si na vse musi prijit sam (mlicko v noci - prestal vyzadovat ze dne na den, nocnik - nechtel na nem vubec sedet, venku - to na zavolani opravdu jeste neposlechne - kdyz nechce, tak nechce, ma svoji hlavu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262

@Cosmic to jo, to co jsi popsala je asi slabý odvar, ta malá za ty 4 hodiny u nás zvracela asi 11×, od malých blinkanců po obr šavle, netuším kde se to v ní bralo, dovedeš si představit dítě které tu sedí na gauči nahaté protože jsem fakt už nezvládala jí převlíkat s takovou rychlostí, kýve se ze strany na stranu a řve a při každém podnětu řve ještě víc? promluvíš na ní že si budeme číst a ona začne řvát ještě víc jakoby viděla ďábla nebo já nevím ale šílenost, my to prostě nezvládli psychicky a naše malá z toho měla šoky že řvala taky jako tur, sousedi ráno si stěžovali co se dělo neskutečné, neuklidnila se prý ani doma, i doma s rodiči prý řvala dál a dál až za další 2-3 hodiny se prý uklidnila takže takto řvala a zvracela 7 hodin!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
18.6.13 23:08

@Jasněnkaa ta malá má 2,5 roku a je narozena předčasně, je drobná ale hyperaktivní přes den se zdá normální, teda kromě toho že je to ďábel co neposedí chvilku. manžel se bavil s tatínkem té malé a prý to neřeší, nevím jeslti to je pravda nebo se jen stydí říct co to je kdoví ale asi to fakt neřeší protože si myslím že doktoři by jí na to už něco dali.
@Mata132 netuším jaký scénář mají doma, ale myslím že asi stejný jako u nás, usne dobře a pak se brzo probudí a už nespí, reagovala jsem zakladatelce spíš na to že píše že malý má hysteráky a zvrací

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6095
18.6.13 23:08

@martulkasloník a jak je stara??? to je fakt hukot, to kuba mel reflux, ale po jidle, ale v noci byl se zvracenim ok - kdyz usnul, tak usnul - jen se budil na mliko atd. problem mame opravdu, jak se nekdo ptal s usinanim - ze nechce sam! a ze se kdyz neni unavenej neudrzi v postylce v poloze „lezet“

bachovky, sum atd. bez sance:( pohadky.. bez sance, proste on nebude lezet… furt si hrat, nebo stavet ci ja nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.6.13 23:12

Pokud má tvůj syn dostatek aktivit, pak může být také přetažený. Chce to vypozorovat správný čas, kdy jít spát. Mít přesný režim. Synovi je 2,5 roku. Od roku vstává ráno v 6.30-7h a jde spát v 18.30-19h, přes den spí max, 1,5 déle ho nenechám, pak je protivný. Nikdy jsme toto neporušili a nikdy s usínáním nebyl problém.

• Citovat
  • Upravit
12262
18.6.13 23:13

@Cosmic psala jsem výše 2,5 roku. to je u tebe trochu jiné, ta malá si nechtěla hrát, kdyby jo tak bych snad byla ráda že noc si prohraje i kdybych spát neměla, ale ona jen řvala a řvala což prostě jsme nespali nikdo takže celý následný den moje malá jen polehávala a dospávala noc a já měla migrénu protože jsem spala jen hodinu. netuším jak to dělají ti rodiče ale já bych to nedala, škoda že to neřeší ale proč jsem reagovala tak hlavně proto že mě zajímali co ti poradí a taky když jsem viděla že ti radí „triky“ tak já fakt po tom pátku musím říct že si myslím že triky by na ní nepomohli a nemyslím si že je to špatnou výchovou, nedostatkem režimu či čímkoli jiným

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí