Neskutečné hysteráky!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
18.6.13 23:47

A když pije to mlíčko večer, to ho pije v postýlce? Takhle usínal teda usíná do ted můj syn dám do postele s flaškou mlíčka a nechodím k němu a on se tím pitím zklidní a usne.Teda já už chtěla aby to mlíčko nepil ale on bez něj neusne, bude sedět v posteli a čekat, třeba do rána a samo hulákat, tak to zatím neřeším, zoubky má zdravý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agora
18.6.13 23:49
@Cosmic píše:
Studena - ne ze bych ho dala do studeny sprchy, ale namocila jsem nohy a nic,..

jinak neomlouvam sebe, ale my ho nic neucili, jak jsem psala, do skoro 11 mesicu mel silnej reflux, zvracel 40× denne, kdo nezazil, nevi co to je, takze na postylku neni zvykly…

Na co se ptam? Na to, jestli je naka moznost, jak ho to odnaucit… kdyz metoda vyrvat - kterou neuznavam, nefunguje… on ma proste vydrz a hlavne kdyz rve a spusti, neni to jen brek, ale fakt lape po dechu, mlati se, sam si ublizuje…

Ale koukam, ze jsem sem sla s dotazem a jedine, co jsem se dozvedela, ze si za to muzem sami a ze jsme si ho tak naucili, mam pocit,.. no nic, holky, budte radi, ze mate deti, ktere s usinanim nemaji problem… ono ne kazde dite se da vsechno naucit..

Jo a zkratit mu denni spani, to jsem nejednou zkosuela, nema to efekt, teda ma, je jeste vic neprijemnej do vecera a ze by usnul driv, to ne, jde o to, ze mi nevyhovuje, ze si chodi spat tak jak urci on.. kdyz si s nim jdu lehnout ja, tak proste nelez, on chvili neposedi, bude si hrat a vynucovat pozornost proste podle sebe.. snad jsem odpovedela na vse..

Dite nesprchuj nicim studenym, a jak ti pisi jine, proste je to dite, co ma sve potreby.
Ze ‚oxiduje‘ do desiti??? No tak ho nechte, ne? Jako proc vam to vadi, ze nemate od nej klid? Nutit do spanku nema smysl.

Osobne si myslim, ze z toho vyroste, zkus byt trpeliva, a holt vymysli na vecer neco, co se bude libit vam vsem - treba pohadku od Pixaru, Despicable me, proste neco, co je jak pro starsi tak pro male. Je to dite, ne stenatko.

• Citovat
  • Upravit
31594
19.6.13 01:34

Přidávám se k flaškařům, když synové kolem roka přestali usínat sami od sebe, pomohla flaška s mlíkem, pusu a odchod, ududlali se mlíkem. Postupně se mlíko vyměnilo za vodu a momentálně odbourávám i tu vodu, protože si furt chodí pro další.
Co se velké postele týká, tak zahánět, zahánět, neučila bych na žádnýho mrtvýho brouka, pak budeš trávit večery ležením u něj, to je naprd.
Druhorozený teď začal dělat cavyky s usínáním, protože jsem zatrhla lemtání plných flašek vody, následné buzení, dítě durch… Občas dostane na prdelku, on moc dobře ví, že nemá vylízat, taky už pak jen otevře dveře a stojí za nima a čeká, až na něj vlítnu :roll: On si zkrátka musí ověřit, že to myslím doopravdicky vážně :zed:
Výsledky snažení bohužel jsou vidět až se zpožděním, ale vidět jsou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6095
19.6.13 06:39

Mlíčko pije v pololehu v sedačce, zkoušeli jsme s mlíčkem do postele, ale sám tam nebude, odhodí mlíko a hysterák, ale asi najedem pomalu na rezim, ze s mlíckem v nasi posteli a uvidime.. jak se tu psalo, ja vim, strasi do 22h, co v tom hledat, ale on je akcni pres den, strasi vecer, v noci spatne spi a ja uz jsem proste unavena, a projevuje se to na vsem…on to pak ze me taky citi:/

No nejak zacneme a uvidime… chybami se clovek uci, tak snad u druheho budeme prisnejsi a duslednejsi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.6.13 06:49
@Cosmic píše:
jinak ja jsem parkrat zkusila vzbudit po hodince - spi vetsinou hodku a pul.. a fakt protiva az do vecera a nestalo se, ze by mi usnul vecer driv, tak jsem to probouzeni zatrhla..:/

Ano, u nás je taky po probuzení protivný, ale jakmile ho dostanu ven a je zábava je hned v pohodě. Tuhle jsem třeba přišla na to že, když ho po probuzení hned rozesměju, tak je taky v pohodě. Neuvěřitelný co na něj někdy platí :-)

• Citovat
  • Upravit
6095
19.6.13 07:41
@Anonymní píše:
Ano, u nás je taky po probuzení protivný, ale jakmile ho dostanu ven a je zábava je hned v pohodě. Tuhle jsem třeba přišla na to že, když ho po probuzení hned rozesměju, tak je taky v pohodě. Neuvěřitelný co na něj někdy platí :-)

je to veda, ty nase deti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
19.6.13 12:25

@martulkasloník Ten můj příspěvek nebyl určen Tobě, reagovala jsem spíše obecně na tuto diskuzi a zakladatelku v návaznosti na Tvůj příspěvek. A teď teda k té holčičce, kterou jsi hlídala. Je velice pravděpodobné, že se bude jednat o nějakou poruchu a nemusí být vyloženě vrozená. Ale velké proceno dětí je v pořádku a změnit by se spíše měl přístup rodičů, teď nenarážím na nikoho, jen vím jaké je to vychovávat ‚náročné‘ dítě. Nicméně mi to nepřísluší hodnotit, protože do toho nevidím :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
19.6.13 13:15
@Renčula0 píše:
@martulkasloník Ten můj příspěvek nebyl určen Tobě, reagovala jsem spíše obecně na tuto diskuzi a zakladatelku v návaznosti na Tvůj příspěvek. A teď teda k té holčičce, kterou jsi hlídala. Je velice pravděpodobné, že se bude jednat o nějakou poruchu a nemusí být vyloženě vrozená. Ale velké proceno dětí je v pořádku a změnit by se spíše měl přístup rodičů, teď nenarážím na nikoho, jen vím jaké je to vychovávat ‚náročné‘ dítě. Nicméně mi to nepřísluší hodnotit, protože do toho nevidím :hug:

no je fakt že je spousta věcí které bych já v přístupu a výchově k té malé od známých změnila což ale můžou říct i oni o mé malé a mé výchově. mAminka té holčičky je učitelka tak snad i vzděláním trošku ví jak s dětmi, navíc vlastně vychovala mladší sestru která se narodila až ona byla dospělá. tady si myslím spíš bude nějaký problém neurologický a měla by být vyšetřena což nechápu že to neřeší, to nebyli normální noční běsy nebo že se prckovi něco zdá, to jsem zažila u malé a bylo to úplně jiné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12003
19.6.13 13:41

No myslim ze by ses mozna mohla zamyslet nad tim jak by ti bylo kdyby ti nekdo v 7 hodin rekl, uz me nebavi se s tebou otravovat, ted budes spat a tobe by se nechtelo.. Casto tu ctu podobne diskuze jak jsou nektere deti „zlobive“ ale z 90% je to o tom ze tu spousta lidi nebere svoje deti jako rovnocene partnery a plnohodnotne lidi, ale nejaky pololidi co nevi co chteji, zásadne delaji veci naschval a uz vubec nemaji pravo o sobe rozhodovat.. skus nekdy manzela az priste s tebou ynebude souhlasit polejt ledovou vodou uvidis co ti na to povi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
19.6.13 13:52

@martulkasloník Neříkej, že takto zvrací každý den 2,5 roku? To snad ne. :,(. Já se s chováním syna svěřuji dětské lékařce, ta by nás na vyšetření jistě poslala, kdyby to bylo extrémní, ale není důvod, i když já už taky myslela na ADHD apod. U nás fakt pomáhá to, že se mu maximálně věnuji, také nemůže být beze mě a to odmalička. Potřebuje mou blízkost i v noci. Vidím, že on sám se osamostatňuje, když on sám chce, ale běda, když je mu něco přikazováno. Jak už jsem psala, je to beránek, může to mít také souvislost. Takže u nás pomohlo to, že jsem se smířila s tím, že je takový a vycházím mu vstříc, on mi to oplácí tím, že najednou už mě tolik nepotřebuje, protože ví, že mě má jistou, má tu jistotu, že se na něj nevykašlu a nenechám ho ječet apod. Obejmu ho, vyjádřím pochopení, i když se vzteká. Každé dítě je jiné, na každého platí něco jiného. Neexistuje univerzální návod. Držím každopádně pěsti, aby to nebylo nic vážného a holčička byla v pořádku :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
19.6.13 14:02

@Renčula0 netuším jak dlouho to trvá, každý den to prý není ale tak prý 5× do týdne ano. jen málokdy mají prý klidnou noc, a trvá to netuším moc o tom ti rodiče nechtěli mluvit, vlastně já to do té noci kdy jsme jí zkusili vzít k nám protože má jít do školky od září a vlastně není zvyklá být u nikoho cizího. ale min. rok to takto trvá. bohužel dokud oni se neodhodlají to řešit s odborníky tak správná léčba nemůže být zajištěna, netuším proč to nechtějí řešit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
19.6.13 14:13

@martulkasloník Já nevím, ale nevěřím, že neví čím to je nebo že to neřeší s odborníky. Je to Tvá dobrá známá? Třeba o tom s tebou nechce mluvit, stydí se. Nevěřím, že by vydrželi tak dlouho nespat, to se nedá. A dříve sis ničeho zvláštního nevšimla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6095
19.6.13 18:44

@ppalea myslim, ze bys prvne mela precist celou diskuzi, absolutne s tebou nesouhlasim, nikdo neposila v sedm dite spat a nechce se ho zbavit a s tou vodou to nebylo tak, ze by sel pod sprchu… takze priste aspon poradne cti a pak komentuj, protoze tohle si nezaslouzim — myslim, ze negativni komentare mohou napsat pouze ti, co maji dite, ktere jim slape jako hodinky a obcas vyboci z normalu, to je normalni… jen proste obcas clovek zasteskne a chce mit taky chvilku klidu a nemyslim si, ze to je spatne, ano poridla jsem si dite, tak se o nej musim starat, s tim jsem smirena, to ale ono je neco starat se a byt otrok — nicmene i tobe diky za nazor, utrdilo me to v tom, ze kdyz mam problem, nepujdu s nim na emimino:/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.6.13 20:16

Zakladatelko to co popisuješ mám velice dobře vryté v paměti, až na to zvracení to sedí, nechci tě nijak strašit, ale to co popisuješ jsou první příznaky hyperaktivity, studenou bych v životě nedala ani na nohy, ale každá jsme jiná, každopádně tyhle brutální metody nikam nevedou pokud se opravdu jedná o človíčka s počínající ADHD. Přišla jsem na to až pozdě, bohužel, takže jsem byla na prcka kolikrát taky hodně hnusná, když jsem žila v tom že je to rozcapený parchant, nebylo to tak a já se chovala jako kráva :?.Ještě je maličký, ale zkus si něco načíst o ADHD, najdeš veškeré příznaky a možná že už teď ho v tom najdeš. Skus k němu přistupovat s větším klidem, protože jestli je to tak jak myslím, tak on to má težší než ty. Přeji pevné nervy :kytka:

• Citovat
  • Upravit
12262
19.6.13 20:27

@Renčula0 já tu rodinu znám přes manžela, ten otec té holčičky je manželův nej kamarád ale já tam moc nejezdím, jen občas na grilovačku atd. ale manžel tvrdil že tak mu to ten kamarád říkal že to neřeší. kde je pravda netuším :nevim: divného mi nic nepřišlo, jak píšu vidím tu malou jen občas, bydlí jinde a když tam manžel jede tak většinou beze mě aby si holky pohrály. mě se ta malá zdála divná jen v té hyperaktivitě, opravdu u ničeho nevydrží a jen lítá, taky že je drobná a skoro neroste oproti mojí malé, od loňska má moje dcera nohu větší o 4 čísla a ta jejich malá jen o číslo atd. ale to mi zvláštní moc nepřišlo, prostě každé dítě je jiné. snad jen že se často třese nevím jak to popsat když si jí vezmete na klín má takový divný třes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí