Nesnáším své dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14856
27.3.12 14:20
@Ema N. píše:
ja se taky ptam, ale kdyz vim, ze to chce (ze je treba rad venku), tak se ho zeptam:

otazka: chces jit ven?
odpoved: ne
otazka: tak ma jit maminka sama?
otazka: tak se pujdeme obleknout?
odpoved moje: tak se maminka jde obleknout a ty zustanes doma, kdyz chces byt tady

a v tu chvili bys mela videt ty mety k prebalovaku a jak rychle vytahuje obleceni… :D

a takhle to je se vsim… neptam se ho vzdy, ale spravne kladenymi otazkami ho dovedu k tomu, ze to vlastne chce on…

A neboj, i my mame porad ne ne ne (protoze rict ano jeste neumi), visi mi na noze kdykoliv ma prilezitost a vubec je to „zlaticko“…

ale kdyz se mnou neni, tak je to nadherne, sikovne a mile dite, ktere neknoura a nestezuje si, posloucha a dava pozor na to, co lidi reknout…

to jenom na matky dite takhle zkousi, co si muze dovolit… ;)

preji hodne sily :hug: :hug: :hug:

tohle u nas neplati, ja uz odesla ze dveri a taky jednou z pisku, dcera si vlezla na kluzaccku a ze se bude klouzat beze me :lol:

jinak je teda celkem hodna, az na par vyzivnych chvilek, ale taky se moc neptam, nebo se ptam kdyz vim co mi odpovi a souhlasim s tim (jako jdeme uz domu? - nasleduje zavrteni hlavou). Ona navic jeste nemluvi ale hejka, rve a mruci.

Příspěvek upraven 27.03.12 v 14:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885

Je to hrůza že toto někdo dokáže napsat :( Měla by si vážit slova.Myslím že by bylo lepší napsat nenávidím třeba mateřství a ne že nenávidím své dítě :( Podobné pocity má hodně matek,ale nikdy by neměly napsat něco takového,to bys viděla jak by ti chyběl kdybys s ním nějakou dobu nebyla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
@suik píše:
dcera je s tetou na hlidani taky milionova a posloucha ji na slovo…ale mamince odporuje s gustem.

jak to neseš?

já to mám podobné,ale s babičkou nesu to hodně špatně. STAŠNĚ ŽÁRLÍM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.3.12 14:22

Ano snažím se ignorovat to kňourání, ale on začne usedavě plakat a prosim: maminko, maminko, jako kdybych ho týrala! přitom mazlení má dost, snažím se mu vymyslet pogram, ale tímhle mě tak vytáčí, že mám pocit, že ho nesnáším a nejvíc sebe! Ráno se mi ani nechce vylízat z postele. Navíc teď odmítá tatínka, všechno musím dělat jen já, tak mi ani nemůže moc pomoci :(
Svůj program mám, ale nějak mi to nepomáhá :(

• Citovat
  • Upravit
13415
27.3.12 14:23

Blanko, nežárli a využívej to ve svůj prospěch.

Když ten náš zlobí, tak mu říkám, že zavolám dědovi a hned udělá, co má. Nechce jíst, tak mu říkám, že táta by maso jedl, šup a hltá to :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
27.3.12 14:23
@Blanka S píše:
jak to neseš?já to mám podobné,ale s babičkou nesu to hodně špatně. STAŠNĚ ŽÁRLÍM

a jak casto je dite na hlidani u babicky? Ja to nesla poprve spatne, kdyz si pritel odnesl maleho do obyvaku (od moji mamky, protoze maly uz rval i u ni), ja zustala u mamky (v ramci jednoho domu) a pritel volal, tak u mamky zustanu tak hodinu az dve, ze maly je zlaticko a vubec neni zlobivy.

tak to jsem spatne nesla, ale ted uz mi to nevadi… ;) Protoze i tak prijde maly, da mi pusu sam od sebe, obejme me, je moc rad, ze me vidi, takze vim, ze me ma rad, ale ze si ke me proste dovoli vic nez k ostatnim… takze to tak beru… :nevim: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.3.12 14:24
@Bajča píše:
Je to hrůza že toto někdo dokáže napsat :( Měla by si vážit slova.Myslím že by bylo lepší napsat nenávidím třeba mateřství a ne že nenávidím své dítě :( Podobné pocity má hodně matek,ale nikdy by neměly napsat něco takového,to bys viděla jak by ti chyběl kdybys s ním nějakou dobu nebyla ;)

Vím, vím, ale jsem momentálně na dně svých sil a musím to vyjádřit takhle, doslova to nemyslím. To je jako když potřebuješ říct sprosté slovo a uleví se Ti.

• Citovat
  • Upravit
8814
27.3.12 14:24

Ja ti rozumim, popisujes moje dite. U nas pomaha kolektiv deti. To je jak vymeneny…nekdy. Minule teda nebyl a musela jsem mu porad chodit za zadkem :mrgreen:
Taky ma tak hrozna rad tatinka? Tatinek je u nas momentalne buh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
27.3.12 14:25
@Anonymní píše:
Hrozně mě to mrzí, ale mám pocit, že své dítě nenávidím. Snažím se s ním vyjít, ale za žádnou cenu to není možný. Pořád kňourá, kňučí, nic mu není dobré. Jsou mu dva roky, asi nějaké období vzdoru taky probíhá, ale nepamatuju si období, kdy by byl normální spokojené dítě. Pořád se obviňuju, že dělám něco špatně, ale moje okolí, manžel, kamarádky, tchýně, máma, sestra mě vidí jako trpělivou a hodnou matku, tak nevím proč mám tak zlobivé dítě :,(
Sám si nehraje, nic se mu nelíbí, na všechno říká NE, nepůjdu ven, pak zas půjdu ven, jsme venku a chce domů, pořád na mě natahuje ruce a říká mami, maminko, pomazlím ho a on stejně pořád kňourá. Už jsem se silami v koncích.....chci si s ním kreslit, nechce, chci s ním jít ven, nechce, koloběžku, odrážedlo, nechce.....
Asi není rada, jen jsem se chtěla vypovídat :(

Trochu mi to připomíná mojeho malého,ale ten na tom není tak špatně. Nenabízej, nevnucuj se, nech ho vyvstekat, vyřvat a hotovka, jinak budeš celý život jako jeho otrok. Matko tohle, matko tamto, ano ano, co ještě? Nechceš tohle? Nebo tohle? Nemyslím si,že ho nesnášíš. Leze ti sice krkem, ale zas na druhou stranu to s ním pořád zkoušíš, tak to nebude tak hrozné. Některé děti jsou hold zlobivější, tak se musí srovnat, jinak to nejde. :)

• Citovat
  • Upravit
2691
@Blanka S píše:
jak to neseš?já to mám podobné,ale s babičkou nesu to hodně špatně. STAŠNĚ ŽÁRLÍM
žárlíš?? :mrgreen: já sem šťastná,když je jednou za 3 týdny s babičkou na 4 hodiny a babička mi pak říká,jak je hodný,poslouchá,neodporuje,hraje si sám,neotravuje,cokoliv mu řekne,poslechne..to jsem pak hrdá jak mám vynikajícího syna :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
@Blanka S píše:

jako zatim to bylo dobry, ale od minula kdyz nekdo zazvoni, tak beha ke dverim a vola jeji jmeno. Na jednu stranu jsem rada, ze ji ma rada a ja mam chvilku klid, pac jine hlidani nemame, ale taky to hloda…ale mama je jen jedna (vlastne dve, pac i tatovi rika mama a nenecha si to vymluvit) a casto se chodi tulit a dneska rano jsem jeste spala a ona mi nosila do postele svoje jablicka, co mela k snidani, to jsem myslela, ze ji laskou snim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046

@Anonymní
jak musis delat ty, to ze nechce tatu je hloupost a vy mu ji tolerujete. Jeden nas kluk nechtel dedu, tak byla mala scena a za 20 min s nim dovadel, jak silenej a pak chtel dedu porad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
27.3.12 14:26
@Bajča píše:
Je to hrůza že toto někdo dokáže napsat :( Měla by si vážit slova.Myslím že by bylo lepší napsat nenávidím třeba mateřství a ne že nenávidím své dítě :( Podobné pocity má hodně matek,ale nikdy by neměly napsat něco takového,to bys viděla jak by ti chyběl kdybys s ním nějakou dobu nebyla ;)

Velice napomocny komentar. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
@Anonymní píše:
Ano snažím se ignorovat to kňourání, ale on začne usedavě plakat a prosim: maminko, maminko, jako kdybych ho týrala! přitom mazlení má dost, snažím se mu vymyslet pogram, ale tímhle mě tak vytáčí, že mám pocit, že ho nesnáším a nejvíc sebe! Ráno se mi ani nechce vylízat z postele. Navíc teď odmítá tatínka, všechno musím dělat jen já, tak mi ani nemůže moc pomoci :(
Svůj program mám, ale nějak mi to nepomáhá :(

A neni mu opravdu něco? Jak dlouho to trvá? Co zadní stoličky, nelezou mu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145

Období NE také právě prožíváme, ještě k tomu teď syn přestal v poledne spát, takže od pěti odpoledne už ani nic jiného neříká. Taky jsem na mrtvici, ale musíme vydržet!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí