Nesnáším Vánoce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Zzzuuz
22.12.13 13:10
@hanka.br. píše:
@Zzzuuz Mně to rozhodně jako názor k tématu nepřipadá. Proč někomu radíš, aby do diskuze nepřispíval? Podle toho, jestli souhlasí? Přitakává? :nevim:
:mavam:

Příspěvek upraven 22.12.13 v 13:48

• Citovat
  • Upravit
5476
22.12.13 13:14

Ono to tady zaznělo už několikrát, ale já vážně nechápu, že když mě něco tak ničí, že se do toho nutím? Pamatuju na Vánoce tak před třemi čtyřmi lety, kdy jsme s mužem leželi ve vířivce jednoho hotelu a lebedili si, že lidi lítají po obchoďácích a my si užíváme poloprázdný hotel :nevim: I tam se dá těm dětem přece dát stromeček, pod to pár dárků, večeři ti připraví, uklízet nemusíš, já nevím, to by se snad dalo přežít - a třeba si to i užít… :think:
Já nevařím, nepeču, neuklízím, možná dnes večer ozdobíme stromeček, ale na Štědrý den jedeme k našim, užijeme si lyžovačku, volno, pohodu… já to mám ráda, uričtě bych radši místo toho nešla do práce a za každý volný den, který můžu strávit s rodinou, jsem ráda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
22.12.13 13:16
@Zzzuuz píše:
Ty jsi asi celý můj příspěvek nečetla, co? Ale ano omlouvám se. A ty kázej dál o neignoraci a kouzlu Vánoc. Amen.

Nečetla, protože ho neumíš napsat hned na poprvé :mrgreen: Ale ten první se mi líbil víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
22.12.13 13:17
@Zzzuuz píše:
Ty jsi asi celý můj příspěvek nečetla, co? Ale ano omlouvám se. A ty kázej dál o neignoraci a kouzlu Vánoc. Amen.

Nevím proč jsi takhle zlá. @hanka.br. má pravdu. Nevím, proč by měla být diskuse jen pro ty, co Vánoce nesnáší. A jestli ano, měla to zakladatelka do úvodního příspěvku napsat.

Že vás to fakt některé baví být takhle zapšklé, nenávistné vůči všemu a všem. Se nedivím fakt některým chlapům, že hledaj útěchu jinde. Já být chlapem, tak tohle bych teda neposlouchala. Protivné a zapšklé ženské co sedí doma na prdeli a řeší kdejaké ho…o. Tady jsme skončila.

Všem co chtějí mít krásné svátky, mají rádi své rodiny a děti, těm je přeji :hug:

• Citovat
  • Upravit
24797
22.12.13 13:21

Já Vánoce milovala asi do mých 15ti let. Potom vlivem - pro mě - velkých problémů se to změnilo a já si je již neumím vychutnat. Každý rok se na ně těším, jak to zkusím opět prožít tak, jako když jsem byla mladší, ale nějak mi to nejde.

Příspěvek upraven 22.12.13 v 13:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
22.12.13 13:21
@Zzzuuz píše:
Je dobře, že to píšeš v množném čísle! A mimochodem moje poznámka (kterou jsi tak kráááásně zvýraznila), je pouze rada a názor jako každý jiný. Prostě je to diskuze o tom jak některé lidi Vánoce štvou a to, že tady někdo dělá kázání jak farář v kostele o tom, jak máme tradici Vánoc udržovat, neignorovat, máme propadnout kouzlu Vánoc to je sice hezké, ale patří to asi do jiné diskuze, třeba s názvem „Milujeme Vánoce“. Své názory a postřehy klidně piš kam jen chceš, ale když někdo Vánoce nemusí a někteří tady napíšou jak máme být bla bla bla šťastní a vděční za tento krásný čas, tak mám sto chutí :pocitac: :pocitac: :pocitac:Příspěvek upraven 22.12.13 v 13:08

Nevšimla jsem si, že by tady někdo vnucoval, že ten kdo nemá rád Vánoce je musí mít rád? :think: nebo že by tady někdo někoho odsuzoval.
Ať má káždý to co má rád a udělá si to jak chce podle sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zzzuuz
22.12.13 13:22
@sad 1 píše:
Nevím proč jsi takhle zlá. @hanka.br. má pravdu. Nevím, proč by měla být diskuse jen pro ty, co Vánoce nesnáší. A jestli ano, měla to zakladatelka do úvodního příspěvku napsat.

Že vás to fakt některé baví být takhle zapšklé, nenávistné vůči všemu a všem. Se nedivím fakt některým chlapům, že hledaj útěchu jinde. Já být chlapem, tak tohle bych teda neposlouchala. Protivné a zapšklé ženské co sedí doma na prdeli a řeší kdejaké ho…o. Tady jsme skončila.

Všem co chtějí mít krásné svátky, mají rádi své rodiny a děti, těm je přeji :hug:
:mavam:

Příspěvek upraven 22.12.13 v 13:49

• Citovat
  • Upravit
Zzzuuz
22.12.13 13:24
@Kelsey
Ať má káždý to co má rád a udělá si to jak chce podle sebe.

Však ano. :palec:

• Citovat
  • Upravit
cher
22.12.13 13:28
@Zzzuuz píše:
Je dobře, že to píšeš v množném čísle! A mimochodem moje poznámka (kterou jsi tak kráááásně zvýraznila), je pouze rada a názor jako každý jiný. Prostě je to diskuze o tom jak některé lidi Vánoce štvou a to, že tady někdo dělá kázání jak farář v kostele o tom, jak máme tradici Vánoc udržovat, neignorovat, máme propadnout kouzlu Vánoc to je sice hezké, ale patří to asi do jiné diskuze, třeba s názvem „Milujeme Vánoce“. Své názory a postřehy klidně piš kam jen chceš, ale když někdo Vánoce nemusí a někteří tady napíšou jak máme být bla bla bla šťastní a vděční za tento krásný čas, tak mám sto chutí :pocitac: :pocitac: :pocitac:Příspěvek upraven 22.12.13 v 13:08
:) trošku nervní, ne?
  • Citovat
  • Upravit
Zzzuuz
22.12.13 13:32
@cher píše: :) trošku nervní, ne?

Ani ne, jen nemám ráda lidi, kteří mě sjedou za to, že můj názor k tématu není adekvátní a sami píšou z cesty.

• Citovat
  • Upravit
sad 1
22.12.13 13:33
@Zzzuuz píše:
A když jsi tohle psala, tak jsi seděla na čem? :lol: A máš pravdu, můj manžel tyhle diskuze nečte. A mimochodem jsem se omluvila :mavam:

Krásně jsi to nepochopila, jak to bylo myšleno. Ale budiž ti odpuštěno. Budou Vánoce. Krásné svátky i tobě :* :mavam: :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Zzzuuz
22.12.13 13:38

Zakladatelce se omlouvám, že mé názory podráždily milovnice Vánoc a trochu jsme zavedli diskuzi jinam. Teď už jen k tématu :mavam: (raději edituji většinu mých příspěvků ať některé dámy nemají ze mě špatné spaní a stejně mě pořád budete řešit, hlavně vy, které píšete o tom jak Vánoce milujete. Tak nevím, kdo je tady natvrdlý. Napíšu, že už nebudu psát mimo téma a po mém posledním příspěvku opět několik nemístných připomínek :-))

Příspěvek upraven 22.12.13 v 13:52

• Citovat
  • Upravit
5635
22.12.13 13:43
@Zzzuuz píše:
Zakladatelce se omlouvám, že mé názory podráždily milovnice Vánoc a trochu jsme zavedli diskuzi jinam. Teď už jen k tématu :mavam:
:roll: že tě to pořád baví :mrgreen:
Nikdo tady se ve zlém do Meginky nepouštěl a žádná nějaká fanatyčka Vánoc tu nepsala. Za vrtalistku jsi tu fakt jedině ty, ale to ti zřejmě nedošlo :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
22.12.13 13:45

@Zzzuuz Ani tak nejde o milovnice Vánoc jako o způsob tvé argumentace. Prostě - máš jiný názor, nepřispívej do diskuze mi přijde podivný a přinutil mě na něj reagovat. Ale vzhledem k rozstřílenému monitoru, který u tebe moje reakce způsobila, si snad ani netroufám tuto diskuzi dál rozvíjet. Krásné Vánoce všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
22.12.13 14:01

Prosim nechtela jsem aby se tady nekdo kvuli mne jeste hadal, to fakt ne. razim heslo-zij a nechej zit- uzijte si vse co mate na vanocich radi, ja si uziju 1 ledna a budu mit v srdci radost ze je to za nami. Ja se jen chtela sverit, protoze. opravdu nechci byt zla zapskla baba, tak jsem si jen popovidala a tot vse. Krasne dny Vam vsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová