Netaktní tchýně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6956
14.4.13 21:45

Mela ti radeji rict do oci ze jsi pribrala? To by mi prislo vic netaktni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
14.4.13 21:48

Asi ti to raději neměl přítel říkat. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
14.4.13 22:02

Tak to je taktní tchýně, že se nezeptala tebe, ale manžela. Nic netaktního nevidím

• Citovat
  • Upravit
26335
14.4.13 22:07

Nikdy jsem nemyslela, že se budu zastávat nějaké tchyně, ale řekla bych, že netaktní rozhodně nebyla. Spíš jí bylo hloupé zeptat se snachy, jak je možné, že tak ztloustla. A koho jiného se měla zeptat než svého syna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22093
14.4.13 22:09
@Anonymní píše:
Byli jsme s tchýní. Po mém odchodu se přítele zeptala, zda nejsem těhotná. Přitom ví, že těhotná být nemohu. Mohla říct rovnou, že jsem přibrala. Určitě to stejně tak myslela… Opravdu mě toto hodně ranilo. Jsem na ní naštvaná a zároveň… Mám z toho všemožné emoce.. :nevim: Už jen to, že se mohla zeptat o pět minut dřív a rovnou mě. Proč se ptala za mé nepřítomnosti? Nechápu to.

:zed: :zed: :zed: :zed: To snad nemyslíš vážně.

Chudák tchyně.
Co asi měla dělat? Viděla, že jsi ztloustla… a chtěla vědět, proč. Měla se Tě radši zeptat přímo? „Mařenko, co to, že jsi tak přibrala?“ :roll: :roll: Já bych v životě podobnou otázku někomu nepoložila… Ty ano?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
14.4.13 22:09
@Anonymní píše:
Chtěla bych slyšet váš názor. Tchýně řekla něco, čím se mě docela hodně dotkla. Bylo mi to hodně nepříjemné. Přitom přítel tvrdí, že se nic nestalo a že je vše v pořádku.Byli jsme s tchýní. Po mém odchodu se přítele zeptala, zda nejsem těhotná. Přitom ví, že těhotná být nemohu. Mohla říct rovnou, že jsem přibrala. Určitě to stejně tak myslela… Opravdu mě toto hodně ranilo. Jsem na ní naštvaná a zároveň… Mám z toho všemožné emoce.. :nevim: Už jen to, že se mohla zeptat o pět minut dřív a rovnou mě. Proč se ptala za mé nepřítomnosti? Nechápu to.

No asi v těhotenství tak nějak doufá, přitom tuší, že odpověď bude nejspíš ne a přitom tě nechtěla ranit vyptáváním. Nevidím na tom nic hrozného. Kdybys těhotná byla, bylo by to dítě manželovo stejně jako tvoje, takže proč by se nemohla zeptat otce dítěte? :nevim:
Otázka je, jaký máte jinak vztah, možná ne zrovna dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
14.4.13 22:11
@Clarkia píše:
Asi ti to raději neměl přítel říkat. :think:

No asi tak, měl mlčet, protože mohl tušit, že se tě to dotkne. A tchýně určitě netoužila po tom, aby ti to řekl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
14.4.13 22:30

Taky mi to nepřijde jako netaktní dotaz. Nechtěla se zeptat přímo tebe, aby sis to nebrala špatně. Netaktní mi přijde, když se mě tchýně zeptá „tak co, už seš těhotná? ne? a proč? to vám to jako nejde, nebo nechcete?“ :pocitac: a vzápětí dodá „no, ale co ty víš, třeba už těhotná jsi“… :zed: Kdyby se zeptala radši toho manžela… :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2562
14.4.13 22:31

A přeješ si být těhotná? Pokud ano, tak to prostě vnímáš strašně citlivě. Třeba doufala??? Lepší, než tchyně kolegyně, co jí volala do porodnice a asi druhý den měla dotaz, jestli už se jí zatáhlo břicho a kolik kilo navíc si poveze domů :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
14.4.13 23:02

Netaktní je spíš manžel, neměl ti to říkat, pokud ví, že jsi na to citlivá.
Lépe takto než přímo.
Můj manžel kdysi v Hongkongu jedné zcela cizí paní povídá ve výtahu (on je děsně netaktní :roll: ) Baby or too much noodles? :mrgreen:
Tvoje tchýně je taktní věř mi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
14.4.13 23:09

Neřeš to. Moje tchýně neřeší skoro nic jiného jak svoje kila, moje kila, dcery kila a vnučky kila a vlastně i synovy kila a jak máme jíst. Jsou horší řeč. Do něčeho nebo někoho bouchni, ale přenes se přes to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
14.4.13 23:10

Neřeš to. Moje tchýně neřeší skoro nic jiného jak svoje kila, moje kila, dcery kila a vnučky kila a vlastně i synovy kila a jak máme jíst. Jsou horší řeči. Do něčeho nebo někoho bouchni, ale přenes se přes to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
15.4.13 00:08

@jenny.fields :lol: A co mu paní odpověděla? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
15.4.13 00:36
@atominnka píše:
@jenny.fields :lol: A co mu paní odpověděla? :mrgreen:

Paní vytřeštila oči a zamračila se (takže to asi byly noodles :mrgreen: ),můj chvilkový nápad, že mu nerozumněla, byl rázem zapomenut. Já očima ve zakoulela ve stylu Boooože, už zase něco a on povídal: To asi teda nebylo vtipný, co? Hahahaha :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
15.4.13 09:26

@jenny.fields tak to je mooc hezky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie