Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Edita27 píše:
Holky, recept mám odtud tak jsem vám vyfotila naše netradiční pomerančové placičky. Děti jsou nadšené
Ty jsou super
Ja je uz druhym rokem pecu. Jeste jednou dekuji @MarkétkaBeruška .
Ale namotivovala jsi me, zakze pristi rok vymyslim taky nejake tvary ![]()
@Haku píše:
Ty jsou super![]()
Ja je uz druhym rokem pecu. Jeste jednou dekuji @MarkétkaBeruška .
Ale namotivovala jsi me, zakze pristi rok vymyslim taky nejake tvary
nemáš vůbec zač. Tak u mě tím že ještě nemám děti zvířátka nejsou v kurzu…ale jak Edita27 hodila fotku, musím uznat že to vypadá velice pěkně ![]()
@MarkétkaBeruška píše:
nemáš vůbec zač. Tak u mě tím že ještě nemám děti zvířátka nejsou v kurzu…ale jak Edita27 hodila fotku, musím uznat že to vypadá velice pěkně
Ze jo.To je dobry napad. Vypada to fakt hezky.Ale i bez deti se daji delat ruzne tvary. Treba srdicka, nebo andilci, stromecky a tak
Recept vazne skvely. U nas se uchytil ![]()
@Haku píše:
Ze jo.To je dobry napad. Vypada to fakt hezky.Ale i bez deti se daji delat ruzne tvary. Treba srdicka, nebo andilci, stromecky a takRecept vazne skvely. U nas se uchytil
jj, skvělý nápad. jasně dají
![]()
@MarkétkaBeruška tak pomerančové placičky jsem dělala pro mamku z 1,5 dávky a teĎ mi volala ať pošlu recept, že došli ![]()
@Idril píše:
@MarkétkaBeruška tak pomerančové placičky jsem dělala pro mamku z 1,5 dávky a teĎ mi volala ať pošlu recept, že došli
jé tak to jsem moc ráda že chutnají ![]()
@MarkétkaBeruška jojo všem kromě mě
nemám ráda kombinaci ovoce-čokoláda, ale zbytek rodiny si pochutnává ![]()
@Idril píše:
@MarkétkaBeruška jojo všem kromě měnemám ráda kombinaci ovoce-čokoláda, ale zbytek rodiny si pochutnává
Tak to jo. ![]()
Oživuji diskuzi. Nezkoušel jste někdo sádlovky péct z másla?
@BigGold7 ne, vždy jen ze sádla, to by pak už byli asi máslovky ne ![]()