Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Já peču klasiku rohlíčky, linecký, perníčky + nějaký nepečený, letos jsem přidala pomerančový placičky od @MarkétkaBeruška a jsou jedinečný budou každé vánoce
jen mám obavy že jedna dávka nevystačí. Někdo zmiňoval že je bude dělat s mandarinkou. Jsou taky dobrý?
Já, já jsem líná do obchodu pro pomeranč
a ještě jsem to nepekla
ach jo, jsem lemra, musím se už dokopat, mám jen linecký a perníčky.
Tak jsem taky dnes upekla pomerancove placicky, jen jsem dala spaldovou mouku. Jsou vyborne!
@antoinnetka píše:
Ahojky, přemýšlím že zkusímPíšeš, že tohle pečivo je lepší uleželé. Myslíš, že se dá udělat už teď a bude to na Vánoce akorát? Jen to budu muset před přítelem bránit zuby nehty
Já ho pekla včera
Já myslím, že se uleží určitě.
![]()
@antoinnetka píše:
@MarkétkaBeruška Díky, zrovna jdu na to
Tak ať se zadaří ![]()
@MarkétkaBeruška : já se chystam příští týden, tak snad to nebude pozdě ![]()
@myskalucka píše:
@MarkétkaBeruška : já se chystam příští týden, tak snad to nebude pozdě
Myslím že ne, ale dej je do krabice s tím cukrovím co je s marmoškou nebo krémem, lépe to pak vlhne.
Ahoj holky, narazila jsem na vás náhodně, můžu se přidat? Spíš teda pro inspiraci. A rovnou otázka-ty placičky pomerančové, dají se vykrajovat i s vykrajovátky co mají nějaký tvar? Myslím i vytlačené v sušence např. obliček mickey mause-jestli nějak nabydou nebo zůstanou. děkuji.
Mne se hodne nafoukly, takze vyrazit do nich podle me nic nepujde. Leda tam nedat kyprici prasek. Ale jinak tvary z nich jdou udelat v pohode, delala jsem srdicka
Tak já to zkusím a kdyžtak to bude mickey mause bez obličeje ![]()
Ahoj, prosím poraďte 100% osvědčenou polevu na cukroví. Budu to potřebovat na více druhů a měla bych do ní cukroví namáčet. Zatím jsem koupila čokoládu na vaření. Udržovat teplé to asi budu ve vodní lázni, ale bojím se experimentovat, abych to neměla hrudkovaté
Děkuji ![]()