Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Ya-ya, koukám, že jsem to blbě napsala. Mělo být šlehaných nad párou. Omlouvám se. To je tak, když myslím ještě na něco jiného.
@SoonSoon plnim vzdy 2-3dny pred Stedrym dnem, aby pak cukrovi vydrzelo co nejdele
Ja dnes delala druhou a dvojitou davku pomerancovek, vcera jsme meli party a mely takovy uspech, ze je bude delat snad cele me pratelstvo a pribuzenstvo ![]()
Jo jo, tak pomerančové placičky vytlačí vanilkové rohlíčky
dnes už ne, ale v týdnu se na ně vrhnu ![]()
Tak já dneska naplnila ty Išelské - tam je jen máslo a to by snad v lednici vydržet mělo ![]()
Mě spíš trápí počasí. Vždycky nechávám cukroví rozležet na balkoně, jenže už teď ráno tam je skoro deset nad nulou.
Do lednice to nenarvu a chlad nikde jinde nemáme.
@MarkétkaBeruškazíše:Ahoj asi tam jak blb,ale co znamena 2-3 PL pomer.stavy? Nevim co znamena PL a ma to byt vymacjana z pomerance nebo lze pouzit 100% pom.dzus?
Já dělám čokoládovo-pomerančové placičky, jsou výborné, u nás nejoblíbenější cukrovíčko…Čokoládovo-pomerančové placičky
Tohle je uplně úžasné čím víc se uleží tím lepšína 70 placiček
100 g hořké čokolády
125g másla125g cukru špetka soli
čokoládu si nastrouhám nahrubo a smícháme s ostatními surovinami. 2 hod uležet v ledničce. pečeme na 200 stupňu 8–10 minut a kolečka mají být 1/2 tlustá a průměr 5 cm (tak je to v receptu já dělám menší)
1 vejce
nastrouhaná kůra z 1 pomeranče
200g hladké mouky
1 čajová lžička kypřícího prášku
2–3 PL pomerančové šťávy
@MarkétkaBeruška píše:
Já dělám čokoládovo-pomerančové placičky, jsou výborné, u nás nejoblíbenější cukrovíčko…Čokoládovo-pomerančové placičky
Tohle je uplně úžasné čím víc se uleží tím lepšína 70 placiček
čokoládu si nastrouhám nahrubo a smícháme s ostatními surovinami. 2 hod uležet v ledničce. pečeme na 200 stupňu 8–10 minut a kolečka mají být 1/2 tlustá a průměr 5 cm (tak je to v receptu já dělám menší)
100 g hořké čokolády
125g másla
125g cukru špetka soli
1 vejce
nastrouhaná kůra z 1 pomeranče
200g hladké mouky
1 čajová lžička kypřícího prášku
2–3 PL pomerančové šťávy
Omlouvam se za podobu prispevku, pisu z tabletu a moc mi to nejde…
No jo, to me nenapadlo, myslela jsem, ze je to nejaky vetsi mnozstvi. Dik
Holky a může se dát místo pomer. kůry pomerančová kůra v pytlíku-co prodávají jako koření? nebo je lepší normální? mě se to nějak příčí dát tam klasickou kůru. jedině někde sehnat bio jestli to nějak pomůže.
Holky, recept mám odtud tak jsem vám vyfotila naše netradiční pomerančové placičky. Děti jsou nadšené ![]()
@Edita27 píše:
Holky, recept mám odtud tak jsem vám vyfotila naše netradiční pomerančové placičky. Děti jsou nadšené
krásnééé ![]()